החכמה צודקת
משתמש מקצוען
Elimination communication
רצתי לגוגל לראות מה זה הדבר הזה,
את לא רצינית...
Elimination communication
כנ"ל..
גם ביות..זה רק חזרה למקור, לטבע...
את לא רצינית...
ביות זה מתנה לאמא ולתינוק. נדירות הנשים שניסו והתחרטו, לא סתם פותחים עוד ועוד מחלקות ביות.
חוץ מזה אני רואה בזה גם חובה. אמא שמסוגלת לתפקד אחרי לידה ולא מטפלת בתינוק שלה מועלת בתפקידה בזמן מאוד קריטי, יודעת שיש מי שקשה לה לשמוע את זה אז סליחה מראש.
לא מכירה אמא שמוכנה בגיל שבוע להשאיר את התינוק אצל הרופא ולחכות בחוץ בזמן הבדיקה והטיפול. אז למה בגיל שעה או יום זה הגיוני? לא מכירה אמא שמשאירה את התינוק בן השבוע בחדר נפרד עם דלת סגורה ונותנת לו לבכות עד שבאה לבדוק אותו פעם בחצי שעה. למה תינוקיה זה הגיוני?
כשיש צורך, זה לא רק הגיוני, זו חובה. אשה חלשה או בכל מצב מיוחד חייבת לטפל בעצמה קודם. זו חובתה.
אבל להגיד אני חייבת לישון ברצף כדי להתאושש אז לא נורא אם התינוק בן השעתיים בוכה קצת באור פלורוסנטים ומקבל אוכל מרוחק ורועש? העניין הוא שמדובר באמהות שברגע שהגיעו הביתה הופכות למסורות כ"כ, מי לא דחתה במשך שעות צרכים בסיסיים שלה בגלל תינוק בוכה? מי לא נוטשת הכל כשהתינוק רעב? יש פה דיסוננס מוזר שאשמח אם יש למי מהקוראות דרך לפתור אותו.
אם ניגנתי למישהי על המצפון פה, אזקוף זאת לזכותי וברור לי גם שהיא תודה לי לאחר מעשה. שיכנעתי עשרות נשים לנסות ביות, אני ממש מסיונרית של הנושא, וכולן כולן מודות לי ללא הרף. אחרי שחווים את זה זה כ"כ ברור שזה הדבר הנכון שאין ספקות בכלל.
למען הסר ספק אשוב ואדגיש כי אשה שיש לה סיבה שבגללה לא יכולה לביית, מחובתה לטפל בעצמה ובכוונה לא כתבתי על תועלות/נזקים לתינוק כי מי שלא יכולה לביית לא צריכה להאשים את עצמה בכלום. היא עושה מה שנכון.
שאר הנשים מוזמנות להצטרף לחוויה.
כשיהיה לך סבלנות נשמח לשמוע באשכול חדש, מי שלא רוצה לא חייב להיכנס.Elimination communication
אבל כרגע אין לי שמץ עניין או סבלנות להגן פה על הדבר המדהים הזה, שלצערי מתאים רק לאמהות שנמצאות עם הילד 24/7 עד גיל שנתיים.
שמעתי פעם שר' חיים קנייבסקי אמר,אפידורל ועוד כל מיני נושאים אחרים זה לא חזרה אחורה בזמן.
ברוך ה' שאנחנו בעידן שיש בהרבה נושאים את שתי האפשרויות.
גם ה"ישנה" וגם החדשה"
לא מגיבה לכל האשכול למרות שיש לי מלאתראי,
את יכולה לומר מה שאת רוצה, אבל אין השואה בין ילד ראשון לילד עשירי מבחינת הפניות.
לא אשכח שהבת שלי היתה בת 3 חודשים, מפונקת ורגילה רק לידיים כל היום,
הלכתי לבית כנסת בחגים וראיתי מכרה שילדה את הילד ה-11.
הוא היה בן חודש.
שכב בצד בעגלה, עם חיתול סביב הצואר ועל זה נשען בקבוק, ממנו הוא אכל...אף אחד לא היה לידו...
וזו אמא חמה ומסורה!
אבל זוכרת את ה"הלם תרבות" שחשתי...
לא נעים, אבל פתאום הצדקתי את כל האמירות האנטישמיות על החרדים.
לא יודעת עד כמה זה מזיק לו לאכול לבד, אולי אפילו לבת שלי מזיק הפינוק יתר שלה, עדיין זה צרם לי.
אבל כנראה אני מדברת ממקום של אמא לילדה אחת..
יש בחלק מבתי החולים אופציה לאפס הפרדה בלי ביות,
שזה אומר שאת הבדיקות הרפואיות לא עושים בלי נוכחות האם
חושבת שאת זה חובה לדרוש!
הם עוברים כמה בדיקות וחיסונים מסייטים
ועם האמא הכל נעשה בצורה עדינה יותר!
כנ"ל בדיוק לגבי ביות!שלא תטעי,
אני ילדתי ללא שום משכך כאבים.
לא אפידורל ולא גז צחוק!
לידה טבעית לגמרי...
אבל אני עדיין אוחזת מהאפידורל, מי שמרגישה צורך שתיקח בלי שום נקיפות מצפון!
וואוו!Elimination communication
אבל כרגע אין לי שמץ עניין או סבלנות להגן פה על הדבר המדהים הזה, שלצערי מתאים רק לאמהות שנמצאות עם הילד 24/7 עד גיל שנתיים.
כל מילה!לא מגיבה לכל האשכול למרות שיש לי מלא
אבל חייבת להגיב לזה!!!
יש לי עכשיו תינוק בן 4 חודשים, לא ארשום את מספרו מחשש שאולי יזהו פה קצת וגם מחשש עין הרע
אין מה להשוות !!!!!!!!!!!!! את האהבה הטיפול הפניות הנפשית הפינוק והרוגע שהוא מקבל לעומת הילדה הראשונה
אין מצב שאניח אותו עם חיתול , אני מדברת אליו פי כמה
שלווה הרבה יותר בטוחה בעצמי
אוהבת פי מליון, כן תתפלאו אבל גודל האהבה בילדים מאוחרים היא בלתי נתפסת בעיני
יודעת מה צריך ואיך לטפל
וכמובן כולם מסביב מוסיפים פינוק והתיחסות
זה התיאור המדויק
גם למות (מכאבים)
זה חזרה למקורות....
כי מעפר אתה ואל העפר תשוב
ואני שמעתי בשם אחד האדמורי''ם של דורינו,בואו נשמח במתנה הזו, ונדע להשתמש בה בלי נקיפות מצפון מיותרות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: