דרוש מידע ביגוד יד שניה, למה לא?

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
ממה ששמתי לב דווקא מי שיש לו הכנסות מאוד גבוהות קונה יד שניה..ומי שלא מכניס הרבה לובש חדש
שמתם לב?
יש לי דוד,
שעבד לפני עשרות שנים עם לב לביוב ..
הוא טוען שהוא היה מתקמצן לקנות מנת פלאפל...
מי שעובד על כסף - מעריך אותו ....
ואלי גם יודע איזה דברים מוצלחים יותר הוא יכול לקנות עם הכסף...

shimשימי

משתמש סופר מקצוען
יש לי דוד,
שעבד לפני עשרות שנים עם לב לביוב ..
הוא טוען שהוא היה מתקמצן לקנות מנת פלאפל...
מי שעובד על כסף - מעריך אותו ....
ואלי גם יודע איזה דברים מוצלחים יותר הוא יכול לקנות עם הכסף...
כסף כסף בסוף כולם נפגשים פה בפרוג:)

ברבור1

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אמרתי בהומור
שמדברים על הנאות של כסף
אבל בסוף גם האנשים הכי עשירים
נהנים בערך מאותם דברים שאנשים הבינוניים נהנים
זה ברור
כמו המשל ההוא על האיש שרצה להיות עשיר , כדי לשבת על שפת הים ולדוג דגים...

שיבולת:)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
יזמה ברוכה, הלוואי שתיכנס ובדלת הקדמית

אישית, לא חושבת שהייתי צורכת אותה
אלא אם יגיע לרמת ממסדיות כמו חנות רגילה ממוצעת

שאלה טוב איך אפשר למסד את כל הדבר הזה
תהיה חנות ענק לגילאי 0-3 כלל עונתיים כלל הסגנונות כלל המצבים?
לשם הדוגמא...

Tuch

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לי ברור שכזה דבר יכול ללכת, הכוונה לבגדי נשים של שבע ברכות וכו' שעליהם אין הנחות וסיילים ברמה שאנשים פה מדברים.
בגדים של אלף אף פעם לא נמכרים במאתיים, אולי שש מאות וזאת ממש מציאה, מי שטוען אחרת לא מכיר את החנויות והבחורות/ נשים.
וכל מה שמדברים פה על פהעביר מאחד לשני- רק אני מכירה את האנשים שהילדים תמיד סטים חדשים מהעונה? אז זה לא עובר בין הילדים.
ואני לא יודעת מה אצל כולם אצלי ואצל חברות שלי תמיד יש בגדים שקנו במציאה או לא יודעת מה ובסוף לא מספיק אוהבים תכננו לעשות תיקונים ובסוף לא כי לא שווה או אין כח וכו', ככה שלכל אחת שאני מכירה יש בארון בגד שתיים חדשים שהיא לא משתמשת בהם ואיתם היה אפשר לעשות מכירה מצוינת.
כמו שאמרו בגדי ילדים לא כ"כ שווה כי רובם קונים בסוף עונה או סיילים של 50% ובשביל שתי ש"ח פחות במקרה הטוב לא שוה ללכת לכזאת חנות.
צריך לעשות חשבן שזה יהיה שווה לאנשים לא הפרש לא משמעותי, לדוג' בגדי נשים שבת שעולה בחנות שש מאות לעשות במאתיים, אז בנות יבואו.
(כל מי שמדבר על מותגים= כבוד, בגדים מכובדים, אני לא יודעת איזה מותגים וסוג, אבל כ"כ לא נכון, המותגים הירושלמיים היום הם ממש לא דוקא בגדים מכובדים, תלוי מאוד איזה. בגדי שבת היקרים כן יותר מכובדים אבל יו"ח הם בדיוק הסגנון של זויה רק ממותג... (ברור שהגימורים קצת יותר טובים אבל אותו סגנון) האופנה היום יותר ספורטיבית)

תותית י.

משתמש מקצוען
מכירה מישהי חילוניה שהיא ובעלה שתיהם בהייטק עם משכורות שמנות ביותר(מנלי צוותים וכזה),
חיים חיי בזבוז + חוסכים לילדים + יש להם דירה ענקית במרכז
כששאלתי אותה איזה עגלה יש לבן שלה.. שהיא הולכת להשתמש בה עכשיו ליליד שייולד לה היא אמרה לי סייבקס :rolleyes:
מישו מכירה את העגלה הזו?

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
מכירה מישהי חילוניה שהיא ובעלה שתיהם בהייטק עם משכורות שמנות ביותר(מנלי צוותים וכזה),
כששאלתי אותה איזה עגלה יש לבן שלה.. שהיא הולכת להשתמש בה עכשיו ליליד שייולד לה היא אמרה לי סייבקס :rolleyes:
מישו מכירה את העגלה הזו?
זה יקר יותר מבוגבו.
מותג על בציבור הכללי.
ויש שם המון שקונים אותה בעיצוב אישי ממעצבים.

פטישון

משתמש פעיל
מישו מכירה את העגלה הזו?
מותג כמו בוגבו אם לא יותר

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
ששאלתי אותה איזה עגלה יש לבן שלה.. שהיא הולכת להשתמש בה עכשיו ליליד שייולד לה היא אמרה לי סייבקס :rolleyes:
מישו מכירה את העגלה הזו?
זה מותג על.
גם בציבור החרדי (אולי האמריקאי יותר)

שיבולת:)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
מישו מכירה את העגלה הזו?
מכירה
עגלה חתיכית
יפה טובה מאווררת
נחשבת מותג איכותי

יש לנו טיולון של החברה הזאת, אליפות!

תותית י.

משתמש מקצוען
מותג כמו בוגבו אם לא יותר
זה מותג על.
גם בציבור החרדי (אולי האמריקאי יותר)
מכירה
עגלה חתיכית
יפה טובה מאווררת
נחשבת מותג איכותי

יש לנו טיולון של החברה הזאת, אליפות!
טוב, טוב
סורי
פשוט כשהיה לאח שלי אותה לפני איזה 8 שנים שמחתי שגנבו אבל אולי זה כי קנינו את הדגם הכי דפוק שלהם...
או שהם השתפרו מאז

פירי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
אתה צודק בגדול..
אבל לומר לאשה וכל שכן לבחורה נקנה לך 2 בגדים לשבת , והם אמורים להספיק לך ל3 עונות - זה לא ריאלי בדור שלנו...
ואז היא אומרת כן ובעונה הרבה יוצאים עוד פעם לקנות ..
הנשים והבנות שאני מכירה שקונות בגד לשבת ב300 ש"ח - קונות אחד לעונה, ועוד אחד יש מעונה קודמת.
ובגלל שזה איכותי זה נשמר טוב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה