מסתבר מאד ששדרות האמוראים קודם, גם בגלל מצב הבניה וגם בגלל ששם לא נדרש פיתוח סביבתי כמעט.
אני גם הבנתי ככה שכולם ביחדשאולי הם ירצו לחכות כדי שכל הפרויקט יכנסו ביחד
ולא יבואו בטענות וכו'
(ככה יגאל נכסים אמר לי בזמנו....)
מסתבר מאד ששדרות האמוראים קודם, גם בגלל מצב הבניה וגם בגלל ששם לא נדרש פיתוח סביבתי כמעט.
אני גם הבנתי ככה שכולם ביחדשאולי הם ירצו לחכות כדי שכל הפרויקט יכנסו ביחד
ולא יבואו בטענות וכו'
אני מעתיק פה את לשון החוזה.אני גם הבנתי ככה שכולם ביחד
(ככה יגאל נכסים אמר לי בזמנו....)
איפה זה כתוב אני לא רואה את זה בחוזהאני מעתיק פה את לשון החוזה.
"למען הסר ספק, מובהר בזאת כי הפרויקט נבנה בשלבים ולפיכך יתכן כי הדירה תימסר לידי הרוכש גם אם בניית כל הפרויקט טרם נסתיימה (ובכפוף לאמור בסעיף 10 ) ובלבד שיושלמו דרכי גישה סבירות לדירה ובלבד שהסתיימו כל עבודות הפיתוח עד מועד המסירה."
סעיף 5 נקודה 3איפה זה כתוב אני לא רואה את זה בחוזה
תודהאנו מבקשים שלא להשמיץ ולכלכך על אף אחד.
סעיף 5 נקודה 3
אפשר לקבל עוד פרטים ע"ז?לרוכשים היקרים, שדרות האמוראים ד'3, פרויקט אחים אום
אני קופץ על האשכול
ברמה ד'3, יש פרויקט אחים אום, הנ"ל קיבל מהוועדה המחוזית תוספת דיור וכו' וכו'.
זה כולל בניין נוסף שכולל בתי כנסת וגנים בקומות הראשונים ומעליו דיור פנטהאוזים מפוארים (הזוי בית כנסת ומעליו דיור)
התוכנית הנ"ל תחסום את האויר (את הנוף לגמרי) לחלק מהרוכשים של הדירות בפרויקט
בנוסף הנ"ל בונה את הבניין על חשבון חנייה וכמות החניות עכשיו מצומצמת מאוד
הרוכשים חלקם ממאנים להתנגד עקב החתמת הרוכשים (לכאורה לא חוקית) לבל יעזו הרוכשים להתנגד לבקשות הקבלן וכו'
למי שמעניין אותו ושואל מה אפשר לעשות, ישאיר כאן הודעה ובע"ה יצא לפועל ממודעה זו, דברים טובים.
אני קניתי שם, אפשר פרטים איפה הולכים לבנות?לרוכשים היקרים, שדרות האמוראים ד'3, פרויקט אחים אום
אני קופץ על האשכול
ברמה ד'3, יש פרויקט אחים אום, הנ"ל קיבל מהוועדה המחוזית תוספת דיור וכו' וכו'.
זה כולל בניין נוסף שכולל בתי כנסת וגנים בקומות הראשונים ומעליו דיור פנטהאוזים מפוארים (הזוי בית כנסת ומעליו דיור)
התוכנית הנ"ל תחסום את האויר (את הנוף לגמרי) לחלק מהרוכשים של הדירות בפרויקט
בנוסף הנ"ל בונה את הבניין על חשבון חנייה וכמות החניות עכשיו מצומצמת מאוד
הרוכשים חלקם ממאנים להתנגד עקב החתמת הרוכשים (לכאורה לא חוקית) לבל יעזו הרוכשים להתנגד לבקשות הקבלן וכו'
למי שמעניין אותו ושואל מה אפשר לעשות, ישאיר כאן הודעה ובע"ה יצא לפועל ממודעה זו, דברים טובים.
דבר ראשון מאיפה התמונותבניין מספר 6 זה מיקום המבנה החדש של אחים אום (למטה, המשולש)
צפה בקובץ המצורף 1533992
כניסה מפלס עליון 323.9 גובה,
גג המבנה 345 מטר גובה, (הבניינים בקו השני הם בגובה זה)
למה אי אפשר להתנגד?פורסם להפקדה: ניתן להגיש התנגדות. תכנון זמין – מידע תכנוני עבור תוכנית - 102-1191964 - הוספת שטח ותוספת יח"ד ד'3 בית שמש
לפרטים:
פרטי תוכנית - 102-1191964
https://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/1005288002/310
אין מצב! (אולי יפריע לך החנייה, לא יודע)דבר שני אני בבנין 12 קומה 4 אז ימצ שזה הולך להפריע לי לנוף?
מגישים התנגדות לוועדה המחוזית ירושלים שלומציון המלכה 14 ירושלים, חתום עם עורך דין.איך מערערים?
אני בבנין הזה האם זה יפריע לי לנוף?מגישים התנגדות לוועדה המחוזית ירושלים שלומציון המלכה 14 ירושלים, חתום עם עורך דין.
צריך להתאגד ביחד זה הרבה זמן ויכול לעלות כמה אלפי שקלים
בכל מקרה אין לי דירה בפרויקט אני צופה מהצד (חששתי בהתחלה שיפריע לנוף של בניין ממול לכן נברתי במסמכים)
מה זה אי אפשר להתנגד?, אף פעם לא יכלו להתנגד לתוכנית דרך אתר כלשהו באינטרנט!למה אי אפשר להתנגד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: