כל מילה!!הדרך לטפל בזה היא לא לשכנע את כל הסביבה או גולשי פרוג במקרה הזה להפסיק לחשוב על מה יגידו, כי אז חזרנו לאותה נקודה שמצפה שכולם יהיו שווים שלא יהיה להם מה להגיד עלינו.
פשוט שווה ציטוט
כל מילה!!הדרך לטפל בזה היא לא לשכנע את כל הסביבה או גולשי פרוג במקרה הזה להפסיק לחשוב על מה יגידו, כי אז חזרנו לאותה נקודה שמצפה שכולם יהיו שווים שלא יהיה להם מה להגיד עלינו.
קרה לי גםאני שלחתי שנה שעברה ילד בן פחות 4 לגן ביום חורפי של שיא הגשם עם מכנס פוטר אפור מכובד אבל חם.(הרגיש לי שזה הכי יחמם אותו)
כל הילדים שרו לו פרעה בפיגמה. מאיפה זה בא להם??
סה"כ ילד בן 4
מה הבעיה?ומה תגידי אח"כ במפגש גיסות בחנוכה כשישאלו אותך מאיפה הבגד היפה הזה ?????
אני מלבישה מכנסיים מחויטות רק בשבת, מאחרי המקלחת עד הקידוש כזה, ובעיקר כשנוסעים לסבתא.קרה לי גם
וגם ששלחתי למעון ילד בן שנתים עם חליפת פוטר שהמכנס עם ציורים -דוגמאות המנהלת של המעון שאלה מה קרה הוא לכלך?- כאילו שחייבים מכנסים מחוייטים למעון..
העניין הוא שלילד הבא אני שומרת גם בגדים במצב מצוין, לא רק מעולה.זה בדיוק מה שכתבתי.
שאם זה יצליח הבגדים לא יעברו כמה ילדים.
הצורך לשמור בארון יתייתר. כי לילד הבא תקחי בגדים במצב מעולה מהמכירה בגרושים. ואת הבגדים שלך מישהי אחרת תקנה במצב מעולה.
אני לא יודעת באיזה מגזר ועיר את מסתובבת, אבל זה לא המצב ככה בכל המקומות.בלת''ק חלקי
אני יכולה להגיד לכם, אני חוצניקית, וכשבאתי לארץ וראיתי מה הרף (הן במבחינת לבוש, מותגים וכו..) הזדעזתי..
אנחנו רגילים וכמעט לא שמים לב שההתנהלות היא לא תקינה!
לא זה לא הגיוני שאנשים לוקחים הלוואות על בגדי ילדים שכל שמלה עולה 200-300 ש''ח, לא זה לא הגיני שלוקחים הלוואה כדי לקנות עגלת מותג.
כל החנויות של הבגדים הם במחירים הזויים, הרף של הציבור החרדי בארץ הוא כמו הרף של העשירים בחו''ל.
ובואו לא נשווה את ממוצע ההכנסות כאן ושם, וממוצע ההוצאות כאן ושם.
אני חושבת שיש משהו שהשתבש, אני לא חושבת שזה הוגן שהרף נשאר כזה גבוה, ושבחורה שרוצה להיות IN בחברה צריכה לקנות סט של בגדי שבת ב1000 ש''ח.
אז כן, אנחנו בני תורה , אנשים פשוטים, אני לא מבינה, למה לנו כל הלוקסיוס הזה?
ברור שיש הידור מצווה, ותמיד כיף להתלבש יפה והכל אבל זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב.. לדעתי..
ואני תמיד לבושה מכובד ויפה, והילדה שלי כנ''ל.
אני כשאני רואה מה קורה סביבי , אני פשוט המומה..
וסתם דעתי האישית, גם שאם הייתי מיליונרית - לא הייתי משקיעה לדוגמא בשמלה ב2500 ש''ח לחתונה של אח או אחות.
ברור שמלה יפה ומכובדת ושיושבת יפה והכל, מאוד מאוד חשוב לי אסטטיות, אבל זה כאן מוגזם!
זה מה שאני רוצה לשדר לילדים שלי? שבחתונה הכי חשוב שאנשים יגידו ואוווו וכל הטירוף הזה סביב הלבוש החיצוניות..
עוד פעם , זה עניין של גישה ..
בין פוטר שנראה פיג'מה למכנסיים מחויטים יש עוד מכנסיים נוחות שנראות טוב ולבוש ומחממותקרה לי גם
וגם ששלחתי למעון ילד בן שנתים עם חליפת פוטר שהמכנס עם ציורים -דוגמאות המנהלת של המעון שאלה מה קרה הוא לכלך?- כאילו שחייבים מכנסים מחוייטים למעון..
הטיפול היחיד במה יגידו הוא בנפש שלנו פנימה, באמירה שכל אחד אומר לעצמו.אולי הגיע הזמן לטפל ב"מה יגידו"
ולכן אנחנו קונים מהם...אוי, כאן צחקתי!!
ראית פעם איך נראית קנייה של זוג חילוני ללידה???
אני רואה מקרוב ממש לידי, לבכות מצחוק!
חברה, אל תבעטו בעצמכם כ"כ הרבה, יש מה לתקן, אבל מכאן ועד ללימוד מאחינו החילונים, וואהו, הדרך ארוכה.
אגב, הם קונים מותגים שסביר להניח שאתם לא מכירים, אבל לא לדאוג, מחיר התחלתי של אותו מותג הוא מ 8000 ומעלה.
אתה יודע כמה יקר חנות במרכז בני ברק??מה אתם אומרים אם אני יפתח חנות שכזאת במרכז בני ברק
ילך לי...
רק השאלה מאיפה יגיעו לי הבגדים!!!
בבית שלי אולי אני גרה במרכז בני ברקאתה יודע כמה יקר חנות במרכז בני ברק??
יש לך נדיב שיכסה את כל ההוצאות?
זה עוד לפני הבגדים...
ברור , וזה ממש לא היה פיגמה רק סגנון שפחות מקובל וזה היה מותג ואהבתיבין פוטר שנראה פיג'מה למכנסיים מחויטים יש עוד מכנסיים נוחות שנראות טוב ולבוש ומחממות
למה ילד בן שנתיים צריך "להיראות טוב ולבוש"? מה לא בסדר עם מכנס נקי, נח ומחמם? מי הכניס את הסטנדרטים המטורפים האלה מגיל 0 ועד זיקנה? ולמה זה קרה רק בציבור החרדי, הערכי והפנימי והלא חיצוני לכאורה, מכל הציבורים בעולם?בין פוטר שנראה פיג'מה למכנסיים מחויטים יש עוד מכנסיים נוחות שנראות טוב ולבוש ומחממות
מה הבעיה שהוא יראה טוב ולבוש?למה ילד בן שנתיים צריך "להיראות טוב ולבוש"? מה לא בסדר עם מכנס נקי, נח ומחמם? מי הכניס את הסטנדרטים המטורפים האלה מגיל 0 ועד זיקנה? ולמה זה קרה רק בציבור החרדי, הערכי והפנימי והלא חיצוני לכאורה, מכל הציבורים בעולם?
אז זה כבר לא יהיה חנות אלא מכירהבבית שלי אולי אני גרה במרכז בני ברק
כי הוא בן של מלך.למה ילד בן שנתיים צריך "להיראות טוב ולבוש"?
טוב, בציבור החרדי יש מקומות שזה מקובל.ברור , וזה ממש לא היה פיגמה רק סגנון שפחות מקובל וזה היה מותג ואהבתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: