איך יהיה מידות?יש מידות,
איך יהיה מידות?יש מידות,
יש לי דוד,ממה ששמתי לב דווקא מי שיש לו הכנסות מאוד גבוהות קונה יד שניה..ומי שלא מכניס הרבה לובש חדש
שמתם לב?
זה מאוד בהגזמה ממה שאני מכיר אצל כמה כאלה ולא מקנא בהם בגרםיש לי דוד,
מי שעובד על כסף - מעריך אותו ....
ואלי גם יודע איזה דברים מוצלחים יותר הוא יכול לקנות עם הכסף...
כסף כסף בסוף כולם נפגשים פה בפרוגיש לי דוד,
שעבד לפני עשרות שנים עם לב לביוב ..
הוא טוען שהוא היה מתקמצן לקנות מנת פלאפל...
מי שעובד על כסף - מעריך אותו ....
ואלי גם יודע איזה דברים מוצלחים יותר הוא יכול לקנות עם הכסף...
זה לא היום,זה מאוד בהגזמה ממה שאני מכיר אצל כמה כאלה ולא מקנא בהם בגרם
??כסף כסף בסוף כולם נפגשים פה בפרוג
אמרתי בהומור
לא דיברתי עליו,דיברתי כללית מי שיש לו הרבה הוא קמצן יותר ממי שאני מכירזה לא היום,
זה היה בתקופה שהוא עבר מלוטש שכיר, לעצמאי .. ועוד הרבה זמן אח"כ
(עדות של דוד שלי.. )
זה ברוראמרתי בהומור
שמדברים על הנאות של כסף
אבל בסוף גם האנשים הכי עשירים
נהנים בערך מאותם דברים שאנשים הבינוניים נהנים
אני אגב במקרה יודעת שהוא מפזר המון לצדקה - גם בסתר ובלי צלצולים...לא דיברתי עליו,דיברתי כללית מי שיש לו הרבה הוא קמצן יותר ממי שאני מכיר
זה יקר יותר מבוגבו.מכירה מישהי חילוניה שהיא ובעלה שתיהם בהייטק עם משכורות שמנות ביותר(מנלי צוותים וכזה),
חיים חיי בזבוז + חוסכים לילדים + יש להם דירה ענקית במרכז
כששאלתי אותה איזה עגלה יש לבן שלה.. שהיא הולכת להשתמש בה עכשיו ליליד שייולד לה היא אמרה לי סייבקס
מישו מכירה את העגלה הזו?
מותג כמו בוגבו אם לא יותרמכירה מישהי חילוניה שהיא ובעלה שתיהם בהייטק עם משכורות שמנות ביותר(מנלי צוותים וכזה),
כששאלתי אותה איזה עגלה יש לבן שלה.. שהיא הולכת להשתמש בה עכשיו ליליד שייולד לה היא אמרה לי סייבקס
מישו מכירה את העגלה הזו?
זה מותג על.ששאלתי אותה איזה עגלה יש לבן שלה.. שהיא הולכת להשתמש בה עכשיו ליליד שייולד לה היא אמרה לי סייבקס
מישו מכירה את העגלה הזו?
מכירהמכירה מישהי חילוניה שהיא ובעלה שתיהם בהייטק עם משכורות שמנות ביותר(מנלי צוותים וכזה),
מישו מכירה את העגלה הזו?
מותג כמו בוגבו אם לא יותר
זה מותג על.
גם בציבור החרדי (אולי האמריקאי יותר)
טוב, טובמכירה
עגלה חתיכית
יפה טובה מאווררת
נחשבת מותג איכותי
יש לנו טיולון של החברה הזאת, אליפות!
הנשים והבנות שאני מכירה שקונות בגד לשבת ב300 ש"ח - קונות אחד לעונה, ועוד אחד יש מעונה קודמת.אתה צודק בגדול..
אבל לומר לאשה וכל שכן לבחורה נקנה לך 2 בגדים לשבת , והם אמורים להספיק לך ל3 עונות - זה לא ריאלי בדור שלנו...
ואז היא אומרת כן ובעונה הרבה יוצאים עוד פעם לקנות ..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: