מאיפה הנתון הזה?בנוסף, אלו שאין להם דירות משל עצמם (בינתיים) הם בד"כ אלו שיקנו הראשונים את בוגבו 6
כי לפי מה שאני יודעת ההכללה הזו לחלוטין לא נכונה
מאיפה הנתון הזה?בנוסף, אלו שאין להם דירות משל עצמם (בינתיים) הם בד"כ אלו שיקנו הראשונים את בוגבו 6
תודה לך!! אני מחפשת גם כאלה חנויות. האם הבגדים לא מגיעים מכוצים אחרי כביסות?- כלומר קצת יותר קטנים מהמקור? קנית את כל סוגי הבגדים?יש חנות אונליין בשם newish -אתר של בגדי יד שניה מצב מעולה
קניתי משם כבר פעמיים מגיעים בגדים ממותגים כמו חדשים
עולה גם המשלוח אז לא תמיד שווה
אבל אם תקחו את החנות הזו כדוגמא זה יכול ללכת מעולה
כי אנשים לא צריכים ללכת לנבור
ואף אחד גם לא צריך לדעת שהחולצה של זארה היא לא מזארה ישירות
מה שכן, זה דורש המון
כי ההצלחה שלהם זה שהם מסננים מאוד מאוד ולא מקבלים כל בגד
רק כזה שאחרי כיבוס וגיהוץ שלהם נראה כמו חדש ממש.
אשריכםלכן, אנחנו מקפידים על מזרנים משלנו גם בשכירות.
זה עיקרון מ'זה כיפי!
יש המון בגדים מצוינים ויפים וחדישים שאם היה לאיפה להביא אותם הם היו באים לידי שימוש בצורה יפה ומכובדת(מאיפה תשיג את הדברים היפים האלו שאתה מדבר עליהם?)
מה זה מותג אם לא זה ????????אז בשביל זה תשלמי עוד 500 שח.
רק כדי שתדעי לענות.
נו באמת...
כנ"לאני יותר קונה בסוף עונה או בחנויות OUTLET
חושב שבציבור שלנו זה קצת לא שייך...רעיון שעלה לי בתקופה האחרונה, ואני סקרן להבין למה הוא לא נכון,
בציבור החילוני זה טרנד שצובר תאוצה, וישנם ידוענים רבים שמצהירים שהדרך היחידה בה הם רוכשים ביגוד היא רק יד שניה, מטעמי סביבה ואקלים.
וכל מי שאני שואל ומתייעץ, מסרב להאמין בהצלחת עסק שכזה.
ואני באמת מעונין להבין, למה?
חנות מעוצבת וממותגת ברמה, שתציע סחורה אופנתית ועדכנית, במצב חדש ונקי לגמרי, במחירים הגיוניים, עם שירות מעולה, ועם פירסום נכון, לא מכירת חסד ולא ארגון חסד, פשוט חנות למכירת ביגוד יד שניה לנשים.
בזמן כזה של מיתון בכל המשק, והמחירים המטורפים של הביגוד, למה חנות כזו של בגדים עדכניים במחיר השווה לכל נפש נועדה לכישלון?
אשמח לחוות דעתכם
לא יודעת על איזו פריפריה את מדברת, אבל הבוגבו יויו ושאר ירקות חוגגים היום בכל פינה, כולל ביגוד אופנתי וממותג.אפשר לחלק את התגובות לשתיים
מי שגר במרכז ומי שגר בפריפריה מבדיקה שעשיתי בערים בירושלים בני ברק קצת מ"ע
וכדומה מחירי הבגדים עולים בין300 ל2000 לבגד שבת לנערה ויש לחץ חברתי מטורף בין הבנות
ומה שראיתי בפריפריה אין בעיה לבנות ללבוש תמנון מלפני כמה שנים
לדעתי עם יהיה חנות יד שניהשל בגדים מגג עונה לפני בנות יקנו כי בדרך כלל זה עדיין אותה אופנה.
כמו שפחות תראו בפריפריה בוגבו ויויו
אם את ממש מתעקשת שיקראו לילד בשמו .. למרות שלאורך כל האשכול זה פחות נאמר..לא יודעת על איזו פריפריה את מדברת, אבל הבוגבו יויו ושאר ירקות חוגגים היום בכל פינה, כולל ביגוד אופנתי וממותג.
כולם מסתובבים באותן חנויות /אתרים ומעודכנים באותם דברים.
יש הבדל גדול בין 300 ש"ח לבגד שבת לבין 2000.. לא נכון להכניס את זה בהכללה אחת.אפשר לחלק את התגובות לשתיים
מי שגר במרכז ומי שגר בפריפריה מבדיקה שעשיתי בערים בירושלים בני ברק קצת מ"ע
וכדומה מחירי הבגדים עולים בין300 ל2000 לבגד שבת לנערה ויש לחץ חברתי מטורף בין הבנות
ומה שראיתי בפריפריה אין בעיה לבנות ללבוש תמנון מלפני כמה שנים
לדעתי עם יהיה חנות יד שניהשל בגדים מגג עונה לפני בנות יקנו כי בדרך כלל זה עדיין אותה אופנה.
כמו שפחות תראו בפריפריה בוגבו ויויו
לא יודעתיש הבדל גדול בין 300 ש"ח לבגד שבת לבין 2000.. לא נכון להכניס את זה בהכללה אחת.
אנחנו מירושלים והבנות שלי ורוב החברות שלהן מעולם לא קונות ביותר מ-300 וקצת מקסימום של המקסימום.
והגאווה שלהם זה לספר אחת לשניה איזה בזול הם מצאו
אולי בבני ברק בסמינרים הטיפה יותר מודרנים זה כך .
אולי בחורות בשידוכים זה משהו אחר.לא יודעת
הייתי לא מזמן בחתונה של בחורה מהחדש..
הרבה מהבנות (לא כולן!! ממש לא כולן!!)
היו לבושות במיטב במחלצות, מהחנויות שמוכרות באזור ה1000 +..
אולי הן קנו את השמלות יד שניהלא יודעת
הייתי לא מזמן בחתונה של בחורה מהחדש..
הרבה מהבנות (לא כולן!! ממש לא כולן!!)
היו לבושות במיטב במחלצות, מהחנויות שמוכרות באזור ה800+..
ואם תלכי לחתונה חסידית , ותראי בנות תבדקי איפה הן קונות בגדים .. המצב שם יותר גרוע..
לא הובנתי נכוןומה רע בזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: