לאחר שליחת השאילתא, השיבו לי כך:כדי להוציא מידי כל ספק שלחתי שאילתא לחברה כדי לברר זאת שוב
נא ראה תשובת מהנדס החברה:
תקנון תב''ע לתוספות יח''ד שצירף הדייר קשור לטופס איכלוס עבור תוספות היח''ד, ולא קשור להיתרים המקוריים של הפרויקט.
לאחר שליחת השאילתא, השיבו לי כך:כדי להוציא מידי כל ספק שלחתי שאילתא לחברה כדי לברר זאת שוב
כל אחד לפי מה שרשום לו בחוזה,יש למישהו מושג מתי מבחינת החברה אמור להיות האכלוס?
להוסיף בניין משולש ברחוב תלמוד בבלי בין הבניינים של אחים אום.אפשר פירוט מהמבינים מה בדיוק הולכים לעשות שם.
יש למישהו מושג מתי מבחינת החברה אמור להיות האכלוס?
מה פערי המחירים כשזה קבוצה או בודדים?שלום,
אנו מנסים לארגן קבוצה לבדק בית לרוכשי דירות בבנינים 1-5,
כל הרוצה להצטרף יפנה למייל dinaprizend בג'ימייל
אם אתם רוצים אתם יכולים לעשות אצל חברת פלס הם נותנים מחיר מוזל לכל רמה ד' ורמה ה'שלום,
אנו מנסים לארגן קבוצה לבדק בית לרוכשי דירות בבנינים 1-5,
כל הרוצה להצטרף יפנה למייל dinaprizend בג'ימייל
הפערים הם דיי משמעותיםמה פערי המחירים כשזה קבוצה או בודדים?
יש לי דיס רציני לגבי החברה הנ"לאם אתם רוצים אתם יכולים לעשות אצל חברת פלס הם נותנים מחיר מוזל לכל רמה ד' ורמה ה'
רק 950 שקל לדירת 3-4-5 חדרים והדו"ח שלהם מפורט ויסודי וקביל בבית משפט
(אמנם המחיר הזה הוא רק עם יש להם שתי בדיקות הנעשות באותו יום בשכונה ולכן מי שמעוניין לעשות את הבדק בית ולקבל את המחיר המוזל אז שפשוט יבקש מהמזכירה של החברה שתתאם לו שיהיה באותו יום עם שכן נוסף (היא עושה את זה , ולא צריך לטרוח לחפש שכן נוסף...)
בגלל שיש להם המון לקוחות ברמה ד'/ה' אז תמיד זה מסתדר שיהיה להם 2 בדיקות באותו היום !!!! (ככה שבעצם תמיד המחיר הוא 950 ש"ח)
הפערים הם דיי משמעותים
כמובן שאתה יכול למצוא מפקח בניה פרטי שיעשה לך בדק בית ואז זה מתחיל באיזור ה1,000 שקל לדירת 3 חדרים
אבל אם אתה מחפש בדק בית מקצועי ויסודי ,אצל חברה שבודקת ונותנת דו"ח הקביל בבית משפט אז המחירים הרבה יותר יקרים !!!!
אם אתם רוצים אתם יכולים לעשות אצל חברת פלס הם נותנים מחיר מוזל לכל רמה ד' ורמה ה'
רק 950 שקל לדירת 3-4-5 חדרים והדו"ח שלהם מפורט ויסודי וקביל בבית משפט
(אמנם המחיר הזה הוא רק עם יש להם שתי בדיקות הנעשות באותו יום בשכונה ולכן מי שמעוניין לעשות את הבדק בית ולקבל את המחיר המוזל אז שפשוט יבקש מהמזכירה של החברה שתתאם לו שיהיה באותו יום עם שכן נוסף (היא עושה את זה , ולא צריך לטרוח לחפש שכן נוסף...)
בגלל שיש להם המון לקוחות ברמה ד'/ה' אז תמיד זה מסתדר שיהיה להם 2 בדיקות באותו היום !!!! (ככה שבעצם תמיד המחיר הוא 950 ש"ח)
הפערים הם דיי משמעותים
כמובן שאתה יכול למצוא מפקח בניה פרטי שיעשה לך בדק בית ואז זה מתחיל באיזור ה1,000 שקל לדירת 3 חדרים
אבל אם אתה מחפש בדק בית מקצועי ויסודי ,אצל חברה שבודקת ונותנת דו"ח הקביל בבית משפט אז המחירים הרבה יותר יקרים !!!!
המחיר הוא 950 ש"ח ללא מע"מ, המחיר כולל מע"מ הוא 1111, מה העניין לרמות?ראה בקובץ המצורף, הצעת מחיר של פלס בדק בית לפרוייקט קראט
העלו את זה בצ'אט של הרוכשים.
יש לכם המלצה על חברה אחרת?יש לי דיס רציני לגבי החברה הנ"ל
לאחר פעמיים שלקחנו אותם....
בלי קשר לזה מי שהם שולחים זה לא באמת עובד חברה שלהם
אלא מפקחים פרטיים שנותנים להם תיווך.....
ורוכש דירה תפסיק להמליץ שוב ושוב רק בגלל שאתה מקבל עמלה
מומלץ מאודיש לכם המלצה על חברה אחרת?
@מישמשית משהו מוזר בתגובה שלך ...ורוכש דירה תפסיק להמליץ שוב ושוב
העלו את זה בצ'אט של הרוכשים.
מומלץ מאוד
מי מרמה ?המחיר הוא 950 ש"ח ללא מע"מ, המחיר כולל מע"מ הוא 1111, מה העניין לרמות?
כשמדברים בין עסקים מקובל להגיד את המחיר ללא מע"מ, בין אנשים פרטיים מקובל להגיד את המחיר המלא. או לכה"פ כותבים 950 ללא מע"מ.@מישמשית משהו מוזר בתגובה שלך ...
אני המלצתי ???
אל אף שאני חושב שכן ראויי להמליץ - אבל תעברי בבקשה על מה שכתבתי בצהריים , לא כתוב שם שום מילה על החברה עצמה , כי אין לי שום עניין לשווק אותם וגם לא המלצתי בדברי כלום
אני כתבתי כעובדה יבשה מה המחיר שלהם , וכתבתי מה הפערים בין המחירים של החברות השונות
זה הכל !!!
חוץ מזה שאני עשיתי אצלהם בדירה שלי את הבדיקה של הבדק בית ושילמתי את המחיר המלא (כולל המע"מ ...) והייתי מרוצה . (אם תירצי אני ישלח לך את הדו"ח שלי ואת הקבלה שלי , אבל זה בפרטי..)
וכמו ש @נסיך אוסטרי כתב
- שאת ההצעה הזאת העלו בצאט של הפרוייקט של קראט על ידי אחד הרוכשים של קראט , ובכלל לא על ידי .
ועכשיו אני יכתוב לך עובדות ,אין לי עניין להתחיל להתווכח על זה , ואני לא מעוניין להיגרר לוויכוחי סרק , ללא תועלת .
אבל זה עובדות - תבדקי ברמה ד' , פרוייקטים שלמים עשו בדק בית אצל חברת פלס והיו מרוצים , אני לא יודע מה היה אצלך ,אבל זה מוזר כי אני יודע שכולם היו מרוצים מהחברה הזאת , תבדקי.. ותווכחי
תקראי לבד , מה אחרים כתבו -
דרוש מידע - המלצות לבדק בית
אשמח לקבל המלצות לבדק בית מקצועי עם מכשור עדיף בבית שמש תודה מראשwww.prog.co.il
אני לא נכנס לזה כי זה לא מעניין אותי
סך הכל כתבתי עובדות יבשות .
וכמו שכתבתי תבדקי בצ'אטים ובפרוייקטים השונים ותראי שהרבה מאוד מהרוכשים לקחו אותם לבדק בית והיו מרוצים .
האמת אולי אחרי שראיתי שאת ממליצה על מישהו אחר , אז אני מבין ....
ו @מישמשית סתם מסקרן אותי האם אחרי שלקחתם את פלס הבאתם בודק מיקצועי אחר שמצא ליקויים בדירה שחברת פלס , לא מצאו בדירה ? או האם היה איזה מהנדס מיקצועי ומוסמך שאמר לכם שהבדיקה של חברת פלס לא היתה טובה ?
ובכלל , זה קצת מצחיק להמליץ על מישהו על סמך דו"ח
מי מרמה ?
זה כמו שתשאל עו"ד כמה הוא לוקח על חוזה של דירה ,
והוא יגיד לך 0.5 % ואז אח"כ הוא יבקש ממך מע"מ אתה תגיד לו שזה רמאות ? כי הוא סיכם רק על חצי אחוז ???
אותו דבר כשאתה לוקח יועץ משכנתא
אתה שואל אותו כמה הוא לוקח ? ואז הוא עונה 1% או 7,000 ש"ח או כל סכום אחר שיהיה
וברור שעל זה אתה צריך להוסיף מע"מ
בדיוק אותו דבר בזה , המחיר הוא 950 שקל וברור שצריך להוסיף על זה מע"מ
בהצלחה לכולם .
טוב , אני מבין אותך .כשמדברים בין עסקים מקובל להגיד את המחיר ללא מע"מ, בין אנשים פרטיים מקובל להגיד את המחיר המלא. או לכה"פ כותבים 950 ללא מע"מ.
[לשם דוגמא כשאתה קונה במכולת, האם המוכר אומר לך זה עולה 50 ש"ח, ואז שאתה מגיע לקופה הוא אומר לך תוסיף עוד 17% תוספת מע"מ?]
יש לי חסימה, איך אני מתחבר לצאט דרך המחשב?רכשתם דירה בפרויקט קראט מבית האחים אום ברמה ד3?
זכיתם בהגרלת מחיר למשתכן 1510?
כנסו עכשיו לקבוצה לכל העדכונים הקשורים לפרוייקט.
Google Hangouts: Anmelden
Google Hangouts kann privat mit einem Google-Konto oder geschäftlich mit einem Google Workspace-Konto verwendet werden.hangouts.google.com
מה הכתובת מייל, בלי שטרודל כמובןיש לי חסימה, איך אני מתחבר לצאט דרך המחשב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: