בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
רוב תודות אעדכן אותך בס"ד מחר בתוצאות
היי @java שוב
חיבת לעדכן שיצא מטורף
קמנו כל המשפחה לריח מהמם בכל הבית
הוצאתי את הבשר מהתנור ב6 בבוקר
והוא עסיסי ומלא נוזלים ונראה משובח במיוחד!!!
ממש ממש תודה
אחזור מהעבודה ואפרוס ואולי אפילו אחרוג ממנהגי ואעלה תמונה
מקווה שהטעם לפחות כמו הריח
אפשר לבשל אחרי הפריסה בתוך רוסטר בתנור? או שחייבים סיר?
פשוט חבל לי ללכלך עוד כלים ואני יודעת שהסיר שבו הבשר עבר את הבישול המקורי נותן את הטעם הכי מיוחד לבשר.
תודה!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
היי @java שוב
חיבת לעדכן שיצא מטורף
קמנו כל המשפחה לריח מהמם בכל הבית
הוצאתי את הבשר מהתנור ב6 בבוקר
והוא עסיסי ומלא נוזלים ונראה משובח במיוחד!!!
ממש ממש תודה
אחזור מהעבודה ואפרוס ואולי אפילו אחרוג ממנהגי ואעלה תמונה
מקווה שהטעם לפחות כמו הריח
אפשר לבשל אחרי הפריסה בתוך רוסטר בתנור? או שחייבים סיר?
פשוט חבל לי ללכלך עוד כלים ואני יודעת שהסיר שבו הבשר עבר את הבישול המקורי נותן את הטעם הכי מיוחד לבשר.
תודה!
יאיייי!
הריח הכי שווה פה;)
איזה כיף שאת משתפת,
ועוד יותר כיף שהצלחתי לגרום לך להיות פרוגיסטית בנשמה ולהעלות תמונה:p
אפשר לבשל ברוסטר בתנור רק שימי לב לעקוב שלא מתייבש, כמו שעוקבים אחרי סיר.
 

cv

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תחילה יש לאפות את הבשר על 200 מעלות כדי לתת לו מכת חום ראשונית.
כמה זמן אופים על 200?

ובאתי ללייק לך ואז ראיתי שכבר עשיתי את זה שנה שעברה...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כמה זמן אופים על 200?
חצי שעה.
@java
נראה לך ילך גם עם צלי ברשת?
האמת שאין לי היכרות עם המוצר הזה.
סליחה על הבורות, כשחותכים את הרשת זה מתפרק או שהנתח יודע להחזיק את עצמו?
אם הייתי מהמרת - הייתי אופה חצי שעה על 200, גוזרת, מנמיכה את החום וממשיכה כרגיל.
 
  • תודה
Reactions: cv

1661

משתמש פעיל
מאמינה שכבר יצא מהתנור.
איך יצא? רך?
מתביישת שרק עכשיו מעדכנת.
תודה @java , יצא רך בצורה יוצאת דופן!
חרגתי ממנהגי וחיממתי לי לארוחת צהריים כדי לטעום.
אישית לא אהבתי את הטעם, פחות אוהבת בשר עם יין ושכחתי את זה, לחג אכין לזה רוטב אחר.
בעלי התענג על זה ושמח מכל הקצוות וכל חתיכה שלא נחתכה יפה וקצת התפוררה.

הכנתי מספר 4 שהגיע ברשת, הטעות הכי גדולה שעשיתי שאפיתי את זה ביום וכל הזמן רציתי להציץ וזה היה קשה לכסות שום כשהסיר רותח.
אחרי 4 שעות היה קשה כמו אבן, אחרי 7 שעות היה רך אבל עוד לא מספיק, אחרי 10 היה מושלם!.
תודה רבה מאוד!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מתביישת שרק עכשיו מעדכנת.
תודה @java , יצא רך בצורה יוצאת דופן!
חרגתי ממנהגי וחיממתי לי לארוחת צהריים כדי לטעום.
אישית לא אהבתי את הטעם, פחות אוהבת בשר עם יין ושכחתי את זה, לחג אכין לזה רוטב אחר.
בעלי התענג על זה ושמח מכל הקצוות וכל חתיכה שלא נחתכה יפה וקצת התפוררה.

הכנתי מספר 4 שהגיע ברשת, הטעות הכי גדולה שעשיתי שאפיתי את זה ביום וכל הזמן רציתי להציץ וזה היה קשה לכסות שום כשהסיר רותח.
אחרי 4 שעות היה קשה כמו אבן, אחרי 7 שעות היה רך אבל עוד לא מספיק, אחרי 10 היה מושלם!.
תודה רבה מאוד!
איזה כיף לשמוע!
שיהיה לכם לבריאות לכבוד החג.
 

מירי84

משתמש פעיל
איך יודעים שהבשר כבר מוכן? @1661 כתבת שאחרי 10 שעות היה מושלם ולפני כן גם היה רך אבל לא מספיק.
גם כשאני מבשלת אני דואגת שיתבשל הרבה זמן אבל תמיד חוששת שאולי זה לא מספיק, (והיו פעמים שלאחר מעשה חשבתי שאולי היה כדאי לבשל יותר זמן)
איך אתן בודקות את הבשר? מה צריך לראות? להרגיש?
אשמח מאוד להחכים בעניין...
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@java
באיזה תוכנית של התנור את משתמשת?
לשים על גריל או על אפיה רגילה - שני פסים?
(אני בדרך כלל משתמשת בגריל)
 

שולמית 30

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
איך יודעים שהבשר כבר מוכן? @1661 כתבת שאחרי 10 שעות היה מושלם ולפני כן גם היה רך אבל לא מספיק.
גם כשאני מבשלת אני דואגת שיתבשל הרבה זמן אבל תמיד חוששת שאולי זה לא מספיק, (והיו פעמים שלאחר מעשה חשבתי שאולי היה כדאי לבשל יותר זמן)
איך אתן בודקות את הבשר? מה צריך לראות? להרגיש?
אשמח מאוד להחכים בעניין...
זהו שבשיטה הזו לא צריך לבדוק... אני הולכת לישון קמה בבוקר מוציאה ויוצא ב"ה מושלם!!
עד כה ניסיתי עם 4 ו5 שניהם 8 שעות בערך ויצא רך וטעים מאד! (אני עושה את השיטה ללא נוזלים)
ו @java תודה רבה ששיתפת אותנו!!
 

תמרוווש

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אולי יתאים יותר לאכול התוספות, אך בכל זאת,
מה התוספת שתתאים ביותר לצד הבשר הזה? (שורה כעת במשרה, מקווה שאכן יצא טוב בעז"ה)
מתכננת להכין לשבת הקרובה ולר"ה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה התוספת שתתאים ביותר לצד הבשר הזה? (שורה כעת במשרה, מקווה שאכן יצא טוב בעז"ה)
אני אוהבת לזרוק פרחי ברוקולי לרוטב בבישול החוזר.
אפשר להגיש לצד תפו״א אפויים או דפוקים.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אני אוהבת לזרוק פרחי ברוקולי לרוטב בבישול החוזר.
אפשר להגיש לצד תפו״א אפויים או דפוקים.
תשמעי
אז קודם כל - בעלי טעם עכשיו מהבשר
ולא יצא לו בכל שנותיו לאכול בשר גם רך כל כך וגם חתוך כל כך יפה וגם עסיסי כל כך ומלא מיצים
דבר שני - ברוקולי ובישול ארוך לא חברים
הייתי ממליצה לך לזרוק את הברוקוליס רק בחמש דקות האחרונות של הבישול
אני אישית שמתי פירות יבשים שהקפצתי עם בצל מטוגן, סילאן וערמונים.
והוספתי קצת יין
יצא רך רך רך ועשיר בטעם
לא נראה לי אחזור לבישול בשר בסיר.
אה, וצילמתי, אבל עוד אין לי אומץ להעלות פה תמונות
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דבר שני - ברוקולי ובישול ארוך לא חברים
ברור.
אחרת זה נהיה רסק ברוקולי.
בבישול החוזר.
10 דקות-רבע שעה.
איזה כיף לשמוע איך יצא!
מחכה בסבלנות לאומץ;)
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
איזה כיף לשמוע איך יצא!
חייבת להגיד לך שבעלי מבין בבשר ולא תמיד יוצא לי לשמוע כאלו מחמאות ממנו
בעיניי, פסגת המחמאות היתה
שהוא הודיע חגיגית שאין סיכוי שזה מתכון של אשכנזיה!!
לא אכפת לי אם את אשכנזיה או לא
זה אומר שהבשר ליגה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
חייבת להגיד לך שבעלי מבין בבשר ולא תמיד יוצא לי לשמוע כאלו מחמאות ממנו
בעיניי, פסגת המחמאות היתה
שהוא הודיע חגיגית שאין סיכוי שזה מתכון של אשכנזיה!!
לא אכפת לי אם את אשכנזיה או לא
זה אומר שהבשר ליגה
לא, אני לא:cool:
אבל הי, ישראל דודק אשכנזי....
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה על המתכון הולכת לנסות!
האם צריך לזה תבנית מיוחדת? יש לי רק רגילה.. אפשר בחד פעמית רגילה? (אני אניח אותה על תבנית התנור)

ועוד שאלה, אין לי ציר בקר, ראיתי שמישהי כתבה לשים מרק עוף. יש מרק עוף משבת.. זה עדיף על מים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה