בשרי בשר בתנור. אתם תאהבו את השיטה

  • פותח הנושא java
  • פורסם בתאריך

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה עדיף - להשרות אותו עכשיו במקרר עד מוצ"ש? או להפשיר במקרר, ורק במוצ"ש להשרות בתיבול, ולאפות אחרי שעתיים של השריה?
עדיף לתבל בשר מופשר.
הייתי ממליצה לך להפשיר במקרר עד קרוב לשבת, ואז לבדוק.
אם השכבה החיצונית כבר מופשרת - תתבלי ותשרי עד מוצ״ש,
אם זה עדיין קפוא - תשרי במוצ״ש.
ועוד משהו רק לוודא - את לא אופה על טורבו, נכון?
נכון. בלי טורבו.
 

מכונתכתיבה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
וואו @java תודה רבה אין מילים!!!
יצא פשוט בשר מטורףףף. כל האורחים אמרו
שמזמן לא טעמו בשר כה רך ומשובח. תכל'ס הכל התחסל עד הפירור האחרון...
(הוא היה בערך 11 שעות בתנור :) הגשתי את הנתח שלם
לא היה צורך בבישול נוסף.
 

1661

משתמש פעיל
@java כמה חבל שלא זכרתי את המתכון הזה אתמול, הכנתי מספר 6 ויצא בסדר אבל לא רך ועסיסי כמו שיוצא לי מספר 5.
יש לי פה (בחנות הקטנה שלנו בצרפת) מספר 10, 4 ו6. רוצה להכין שוב אבל בשיטה שלך, איזה בשר מהרשימה את ממליצה לי? וכמה שעות אפייה.
אני ממש חוששת מבשר יבש וקשה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש לי פה (בחנות הקטנה שלנו בצרפת) מספר 10, 4 ו6. רוצה להכין שוב אבל בשיטה שלך, איזה בשר מהרשימה את ממליצה לי? וכמה שעות אפייה.
לי יש ניסיון מעולה עם 6. הספיקו 6-7 שעות אפיה.
@ממתינה שיתפה פה לגבי נתחים 4 ו10
@java תודה על ההדרכה המפורטת!
הכנתי בקר בשיטה הזו פעמיים בחג:
נתח מספר 4 (7 שעות עם נוזלים עד חצי הגובה) - יצא רך וטוב.
ונתח מספר 10 (9 שעות עם נוזלים כמעט עד לגובה הנתח, פשוט כי נשפך לי הרבה) - יצא מעולה!!
וזו היתה הפתעה ממש, כי היה לי נסיון לא כל כך מוצלח בעבר עם מספר 10 ובכלליות ידעתי שהוא לא נתח מאד משובח,
אבל בצורת ההכנה הזו הוא יצא רך, עסיסי וטעים כמו נתח מספר 6.
באמת אהבתי את השיטה!
מאמצת בחום (נמוך...)!
 

1661

משתמש פעיל
לי יש ניסיון מעולה עם 6. הספיקו 6-7 שעות אפיה.
@ממתינה שיתפה פה לגבי נתחים 4 ו10
ממש תודה.
עד שהגעתי לחנות ראיתי שכבר לא נשאר מספר 6. אז לקחתי 3 קילו מספר 4, השריתי כל הלילה עם התבלינים והכנסתי עכשיו לתנור. מתפללת שיצא רך כי כבר יש לי 3 קילו לא משהו בפריזר וממש אין לי כח לנסות עוד חתיכה...
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
@java כמה חבל שלא זכרתי את המתכון הזה אתמול, הכנתי מספר 6 ויצא בסדר אבל לא רך ועסיסי כמו שיוצא לי מספר 5.
יש לי פה (בחנות הקטנה שלנו בצרפת) מספר 10, 4 ו6. רוצה להכין שוב אבל בשיטה שלך, איזה בשר מהרשימה את ממליצה לי? וכמה שעות אפייה.
אני ממש חוששת מבשר יבש וקשה.
מנסיון מס 5 תמיד יוצא יותר רך
גם על האש וגם בתנור
כמובן במתכון כאן יש את הקטע של הנוחות שלא צריך לבדוק בסיר אם נגמר המים ולדאוג מהלהבה הפתוחה
אלא משאירים בתנור ל6 שעות ויותר , מקררים,] פורסים, מקפיאים
ומוציאים כל פעם כמה שצריכים לבישול קצר יותר ברוטב
 

1661

משתמש פעיל
מנסיון מס 5 תמיד יוצא יותר רך
גם על האש וגם
הלוואי והייתי יכולה לבחור.
מספר 5 נגמר אצלינו בחנות בערך ביום שמגיע ומקבלים בשר אחת לחצי שנה. צריך להשתמש במה שיש או לוותר.
מקווה מאוד שבכל אופן יצא רך, אפילו יחסית.
 

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
ממש תודה.
עד שהגעתי לחנות ראיתי שכבר לא נשאר מספר 6. אז לקחתי 3 קילו מספר 4, השריתי כל הלילה עם התבלינים והכנסתי עכשיו לתנור. מתפללת שיצא רך כי כבר יש לי 3 קילו לא משהו בפריזר וממש אין לי כח לנסות עוד חתיכה...
בישלתי בשישי מספר 4 המון שעות על האש (בין 5 ל6) יצא רך, טעים ועסיסי..
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עכשיו עם 5,
אבל בעבר הכנתי עם 2 - צלעות,
שהוא חלק שונה לחלוטין באופיו מכתף.
גם עם 8 יצא לי להכין.
כך שזה לחלוטין מתאים לכל חלקי הבשרים.
מס 2 לא יוצא יבש?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כי הבנתי שהוא מיועד לטחינה ולא קניתי אותו אמרתי אם הוא כזה זול אז שווה זול
נכון. בד״כ טוחנים שילוב של צוואר וצלעות.
זה מה שמיוחד באמת במתכון הזה, שהוא יוצא רך גם בנתחים זולים ולא טריוויאלים.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
היי @java
הכנסתי כעת לתנור בשר לחג
שני נתחים מס' 5
החומר המקשר: דבש וסילאן וקצת חרדל דיז'ון
התבלינים: פלפל גרוס, קצת מלח גס, טימין, זרעי כוסברה, רוזמרין, שום חרוץ
הרוטב: ציר בקר (מבקר אחר לא מתוק), יין אדום יבש, מרק עוף

ראיתי שאת כותבת שיש עניין לכסות את הבשר עצמו
חוץ מהנייר כסף ששמתי על התבנית
מה זה אומר? שבעצם אני מפרידה את הבשר המתובל מהנוזלים?
או לכסות את כל התבנית וגמרנו?
אשמח אם תעני בהקדם כי הבשר בתנור, כרגע כל התבנית מכוסה בשני כיסויי נייר כסף
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נשמע מטורף!
׳שמרי לי חתיכה;)
ראיתי שאת כותבת שיש עניין לכסות את הבשר עצמו
לא זכור לי למה את מתכוונת.
אולי זה באפיה ללא נוזלים.
בכל מקרה, לא צריך משהו נוסף חוץ מ
כל התבנית מכוסה בשני כיסויי נייר כסף
רק תקפידי שהכיסוי יהיה מהודק טוב טוב על התבנית.
 

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
נשמע מטורף!
׳שמרי לי חתיכה;)

לא זכור לי למה את מתכוונת.
אולי זה באפיה ללא נוזלים.
בכל מקרה, לא צריך משהו נוסף חוץ מ

רק תקפידי שהכיסוי יהיה מהודק טוב טוב על התבנית.
רוב תודות אעדכן אותך בס"ד מחר בתוצאות
 

בית חדיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@java האם צריך להפוך את הנתח באמצע הבישול?
מעניין לדעת ...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה