בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

יהודיתו

משתמש מקצוען
בלת''ק -
ממש מתחשק לי להכין את הבשר הזה :
אבל נראה לי משהו לא מובן אצלי...
קודם כל לבשל קצת את הבשר להוציא ציר בקר?
וצריך להשרות בנוזלים ואז למרוח
וצריך לפרוש לפני שמכניסים לתנור או אחרי זה ?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
בלת''ק -
ממש מתחשק לי להכין את הבשר הזה :
אבל נראה לי משהו לא מובן אצלי...
קודם כל לבשל קצת את הבשר להוציא ציר בקר?
וצריך להשרות בנוזלים ואז למרוח
וצריך לפרוש לפני שמכניסים לתנור או אחרי זה ?
לא.
משתמשים בציר בקר מבישולים ישנים.
רק אם יש, זה רק אופציה אחת לנוזל כמו שכתבתי.
ופורסים אחרי הבישול.
 

מרניניג

משתמש מקצוען
לא הבנתי איך עוטפים בנייר כסף את הסיר/תבנית- כמו מכסה או ממש מכל הצדדים והכיוונים?
 

cherry c

משתמש סופר מקצוען
כמה זמן אופים את הבשר ב200 מעלות?
ומה התיבולים המומלצים בעיניך? אם יש לך מתכון?
@java
 
נערך לאחרונה ב:

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
ממש מכל הצדדים והכיוונים?
זה.
התכוונת אחרי האפייה לפרוס?
כמובן. טעות הקלדה...
הבישול הוא אחרי פריסה.
כבר לא יכולה לתקן
כמה זמן אופים את הבשר ב200 מעלות?
חצי שעה.
ומה התיבולים המומלצים בעיניך? אם יש לך מתכון?
החרדל דבש מההודעה הפותחת מוצלח ממש.
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
ואי התבלבתי -
סורי על החפירות - להכניס את הנתח שלם ואחרי ה6-7 שעות של אפיה - לחתוך לפרוסות?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

diklonet

משתמש מקצוען
הכנתי גם עם חרדל ודבש נתח מס' 4
שמתי בתנור בערך 12 שע' יצא רך בטירוף
וברוטב בצל עם פטריות ורוטב צלי
אף פעם מס' 4 לא יצא לי ככה רך
@java תודה
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
אז עכשיו אני משרה ביין וציר בקר לכמה שעות נכון ?
ואז למרוח בחרדל ודבש?
להכניס לתנור ?
 

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עשינו יצא מ-ט-ו-ר-ף טעים ורך בטירוףףףף
עשיתי שתי תיבולים שניהם על בסיס יין,
אחד- עשבי תיבול, שמן זית, טימין רוזמרין, שוםגבישי ומלח ופלפל, והנוזל יין אדום.
השני- חרדל דיזו'ן ודבש, קצת שום גבישי, פפריקה מלח פלפל, והנוזל יין אדום,
מעניין ומיוחד- מומלץ לחג!
 

diklonet

משתמש מקצוען
אז עכשיו אני משרה ביין וציר בקר לכמה שעות נכון ?
ואז למרוח בחרדל ודבש?
להכניס לתנור ?
לא את קודם מורחת חרדל ודבש משהה לכמה שע' או אפילו לא
ואז שמה את הנוזל ולתנור
תקראי את ההודעה הראשונה באשכול יש שם הסבר ברור מאד
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תשמעי
אז קודם כל - בעלי טעם עכשיו מהבשר
ולא יצא לו בכל שנותיו לאכול בשר גם רך כל כך וגם חתוך כל כך יפה וגם עסיסי כל כך ומלא מיצים
דבר שני - ברוקולי ובישול ארוך לא חברים
הייתי ממליצה לך לזרוק את הברוקוליס רק בחמש דקות האחרונות של הבישול
אני אישית שמתי פירות יבשים שהקפצתי עם בצל מטוגן, סילאן וערמונים.
והוספתי קצת יין
יצא רך רך רך ועשיר בטעם
לא נראה לי אחזור לבישול בשר בסיר.
אה, וצילמתי, אבל עוד אין לי אומץ להעלות פה תמונות
בבישול השני הוספת את הנ"ל?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה