לא. אין צורך...@java האם צריך להפוך את הנתח באמצע הבישול?
מעניין לדעת ...
לא. אין צורך...@java האם צריך להפוך את הנתח באמצע הבישול?
מעניין לדעת ...
היי @java שוברוב תודות אעדכן אותך בס"ד מחר בתוצאות
יאיייי!היי @java שוב
חיבת לעדכן שיצא מטורף
קמנו כל המשפחה לריח מהמם בכל הבית
הוצאתי את הבשר מהתנור ב6 בבוקר
והוא עסיסי ומלא נוזלים ונראה משובח במיוחד!!!
ממש ממש תודה
אחזור מהעבודה ואפרוס ואולי אפילו אחרוג ממנהגי ואעלה תמונה
מקווה שהטעם לפחות כמו הריח
אפשר לבשל אחרי הפריסה בתוך רוסטר בתנור? או שחייבים סיר?
פשוט חבל לי ללכלך עוד כלים ואני יודעת שהסיר שבו הבשר עבר את הבישול המקורי נותן את הטעם הכי מיוחד לבשר.
תודה!
כמה זמן אופים על 200?תחילה יש לאפות את הבשר על 200 מעלות כדי לתת לו מכת חום ראשונית.
חצי שעה.כמה זמן אופים על 200?
האמת שאין לי היכרות עם המוצר הזה.@java
נראה לך ילך גם עם צלי ברשת?
מתביישת שרק עכשיו מעדכנת.מאמינה שכבר יצא מהתנור.
איך יצא? רך?
איזה כיף לשמוע!מתביישת שרק עכשיו מעדכנת.
תודה @java , יצא רך בצורה יוצאת דופן!
חרגתי ממנהגי וחיממתי לי לארוחת צהריים כדי לטעום.
אישית לא אהבתי את הטעם, פחות אוהבת בשר עם יין ושכחתי את זה, לחג אכין לזה רוטב אחר.
בעלי התענג על זה ושמח מכל הקצוות וכל חתיכה שלא נחתכה יפה וקצת התפוררה.
הכנתי מספר 4 שהגיע ברשת, הטעות הכי גדולה שעשיתי שאפיתי את זה ביום וכל הזמן רציתי להציץ וזה היה קשה לכסות שום כשהסיר רותח.
אחרי 4 שעות היה קשה כמו אבן, אחרי 7 שעות היה רך אבל עוד לא מספיק, אחרי 10 היה מושלם!.
תודה רבה מאוד!
אפיה רגילה - שני פסים
זהו שבשיטה הזו לא צריך לבדוק... אני הולכת לישון קמה בבוקר מוציאה ויוצא ב"ה מושלם!!איך יודעים שהבשר כבר מוכן? @1661 כתבת שאחרי 10 שעות היה מושלם ולפני כן גם היה רך אבל לא מספיק.
גם כשאני מבשלת אני דואגת שיתבשל הרבה זמן אבל תמיד חוששת שאולי זה לא מספיק, (והיו פעמים שלאחר מעשה חשבתי שאולי היה כדאי לבשל יותר זמן)
איך אתן בודקות את הבשר? מה צריך לראות? להרגיש?
אשמח מאוד להחכים בעניין...
אני אוהבת לזרוק פרחי ברוקולי לרוטב בבישול החוזר.מה התוספת שתתאים ביותר לצד הבשר הזה? (שורה כעת במשרה, מקווה שאכן יצא טוב בעז"ה)
תשמעיאני אוהבת לזרוק פרחי ברוקולי לרוטב בבישול החוזר.
אפשר להגיש לצד תפו״א אפויים או דפוקים.
ברור.דבר שני - ברוקולי ובישול ארוך לא חברים
חייבת להגיד לך שבעלי מבין בבשר ולא תמיד יוצא לי לשמוע כאלו מחמאות ממנואיזה כיף לשמוע איך יצא!
לא, אני לאחייבת להגיד לך שבעלי מבין בבשר ולא תמיד יוצא לי לשמוע כאלו מחמאות ממנו
בעיניי, פסגת המחמאות היתה
שהוא הודיע חגיגית שאין סיכוי שזה מתכון של אשכנזיה!!
לא אכפת לי אם את אשכנזיה או לא
זה אומר שהבשר ליגה
שיוכיח...לא, אני לא
אבל הי, ישראל דודק אשכנזי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: