להבהבבבבבה
משתמש חדש
המפה המצורפת לא תואמת למפה של קראט
אנחנו בבנין 11
ואיך נדע מה המיקום?
אנחנו בבנין 11
ואיך נדע מה המיקום?
גם אם הקבלן מוסיף בניין, זה לא סותר את זה שאת הבניינים האחרים אפשר לאכלס. במיוחד אם יש לקבלן אינטרס לא לעבור את התאריך.הקבלן יש לו רצונות להופכו לאתר בנייה, באמצעות הוספת יחי"ד.
מצווווייין! ככל שהאכלוס נהיה יותר מוקדם, מחירי הדירות יתחילו לרדת.!!!גם אם הקבלן מוסיף בניין, זה לא סותר את זה שאת הבניינים האחרים אפשר לאכלס. במיוחד אם יש לקבלן אינטרס לא לעבור את התאריך.
האם יש כאן מישהו שבאמת רוצה להתנגדמגישים התנגדות לוועדה המחוזית ירושלים שלומציון המלכה 14 ירושלים, חתום עם עורך דין.
צריך להתאגד ביחד זה הרבה זמן ויכול לעלות כמה אלפי שקלים
בכל מקרה אין לי דירה בפרויקט אני צופה מהצד (חששתי בהתחלה שיפריע לנוף של בניין ממול לכן נברתי במסמכים)
מה הקשר?מצווווייין! ככל שהאכלוס נהיה יותר מוקדם, מחירי הדירות יתחילו לרדת.!!!
בטווח הארוך כמה שיהיו יותר דירות ברמה ד' והשכונה תתפתח יותר מהר, המחירים יהיו יותר יקרים (כמו ירושלים שיש עשרות אלפי דירות והמחירים לא זולים)מצווווייין! ככל שהאכלוס נהיה יותר מוקדם, מחירי הדירות יתחילו לרדת.!!!
חולק עליךמצווווייין! ככל שהאכלוס נהיה יותר מוקדם, מחירי הדירות יתחילו לרדת.!!!
כרגע אין לי מידע, אולי מישהו מהרוכשים יעדכן אותנו? לגבי מחירי הדירות יש לזה אשכול נפרד!לא הבנתי אחרי הכל מתי יאכלסו?
אני רכשתי דירה במפלס העליון, לא קיבלתי כל הודעת עיכוב.כרגע אין לי מידע, אולי מישהו מהרוכשים יעדכן אותנו?
מי אמר שהוא מושך זמן?לא הבנתי מה האינטרס של הקבל למשוך את הזמן?
ביררתי את העניין מול החברה,@יעקב הרמתי. לפי מה שפורסם באשכול אחר פורסם שהוגש היתר חתום על שינוי ותוספות יח"ד בפרוייקט,
האם אתה יודע על איזה בנינים יש אישור תוספת יח"ד?
מצורף בזה הדף האחרון של התב"ע:ביררתי את העניין מול החברה,
וכך נאמר לי: 'יש תוספת בניה שתתבצע אחרי קבלת טופס 4 זה לא משהו שאמור להפריע למסירה'.
למה אתם חושבים שיש לחברה עניין לשקר לי??מצורף בזה הדף האחרון של התב"ע:
סעיף 7.1 שלבי ביצוע....
לפי מה שכתוב לא יהיה אכלוס לפני ביצוע התב"ע
צפה בקובץ המצורף 1594288
למה אתה חושב שאפשר לעשות אחרת ממה שכתוב בתב"ע?למה אתם חושבים שיש לחברה עניין לשקר לי??
יש כמה תוכניות בתב"ע הנ"ל. - אולי מה שנכתב בתב"ע הולך על חלקים אחרים בתב"ע.למה אתה חושב שאפשר לעשות אחרת ממה שכתוב בתב"ע?
אפשר פירוט מהמבינים מה בדיוק הולכים לעשות שם.ביררתי את העניין מול החברה,
וכך נאמר לי: 'יש תוספת בניה שתתבצע אחרי קבלת טופס 4 זה לא משהו שאמור להפריע למסירה'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: