דרוש מידע ביגוד יד שניה, למה לא?

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אם המטרה היא חסכון כלכלי יש גם בגדים חדשים במחירים כאלו.
מי שיקנה יד שניה ויעבור את המחסום הרגשי הזה מן הסתם הוא אותו אחד שאין לו בעיה לקנות ביגוד בזול.
יש כאלה שרוצים לקנות בזול אבל להתלבש את הביוקר.. לכאלה יכול להתאים. ימכרו שם בגדי יד 2 ממותגים עם הסמלים הרלונטים ולא כאלו שנרכשו בשיין.

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
בין פוטר שנראה פיג'מה למכנסיים מחויטים יש עוד מכנסיים נוחות שנראות טוב ולבוש ומחממות :)
ברור לא להגזים היו לי כמה קורדרוי בכביסה או לא יבש וגרביון לילד לא היה נוח. הייתי חייבת מכנס חם (אם אני זוכרת למחרת ירד שלג) אז שלחתי אותו עם מכנס לא אלגנטי ובצבע אחיד אבל לא מחוייט.

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
לא דוחה אתכם ללבוש בגד שמישו אחר לבש שאתה לא יודע מיהו?
את אף פעם לא משכירה שמלות בהשכרות שמלות?
חוץ מזה בחנות רגילה שאת קונה בגד יש מצב שמישהי מזיעה ממסע קניות מדדה אותו לפנייך, ואת, כן... לובשת אותו כך בלי כביסה.
כאן זה בגד שבוודאות עבר כביסה

נערך לאחרונה ב:

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
השאלה כמה הן באחוזים ועד כמה עסק כזה יהיה רוחי. (במידה וזה המטרה שלו)
זו שאלה שצריך לברר
לדעתי בחורות יהיו יותר כיוון שהם לא מנהלות את התקציב והן מוגבלות בכסף
ומצד שני לא נעים לבוא לסמינר עם סוודר בלי מותג או לחתונה של אחות של חברה בלי שמלה מ...

יהודי-פשוט

משתמש סופר מקצוען
חוץ מזה בחנות רגילה שאת קונה בגד יש מצב שמישהי מזיעה ממסע קניות משדה אותו לפנייך, ואת, כן... לובשת אותו כך בלי כביסה.
התחושה הרגשית מאוד שונה
למה
אם היה פה פורום פסיכולוגיה הייתי פותח שם אשכול בנושא

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש כאלה שרוצים לקנות בזול אבל להתלבש את הביוקר.. לכאלה יכול להתאים. ימכרו שם בגדי יד 2 ממותגים עם הסמלים הרלונטים ולא כאלו שנרכשו בשיין.
נראלי הכי רעיון זה לפתוח חנות לטיקטים,לתויות של מותגים....
ואז קונים משיין ושמים טיקט של מה שבאלך....:LOL:
ואז כבר אין בעיה לכל האלו שמעונינים במותגים עם הסמלים הרלונטיים
כי בסופו של דבר החנויות היקרות התוית היא בפנים ולאו דוקא סמל בחוץ....
ואז הבחורונת לא תתבייש להראות לחברותיה אפילו את התוית

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
יש ביפו מרכז חנות יד שניה שכל הבגדים שם עם טיקטים של החנות. (לא זוכרת את השם)
לפני חצי שנה עברתי שם והם שמו סטנד בחוץ של בגדים.
היה רשום מעל הסטנד הכל ב-40 ש"ח.
היה שם שמלה של טאצ שאחותי קנתה שנה קודם ב-1300 ש"ח ב-40 שח.
לא קניתי אותה כי לא הייתי צריכה אבל ז היה הזויייי.

יש לציין שהמוכרים שם חילונים אז כנראה לא הבינו שזה משהו יקר ולכן זה היה המחיר.

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
למה ילד בן שנתיים צריך "להיראות טוב ולבוש"? מה לא בסדר עם מכנס נקי, נח ומחמם? מי הכניס את הסטנדרטים המטורפים האלה מגיל 0 ועד זיקנה? ולמה זה קרה רק בציבור החרדי, הערכי והפנימי והלא חיצוני לכאורה, מכל הציבורים בעולם?
מה זאת אומרת? בא לי שהילד שלי יראה טוב מאז שהוא נולד. לא רוצה לזרוק עליו מכנסיים שנראות מכנסי פיג'מה או מכנסיים שנראות ירושה מאבא שלו בגילו.
מצד שני לא רוצה להוציא כל כך הרבה כסף על הבא לי הזה.
בדיוק לכן חנות כזו יכולה לתת מענה מצויין.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ברור לא להגזים היו לי כמה קורדרוי בכביסה או לא יבש וגרביון לילד לא היה נוח. הייתי חייבת מכנס חם (אם אני זוכרת למחרת ירד שלג) אז שלחתי אותו עם מכנס לא אלגנטי ובצבע אחיד אבל לא מחוייט.
קורדרוי זה גם מחויט, לא? :unsure:
אני מדברת על מכנסיים יפות דמוי ג'ינס למשל עם פרווה בפנים מבד נח ברעיון של פוטר, אבל לא נראה פיגמה (עם השרוך מקדימה וגיזרת בלון)
אבל האמת שאם תמיד את שולחת עם אלגנטי וקורדרוי וכו' אז גם אני שהסטדנרט זה יותר סגנון פוטר, הייתי שואלת מה קרה שהלבשת פיג'מה, אבל רק בגללך לא בגלל שאני חושבת שזה נראה פחות טוב.

ניק 8129

משתמש מקצוען
חוץ מזה בחנות רגילה שאת קונה בגד יש מצב שמישהי מזיעה ממסע קניות מדדה אותו לפנייך, ואת, כן... לובשת אותו כך בלי כביסה.
אותו דבר בחנות נעליים

ניק 8129

משתמש מקצוען
יש לי שאלה
החנות בירושלים בבנין שערי העיר
מה זה
בגדים חדשים או יד שנייה
שמעתי עליה המון המלצות חמות...

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
חברה סיפרה לי שהלכה לחנות יד 2 כדי לחפש כמה פריטי לבוש לתחפושת
וראתה שם מלא בגדי ילדים ותינוקות של קדס חדשים עם טיקט

מרחבית

משתמש מקצוען
לא יודעת למה יש כזו ביקורת על הציבור החרדי, ועוד בהכללות. חבל, וגם לא הוגן.
גם ההשוואות מאוד לא לעניין, כי בשביל להשוות צריכים להסתכל על מכלול הדברים.
לדוגמא אם יש ציבור אחר שמרבה במכוניות יוקרה, חופשים בחו''ל, בילויים ומסעדות, ולעומת זאת מוציא פחות על ביגוד או על עגלה לשמוש הרבה יותר קצר (מספר ילדים קטן בהרבה, ונסיעה במכונית לכל מקום) -
מה הטעם להאדיר אותו על כך מול ציבור שונה לגמרי.

השוואות לא נותנות כלום וגם לא הכללות.
אני מכירה סביבי דברים אחרים לגמרי מהמתואר - לא בהכרח סטים, קונים בסוף עונה דברים מוזלים ויפים, מקבלים מקרובים ושכנים, מעבירים מילד לילד, לא קונים כמויות, רק מה שצריך.

כל העניין של מותגים, לדוגמא בעגלות, אני רואה שמנסים למצוא את החזק והנוח לפי הצרכים - לילד הנוכחי ובע''ה לבאים אחריו.
ולא פעם זה יוצא מותג. כי מותג נהיה כזה גם כי הוא מוצלח מבחינת חוזק ונוחות. ואין עניין לא לקנות בדווקא משהו טוב ומתאים רק כי הוא מותג.
מי שבדווקא לא קונה מותג איננו שונה ממי שבדווקא כן קונה מותג. שניהם לא עניניים.

לגבי חנות יד שניה לנשים ובנות, אני מנסה לחשוב אם זה ילך. יש נשים שלא תרצנה יד 2 כי מרגישות לא נוח ללבוש משהו שהיה שייך לאחרת, וזה לא שייך לא להשקפת עולם ולא להיגיון, אלא להרגשה.
אך יש רבות שזה לגמרי בסדר להן בהרגשה. וחנות כזו אולי תהיה אהובה עליהן. ייתכן שייקח קצת זמן להיכנס לשוק, אך אם זה יהיה מוצלח - נעים ומסודר, ונשים ובנות תמצאנה דברים יפים במצב ממש טוב ובזול - ייתכן שהחנות תתפרסם לטובה, ויבואו הרבה.
יש רבות שדווקא נהנות לספר שהצליחו להשיג דברים טובים בזול. הן מרגישות בזה הישג וסיפוק.
קשה לדעת מה יהיה.

נערך לאחרונה ב:

יעקב אופרy

משתמש רשום
עוד כמה רעיונות
א.לצמצמם את הרמה המטורפת של החתונות בציבור החרדי -מהביגוד ועד האוכל כולל זמר ואולם ונוכחים וכו
ב.לצמצמצם את העניין של הדיור בתג מחיר של 800 אלף שקל לחתן

אם נתחיל באלה נראה לי שאפשר יהיה ללבוש בגדים יד ראשונה
אולי אתה תוכל להרוויח מהעניין על ידי שלא תיתן כסף לילד שלך אבל הוא תמיד יגור בשכירות ולא יהיה לו מה לאכול ואפשר לקחת בחור לא ממותג ולקנות לו דירה יותר זולה

יעקב אופרy

משתמש רשום
אני מכירה מישהי שעובדת בחנות מותגים
אבל יד שניה.
עמוס שם!!!!
הניראות של החנות יפה ומרשימה
הכל עם טיקטים ומסודר
והמחירים שם גבוהים יותר מהחנויות בעיר:sne:
הכל תלוי איך מיחצנים ואיך מנגישים את זה לקהל
הרבה פעמים אני ניכנסת לזארה בקניון
ובגלל שהכל שם הפוך ובלאגן בדכ
אני יוצאת בלי להעיף מבט על אף בגד.
איפה זה?
מה השם של החנות והכתובת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה