סורי - טעות, כולם שם קריירה קריירה קריירה... הרבה יותר מבחוץ "מקצועיות" וכל השאר - רק הכסף טמאא.כי החברה של הבנות שנמצאות ובוחרות להיום שם היא חברה איכותית(ולא כמו בהרבה חברות גם כשיש חרדיות)
ואין כמו השפעת חברה..
זה נכון, אבל אם את עובדת בזום כל היום עם צוות של חילונים גמורים (ומדי פעם יש גם פגישות...) זה הרבה יותר גרוע מאשר שיש לך איזה מנהל גבר חצי - דתי שיושב במשרד שלו ואת פוגשת אותו אולי פעם בשבוע וכל הצוות חרדיות - לפחות בעיניב.יש הבדל גדול בין לתקשר בזום או להיות בשטח ביחד
וזה עוד מתבטא בהרבה דקויות
"כולם" הכוונה לעובדות? אם ככה לא צריך חסימה בשום מקום כל עוד יש שתי חרדיות שרואות אחת את המסך של השניה ?? זה רציני ? על זה אתם סומכים? זה הכוונה אינטרנט חסום ?הרב שם הסביר לי שההתר לחסימה הזו הוא בגלל שכולם רואים את המסך של כל אחת,
במחילה , הוא לא , ושוב זה לא נקרא אינטרנט חסום !! לאא!! ממש ממש ממש לאא !!! לכו לעבוד במשרדי ממשלה עם חסימה של נטפרי או נתיב - ברור שזה הרבה יותר טובהרב נכנס מדי פעם לבדוק מה קורה במסכים של הבנות, זה גם סוג של חסימה - אין פרטיות.
לא דיברתי על מקום חילוני לגמרי אלא על צוות חרדי כמו שיש הרבה במשרדי ממשלהלגבי התנאים הרוחניים -
נו באמת
אי אפשר להשוות למקום חילוני
מה התנאים הרוחניים ? לעבוד עם חילונים מהרצליה ?
אני כותב את זה בכאב - אני כבר אכלתי אותה - ומכיון שאין לי דרך להוכיח אני רק מבקש , תבדקו . תשאלו על החסימה , משהו , אל תסמכו על כמה אינטרסנטים שיושבים על הכסף שלכם ואם קבלתם תשובות מהסוג שכתבת "רואים את המסך של השניה" "הרב נכנס" ובלה בלה בלה - עשו טובה , לכו לרב שלכם ותשאלו אותו אם הוא מתיר כזו חסימה
ואם הוא מתיר - רק כדי הצורך בשביל לצבור ניסיון... אז מתי צריך לברוח משם (אחרי הנסיון וכדומה)
ואם מישהו אחד יימנע מהפרצה הזו בזכותי - והיה זה שכרי