יהודי-פשוט
משתמש סופר מקצוען
לא אמרתי שלאענין של סדר עדיפות לפעמים.
רק אמא שצריכה מנוחה ופניות הדעת
ולא שמה לב לתינוק האומלל שכבר דקה וחצי מחפש אוכל
לא הופכת לאמא רעה
לא אמרתי שלאענין של סדר עדיפות לפעמים.
נו, אל תגזימי אם כבר אז להתלונן על האימהות המבייתות שמתמוטטות...
תגובה ל...אולי כדאי להתלונן ברווחה על האימהות שהשאירו את ילדם בתינוקייה
חוץ מזה אני רואה בזה גם חובה. אמא שמסוגלת לתפקד אחרי לידה ולא מטפלת בתינוק שלה מועלת בתפקידה בזמן מאוד קריטי, יודעת שיש מי שקשה לה לשמוע את זה אז סליחה מראש.
אף אחד לא כתב כאן כזה דבר, כך שלא צריך לבהיר ענין שברור מאליו.לא אמרתי שלא
רק אמא שצריכה מנוחה ופניות הדעת
ולא שמה לב לתינוק האומלל שכבר דקה וחצי מחפש אוכל
לא הופכת לאמא רעה
האומץ שלך לעמוד מול כולם ראוי להערכה בעיני
מזדהה עם זה ממש.לא מבחינה בטיחותית (רק לי מרגיש פחד ללכת לישון במקום ציבורי כשהתינוק שלי מונח לידי תכל'ס בלי השגחה כי אני הרי ישנה?!)
פרוג זה גם סוג של לברר התנהלות של בית חולים.רבקי, איך יכלתי לנחש שבאותו בית חולים, שתי מחלקות יולדות,
שני עולמות שונים?
מחלקה אחת מאירת פנים, מושיטה יד, מרפדת, אכפתית, מתענינת ורגישה-טופ,
מחלקה שניה מחמיצת פנים, נמנעת עקרונית מלעזור, דוקרת, מתעלמת, מאד לא רגישה ורשלנית?
לכן חשוב שיש את פרוג..
להכיר גם את הניואנסים.
זאת מעבר לעובדה שאפשר ליפול כנראה על צוות גרוע פה ושם.
ובבית?החשש להשאיר תינוק בחדר כשאני ישנה ובמילא לא רואה את "החיפוש" אחרי האוכל...
ובבית?
נראה לי מרבית האמהות מתעוררות מתזוזות קלות מכוון העריסה ולא רק בכי גדול או צרחות.
וזה גם התשובה למי שכתבה שבית חולים הוא מקום ציבורי ולא בטוח לשים תינוק ליד אם ישנה. (ואם אין תינוק לידה זה כבר בסדר לאשה לישון במקום ציבורי?)
זה נכון שזה מקום ציבורי. אבל האם אשה שישנה במקום ציבורי חושיה לא ערים לתזוזת וילון? לכניסה של מישהו ל-4 אמות שלה? לשינוי במצב הילוד?
אני באמת מתפלאה... אפילו מקנאה על היכולת הזו לישון בצורה כזו. אני בטוחה שבמקום אחר ובזמנים אחרים זה כיף גדול.
למה להניח שמילד שלישי ומעלה אמא לא שמה לאיתותים ולתנועות?כנראה כל ילד שלישי ומעלה אומלל
כל הדיבורים על תשומת לב לתנועות חיפוש טובים כשיש פניות
ורוגע לשים לב
מה שלא סותר את ההנחה שאם רואים את הילד מחפש אוכל כדאי לתת לו
הטענה שלי היא הפוכהממש מאושש את האמירות כאילו אם יש משפחה גדולה אז הילד מגדל את עצמו ואין לאף אחד פניות אליו.
עוד יותר, לדעתי זה ענין של מודעות , ואחת שאין לה את זה אז גם בילד הראשון זה לכאורה לא יקרה.למה להניח שמילד שלישי ומעלה אמא לא שמה לאיתותים ולתנועות?
ממש מאושש את האמירות כאילו אם יש משפחה גדולה אז הילד מגדל את עצמו ואין לאף אחד פניות אליו.
מי שמרגישה ככה ענין שלה. אבל לחשוב שזה טריואילי וכל אמא למשפחה ברוכה אין פניות לצרכים של תינוקה הרך. בי באופן אישי זה ממש פוגע.
לא כל חוסר תשומת לב היא הזנחה.הטענה שלי היא הפוכה
שלא כל חוסר תשומת לב היא הזנחה
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאבל כל אמא בטח אם היא מנוסה יודעת שתינוק צריך לתשומת לב. 24/7. וזה לא סותר תשומת לב לדברים נוספים. אמהות היא בהחלט משימה מורכבת.
ודעתי היא שבהחלט מה שהכי חשוב לתינוקדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
כאילו כל האימהות ששמות לב 24/7 התינוק שלהם אף פעם לא בכה מרעב
ואף פעם הם לא רדפו אחרי אחיו הגדול גם כשהתינוק היה רעב
ואף פעם לא קרסו לשינה כשכל הילדים בבית חגגו
יש ידיעה, ויש מציאות, צריך קודם כל לדעת (נגיד שתינוק זקוק ליחס 24/7) ואז ליישם במסגרת המציאות האפשרית.דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
כאילו כל האימהות ששמות לב 24/7 התינוק שלהם אף פעם לא בכה מרעב
ואף פעם הם לא רדפו אחרי אחיו הגדול גם כשהתינוק היה רעב
ואף פעם לא קרסו לשינה כשכל הילדים בבית חגגו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: