מיכל לאה לוין
משתמש חדש
avishag20822 שטרודל . קום
אשמח גם להצטרף
אשמח גם -
שלחתי לכם הזמנה, כנסו לצ'אטגם לי
תודה אבל אני לא רואה את זהשלחתי לכם הזמנה, כנסו לצ'אט
האם הייתם מרוצים מהם? (אנחנו פרויקט אחר שצריכים גם בדק בית ורוצים לברר לגבי קבוצת רכישה)ראה בקובץ המצורף, הצעת מחיר של פלס בדק בית לפרוייקט קראט
העלו את זה בצ'אט של הרוכשים.
שלום רב!צפה בקובץ המצורף 1643494
אתם מופיעים ברשימת המוזמנים.
שלום רב !!צפה בקובץ המצורף 1643494
אתם מופיעים ברשימת המוזמנים.
מצורףשלום רב !!
אני קניתי דירה בפרויקט האם אתה יכול לצרף אותי לצאט s6709192 שטרודל וכו' ....
תודה רבה!!
כל בניין מקבל טופס 4 בפני עצמו והוא לא קשור כלל לבניין השני.האם למשהו יש מושג מתי יקבלו מפתחות בבנינים שכבר היה בדק בית ומה הצפי לכל חמשת הבנינים הראשנים אשמח לשמוע
הזמנתי אותך לצ'אט, תתחבר ותראה תשובות לכל השאלות שאתה שואל, בהצלחה!אני דיברתי עם חלי כהן לפני כשבועים שהיא כידוע האחראית שמדברת עם אלו שקנו דירות בפרויקט והיא אמרה לי
שעד חצי שנה הם ודאי יאכלסו את כל החמשה בנינים והבנתי בעצם ממנה שיכול להיות גם הרבה לפני כן .
רציתי רק להבין האם כל בנין שהם סיימו לקרוא לבעלי הדירות לבנין יש כבר טופס 4 וככה ממשיכים לעוד בנין או שאת הטופס 4 הם יקבלו על כל החמש בנינים ביחד ויאכלסו את כל החמשה בנינים ביחד .
וכן אני הייתי בדירה לפני כמה חודשים (כמובן בלי רשות) ובעצם הדירה כבר היתה מוכנה כמעט במלואה ורק הכניסות לבנינים היו עוד באמצע בניה דהיינו השביל לבנין וכן הכניסה עצמה הייתה בלי חיפוים ובלטות האם יש לכם מושג איך הכניסות נראים כהיום ואם מישהו יכול לשלוח תמונה אשמח מאד תודה רבה
אני לא מצליח לפתוח ולהיכנס לצאט מחדר מחשבים . יש דרך איך להיכנס גם מחסימת נטפרי?
זה לא קשור לחסימת נטפרי, זה קשור לכך שחדרי מחשבים חוסמים את האפשרות לצ'אטים.יש לי מחשב של נטפרי איך נכנסכים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: