אשמח לקבל פרטים על המכירה שהיא עושהיש לי חברה שגרה בירושלים וההורים שלה בניו יורק.
אמא שלה אוספת בשכונה בגדים מצוינים במצב כמו חדש ושולחת לה אותם כל פעם שהיא שומעת שמישהו טס.
חברה שלי מקבלת כל כמה חודשים כ-40 ארגזים ומוכרת כל פריט בשני שקלים (לא בחינם כדי שאנשים לא ירגישו מסכנים).
(את הכסף היא תורמת ליד אליעזר.)
לא יצא לי ללכת למכירות שלה אבל ראיתי את הילדים שלה לבושים בבגדים האלה ואף אחד לא היה משער שהם לא חדשים מהחנות.
בל"נ אני אברר אחרי שבת.אשמח לקבל פרטים על המכירה שהיא עושה
אשמח גם לדעת לגבי המכירה הנ"לבל"נ אני אברר אחרי שבת.
(אפשר להזכיר לי אם אני שוכחת.)
אני מבינה שאת לא חרדית?אני חושבת שלחרדים יש קטע של הבנת טרנדים באיחור משמעותי, כי הטרנד של יד שניה כבר התחיל לפני יותר מעשור בחו"ל, עבר באיחור של כמה שנים אח"כ לישראל, ורק לחרדים הטרנד הזה עוד לא הגיע, ומבחינתם לקנות יד-2 זו בושה שאין כדוגמתה
אני מזכירהבל"נ אני אברר אחרי שבת.
(אפשר להזכיר לי אם אני שוכחת.)
אז בס"ד יש פה מישהו שמוכן לנסות מיזם לתיווך דרך המייל
וצריך את עזרתכם
האם זה באמת ריאלי? יש לכם טיפים ועצות איך לעשות את זה הכי טוב?
תצליחו!!חדש!!! (נסיון)
בסיעתא דשמיא נפתח מייל לתיווך בגדים יד שניה
יש לכם בגד/ פריט לבוש שאתם רוצים למסור/למכור
שלחו מייל לכתובת FNUJSA1234 וכו'
כתבו בשורת הנושא פרטים בסיסיים כגון למסירה/למכירה בבני ברק שמלה חגיגית מידה M ובתוך המייל כתבו פרטים מדוייקים כולל פרטים ליצירת קשר וכמובן עדיפות עם תמונה
מעוניינים בבגד/פריט לבוש שלחו מייל לכתובת הנ"ל כתבו בשורת הנושא בקשה חינם/תשלום בירושלים מגפיים מידה 38 ובתוך המייל פרטים מדוייקים + פרטים ליצירת קשר
ואנו נשתדל להתאים ולתווך בין הבקשות
אם יש לכם טיפים ליעול המיזם נשמח לשמוע על כך או פה או במייל הנ"ל ולכתוב בשורת הנושא "טיפ"
בתקוה שנזכה לעשות טוב
ומה תגידי אח"כ במפגש גיסות בחנוכה כשישאלו אותך מאיפה הבגד היפה הזה ?????
בלת''קרעיון שעלה לי בתקופה האחרונה, ואני סקרן להבין למה הוא לא נכון,
בציבור החילוני זה טרנד שצובר תאוצה, וישנם ידוענים רבים שמצהירים שהדרך היחידה בה הם רוכשים ביגוד היא רק יד שניה, מטעמי סביבה ואקלים.
וכל מי שאני שואל ומתייעץ, מסרב להאמין בהצלחת עסק שכזה.
ואני באמת מעונין להבין, למה?
חנות מעוצבת וממותגת ברמה, שתציע סחורה אופנתית ועדכנית, במצב חדש ונקי לגמרי, במחירים הגיוניים, עם שירות מעולה, ועם פירסום נכון, לא מכירת חסד ולא ארגון חסד, פשוט חנות למכירת ביגוד יד שניה לנשים.
בזמן כזה של מיתון בכל המשק, והמחירים המטורפים של הביגוד, למה חנות כזו של בגדים עדכניים במחיר השווה לכל נפש נועדה לכישלון?
אשמח לחוות דעתכם
אפשר גם להזכיר לך שוב?????????בל"נ אני אברר אחרי שבת.
(אפשר להזכיר לי אם אני שוכחת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: