והוא גם השתמש עם הריביתאני חושב שהדירה הצפתית שלו שווה היום יותר מ 440+134
בעוד בשוק ההון לא השתמשו עם הריבית
והוא גם השתמש עם הריביתאני חושב שהדירה הצפתית שלו שווה היום יותר מ 440+134
או שזה המגזר של החששנים שמעדיפים להרויח פחות בלי סיכונים ולא להרויח יותר בשוק ההון שהסיכונים גבוהים בהרבהבמגזר של המטומטמים רצים אחרי דירות בלי לראות איפה עוד אפשר להרוויח (באחוזים גבוהים יותר)
נכון,או שזה המגזר של החששנים שמעדיפים להרויח פחות בלי סיכונים ולא להרויח יותר בשוק ההון שהסיכונים גבוהים בהרבה
לכן רשמתי שזה פחות טוב לציבור החרדי שמחפש יציבות במקום שבו הוא גריש לי שכן שהתווכח איתי מה קניתי דירה אני גר בשכירות וכספי מושקע בשוק ההון .........
היום אחרי שעבר כמה דירות בשכירות נהיה חצי בן אדם עם פרצוף.......... ומבין שעשה טעות חמורה
השאלה כמה זמן יקח עד שהפרצוף שלך יהיה חמוץ ושלו יהיה שמח, להערכתי שנה עד שנה וחצי.השאלה היא אם גם בשוק ההון יש מסלולים כשרים שמרויחים טוב?
דבר שני שמי שמשקיע בשוק ההון יש המון תנודות וזה לא בריא ללב.......
ג. השקעה בשוק ההון אין דבר מחייב להשים כסף בצד כמו השקעה על דירה שהמשכנתא דופקת כל חודש ואתה חייב להפריש לה
ד. טוב שהדגישו שלפני הכל אדם חייב דירה וכל הדיון על דירה נוספת או שוק ההון
יש לי שכן שהתווכח איתי מה קניתי דירה אני גר בשכירות וכספי מושקע בשוק ההון .........
היום אחרי שעבר כמה דירות בשכירות נהיה חצי בן אדם עם פרצוף.......... ומבין שעשה טעות חמורה
585 שח לספר pdf???הכל כתוב בספרי:
לא כתבתי כזה דבר אף פעם.מקצועי בלבד רשמה בעבר (בכל אופן ככה הבנתי מדבריה)
שהיה תקופה שאת הכסף שהיה לה לדירה שמה בשוק ההון
מחמת שחשבה שהמחירים עומדים לרדת
דירה צפתית לפני 20 שנה כנראה לא עלתה 134,000 ש"ח.אני חושב שהדירה הצפתית שלו שווה היום יותר מ 440+134
בהחלט!!!!השאלה היא אם גם בשוק ההון יש מסלולים כשרים שמרויחים טוב?
מי שיודע להשקיע ומשקיע נכון, אז זה מאד בריא וגם ללב.דבר שני שמי שמשקיע בשוק ההון יש המון תנודות וזה לא בריא ללב.......
באתי לרשום את זה אבל חיכיתי שיבוא ממך....לא כתבתי כזה דבר אף פעם.
וכמובן שגם לא עשיתי דבר כזה אף פעם.
אוקיי אז כנראה שטעיתי בהבנה.לא כתבתי כזה דבר אף פעם.
וכמובן שגם לא עשיתי דבר כזה אף פעם.
באופן כללי הדירה שבן אדם גר בה לא אמורה להיות השקעה.אוקיי אז כנראה שטעיתי בהבנה.
ובכל אופן לגופו של עניין
האם לדעתך עצם הרעיון (בתיאוריה)
הוא מטומטם כמו שאמר פה לעיל
בנט?
קודם כל -אני מסיק שזה לא מטומטם בהכרח כמו שבנט אמר לעילאבל יש אנשים שימכרו את דירתם כדי לקנות דירה אחרת להשקעה, או כדי להשקיע בהשקעה אחרת, וזה לא פסול מבחינתי, אבל בהחלט מדובר בסיכון הרבה יותר גדול, ואני לא אוהבת השקעות עם סיכונים גדולים מדי.
א. גם בהשקעה הרגילה יש סיכונים, וברגע שזה כסף של הדירה אז פחות נחמד לקחת את הסיכון הזה.שנית-מדוע לדעתך זה סיכון ? אם מדובר בהשקעה הפאסיבית הרגילה ללא כל תחכום לטווח ארוך?
א. גם בהשקעה הרגילה יש סיכונים, וברגע שזה כסף של הדירה אז פחות נחמד לקחת את הסיכון הזה.
ב. כשאדם משקיע את כספי הדירה שלו, ובאיזה שהוא שלב אז נניח מפטרים אותו מהעבודה והוא נכנס לתקופה קשה ולוחצת מבחינה כלכלית, ואין לו מאיפה לשלם שכירות/לקנות אוכל וכדו' אז יש יותר חשש שהוא יצטרך למשוך כסף מההשקעה גם בזמנים גרועים, וכך להפסיד פעמיים.
ג. גם מבחינה נפשית כשבן אדם יודע שזה הכסף של הדירה שלו שירד בכל כך הרבה, יש יותר סיכוי שהוא יעשה טעויות חמורות, ויוציא את הכסף בזמן הלא נכון.
זה כבר משהו אחר לגמרי.אז מה באמת עמדתך בכללות בנוגע לדירה
הרי למעשה דעתך ידועה זה מכבר שלקנות דירה זה לא הדבר הכי חכם וכ"ש בתקופה הזאת
אז איפה יהיה הכסף לביינתיים לדעתך כשיש אינפלצייה של 5 אחוז?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: