דרוש מידע ביגוד יד שניה, למה לא?

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי נבנה אתר לציבור שלנו של בגדי יד 2

אפשר להשתמש
בפלטפורמה קיימת

אם יכניסו שם בגדים משלנו (אולי לבקש חיתוכים נוספים) זה יכול להיות מצוין...
זה לא נח
צריך אתר שיהיה כמו כל אתר עם יכולת סינון למידות/ סוג פריט/ לפי מחיר / מותג/ מוכר / מצב הפריט וכו'
ואז שתיהיה אופציה להכנס לכל הבגדים שמציע אותו מוכר- כך אפשר לראות אם יש עוד דברים שמתאימים( כדי להוזיל עלויות של משלוח)

מ7043

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
זה לא נח
צריך אתר שיהיה כמו כל אתר עם יכולת סינון למידות/ סוג פריט/ לפי מחיר / מותג/ מוכר / מצב הפריט וכו'
ואז שתיהיה אופציה להכנס לכל הבגדים שמציע אותו מוכר- כך אפשר לראות אם יש עוד דברים שמתאימים( כדי להוזיל עלויות של משלוח)
כזה אתר חשבתי לבנות.
רק צריכה פרטנרים.
ופידבקים שלכם ;)

שירה 34

משתמש מקצוען
אני יכולה לומר לך שאני מקבלת מלאאא בגדים יד שניה במצב מעולה/ חדש.
בגדים מהעונה האחרונה במצב ממש ממש טוב (הבת שלי נראית מיליון דולר וכשאני אומרת להם לא קניתי לה כלום למעט תחתונים וגרבים מתקשים להאמין לי)
יש לה אולי 12 זוגות נעלים של החברות הכי הכי הכי ....!!!! פאפאיה / אדידאס/ מלא חברות אמריקאיות שאין לי שמץ מה השם שלהם.
בגדים הכי מעלפים של המותגים הכי ואוווווו מלאנג, קרטרס, טומי, נואטיקה.
איזה 6-7 מעילים שפשוט למותתת כמה הם יפים
בקיצור באמת נראית מיליון דולר כל יום ולא שילמתי כלום....
מרוב שיש לי הרבה בגדים אני מנסה להעביר חלק לאחרים ואנשים מתפנקים ולא רוצים.
זה גדול יתאים לילדה שלי רק לשנה הבאה... אין לי כח לשמור ועוד כל מיני טיעונים מוזרים.
הכי הזוי שגיסתי הגיע אלי לחג סוכות והלבישה את הילדים שלה בבגדים שקנתה לחג במלאנג ואני קיבלתי אותם בול.
אמרתי לה לא קניתי אותם קיבלתי...
אחרי שבוע אני מביאה לה שקית ענקית מלאת בגדים והיא עושה לי פרצוף.
על מה הפרצות יפסיכייית לפני שניה השתגעת מהבגדים שלה.
אז קחי. והיא לא רוצה.

עכשיו זרוק לי על הספה עוד שקית מלאה של בגדים ממש מתוקים שלה ואין דורש....
ניסתי לאתר בגינה הורים לילדים באותה גיל ולתת להם אבל אני מתביישת לגשת אליהם.

בקיצור אנשים לא רוצים יד שניה.
מעדיפים להלביש כל העונה 4 בגדים מסרחים שקנו בקיווי ונהיו עם ציפים בגלל שזה סט ולא לקבל יד שניה.
תשתחררו מזה!!!!!!!

אם תפתחו את הראש לא תאמינו איזה סחורה מתגלגלת בשוק. ועוד פעם גם לא שילמתי על פריט אפילו 5 שקל.
אני מנסה הרבה פעמים לקבל בגדים אבל בסביבתי אף אחד שאני מכירה לא מוסר, הרוב עובר כנראה במשפחה.

הייתי ממש שמחה לקבל שקיות כמו שאת מספרת..

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אני רואה פה את הרעיון שאתם מגלגלים פה על בניית אתר, הוא לא מתאים לרעיון שלי משום בחינה, יהיה קשה לייצר בו תחושה יוקרתית שתחפה על היד שניה, אין דרך לבקר את הבגדים שהם אכן שמישים מי שיפול פעם אחת לא ירכוש שם יותר, ישנם עלויות של פרסום ואחזקה שאני לא מבין מאיפה אמורים להיות ממונים, ובמקום מסוים, זה בעיקר גודע את התרבות החיובית שקיימת חלקית אצלינו של העברה של בגדים בחינם מהאחד לשני, והופכת את העודפים לענין כלכלי, וכל זה כשעוד לא דיברנו על הסיבוך עם המשלוחים, התשלום, אמינות של מוכרים ועוד המון בלגן שיכול להיווצר.

אין לי בעיה להשקיע כסף בחנות כזו, מה גם שאני מאמין בה בהרבה מעל פני אתר אינטרנטי, אבל אני עדיין בספק ורוצה לוודא ריווחיות לפני שאני משקיע בו.

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני רואה פה את הרעיון שאתם מגלגלים פה על בניית אתר, הוא לא מתאים לרעיון שלי משום בחינה, יהיה קשה לייצר בו תחושה יוקרתית שתחפה על היד שניה, אין דרך לבקר את הבגדים שהם אכן שמישים מי שיפול פעם אחת לא ירכוש שם יותר, ישנם עלויות של פרסום ואחזקה שאני לא מבין מאיפה אמורים להיות ממונים, ובמקום מסוים, זה בעיקר גודע את התרבות החיובית שקיימת חלקית אצלינו של העברה של בגדים בחינם מהאחד לשני, והופכת את העודפים לענין כלכלי, וכל זה כשעוד לא דיברנו על הסיבוך עם המשלוחים, התשלום, אמינות של מוכרים ועוד המון בלגן שיכול להיווצר.

אין לי בעיה להשקיע כסף בחנות כזו, מה גם שאני מאמין בה בהרבה מעל פני אתר אינטרנטי, אבל אני עדיין בספק ורוצה לוודא ריווחיות לפני שאני משקיע בו.
תחושה יוקרתית זה מיתוג ושיווק
אתה יכול לשוות לזה מראה ממותג ויוקרתי
לגבי אמינות - חייב תמונות מזוית מוארת וכו - וזה גם רובוטים יכולים לבדוק

רווחיותאמנם מוטלת בספק אבל אחרי שתהיה לך פלטפורמה מבוססת כמו יד 2 סביר להניח שתרוויח

אני רואה חסרון בחנות - כי הציבור שלנו לא ילך ליד 2 , זה בושה... (לצערנו אני לא רואה את זה ככה, רק לשם הדגשה.

HennyS

משתמש מקצוען
כמו שמתנהל ביד 2 הקונים והמוכרים מסתדרים ביניהם
ביד 2 קונים בעיקר רהיטים ומוצרי חשמל ואפילו מכוניות.
כשמדובר בחסכון של אלפים זה הגיוני לדאוג עצמאית למשלוח. אבל כשמדובר בקניית חולצה בכמה שקלים...לא כל כך.
(וזה אפילו לא כמו לקנות מחנות אינטרנטית- כי לא מוצאים את כל מה שרוצים ממוכר אחד אלא מכנסיים מפלוני וחצאית מאלמוני וכו')

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
ביד 2 קונים בעיקר רהיטים ומוצרי חשמל ואפילו מכוניות.
כשמדובר בחסכון של אלפים זה הגיוני לדאוג עצמאית למשלוח. אבל כשמדובר בקניית חולצה בכמה שקלים...לא כל כך.
(וזה אפילו לא כמו לקנות מחנות אינטרנטית- כי לא מוצאים את כל מה שרוצים ממוכר אחד אלא מכנסיים מפלוני וחצאית מאלמוני וכו')
צודקת,
אולי היייתי צריכה להדגיש שמה שאני חשבתי זה על אופציה של קניה מערים ובד"כ אם את קונה ממישהי שיש לה את טווח הגילאים שלך סביר להניח שתקני 4 פריטי לבוש ולא רק אחד.

MIRIBZ00

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יכול להתאים לקנית סטים.
יש ביגוד שהוא יקר-לדוג לחתונות..
ומימון-פרסומות של חנויות בגדים...

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בלת"ק
אפשר פשוט לפתוח חנות יד 2 יוקרתית,
בציבור החילוני זה מאוד מקובל והאנשים הכי "סוסייטי" קונים שם.
הבגדים נמסרים בחינם ונמכרים במצב חדש במחיר של 10-15 שח ליחידה בחנויות רגילות לכל דבר.

מגנום

משתמש סופר מקצוען

אישית הייתי מעדיפה אתר ואסביר למה
אבל קודם אחדד איזה סוג אתר:
אנשים מביאים לך בגדים במצב חדש מכובסים לנקודת איסוף, אתה בודק אם מוכן לקחת ומשלם 5 שקלים לכל פריט
שהחלטת שהוא מספיק איכותי/במצב טוב/ילך/יוקרתי (לצורך הענין תקבל סרבל גינס מצב חדש של זארה, ולא תקבל גופיות משומשות מנקסט)
תחזיק מישהו שיודע לצלם מקצועית, שיצלם כל פריט ואתה מעלה אותו לאתר.
האתר קל לשימוש, נח מבחינת מיון לפי: מחיר, קטגוריה, עונה, מין, גיל, אין מצב כי הכל מצב מעולה.
המחירים חייבים להיות משמעותית יותר זולים מהשוק- נניח חצי מחיר ממחיר ממוצע.
המחיר צריך לכסות את העלויות של אחזקת האתר+משלוחים+ פרסום+ מיתוג יוקרתי באנגלית לחנות לוגו וכו'.
משלמים על משלוח אלא אם כן אתה יכול לעשות משלוח חינם מ100 שח ומעלה (כמו נקסט).
תתחיל בקטנה באיסוף ומשלוחים בעיר שאתה גר בה, ואם זה יעוף תוכל להתרחב.

אה ורק בגדי ילדים. בגדי נשים לדעתי לא ילך.
היתרונות של אתר על פני חנות פיזית:
אתר יותר נגיש מחנות לרוב האנשים שקונים אונליין.
אין את מימד ה'בושה'
מצד הלקוח חוסך את ההרגשה של 'לנבור' בבגדי יד שניה
פי 1000 עדיף לדעתי, וזה יכול לעוףףף!
אבל זה חייב להשמר בקונספט של אתר בגדים בסטייל במחירים נמוכים.
אם האיזון הזה ישמר זה יכול להצליח בענק.
הלואי שהייתי יכולה להקים כזה דבר.

נערך לאחרונה ב:

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אה ורק בגדי ילדים. בגדי נשים לדעתי לא ילך.
היתרונות של אתר על פני חנות פיזית:
אתר יותר נגיש מחנות לרוב האנשים שקונים אונליין.
אין את מימד ה'בושה'
מצד הלקוח חוסך את ההרגשה של 'לנבור' בבגדי יד שניה
פי 1000 עדיף לדעתי, וזה יכול לעוףףף!
אבל זה חייב להשמר בקונספט של אתר בגדים בסטייל במחירים נמוכים.
אם האיזון הזה ישמר זה יכול להצליח בענק.
הלואי שהייתי יכולה להקים כזה דבר.
אתר זה כיוון עבודה שונה לחלוטין, הן מבחינת המשלוחים, תחזוק אתר, שיווק ופרסום, אחזקת ביגוד, אבל מצד שני הוא חוסך עלויות של חנות, שיפוץ, עיצוב וכד'
וואלה יש פה רעיון מרענן לגמרי ששוה לחשוב עליו ברצינות.

שני 1212

משתמש פעיל
בגדים מהעונה האחרונה במצב ממש ממש טוב (הבת שלי נראית מיליון דולר וכשאני אומרת להם לא קניתי לה כלום למעט תחתונים וגרבים מתקשים להאמין לי)
יש לה אולי 12 זוגות נעלים של החברות הכי הכי הכי ....!!!! פאפאיה / אדידאס/ מלא חברות אמריקאיות שאין לי שמץ מה השם שלהם.
זה גדול יתאים לילדה שלי רק לשנה הבאה... אין לי כח לשמור ועוד כל מיני טיעונים מוזרים.
הכי הזוי שגיסתי הגיע אלי לחג סוכות והלבישה את הילדים שלה בבגדים שקנתה לחג במלאנג ואני קיבלתי אותם בול.
אז קחי. והיא לא רוצה.

מעדיפים להלביש כל העונה 4 בגדים מסרחים שקנו בקיווי ונהיו עם ציפים בגלל שזה סט ולא לקבל יד שניה.
תשתחררו מזה!!!!!!!

אם תפתחו את הראש לא תאמינו איזה סחורה מתגלגלת בשוק. ועוד פעם גם לא שילמתי על פריט אפילו 5 שקל
אולי תשתפי אותנו במידות בטוח זה יכול להתאים למשהו

מליון

משתמש מקצוען
בלת"ק חלקי
אני כאחת שמוסרת בגדים לא רואה את עצמי מצלמת עכשיו בגד בגד, מעלה למחשב, ואלי מישהו יועיל בטובו לקחת ממני כמה בגדים.. וגם אז לדאוג להעברה של הפריטים....
בקיצור כבד ומסורבל מדי, עדיף לי להעביר שקיות לגמ"ח השכונתי...

יקיאק

משתמש רשום
אז קחי. והיא לא רוצה.

תשתחררו מזה!!!!!!!

אם תפתחו את הראש לא תאמינו איזה סחורה מתגלגלת בשוק. ועוד פעם גם לא שילמתי על פריט אפילו 5 שקל.
אולי תשתפי אותנו,
איפה את משיגה כאלה בגדים יוקרתיים וממותגים לדבריך,
נשמח לשמוע;)

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
בלת"ק חלקי
אני כאחת שמוסרת בגדים לא רואה את עצמי מצלמת עכשיו בגד בגד, מעלה למחשב, ואלי מישהו יועיל בטובו לקחת ממני כמה בגדים.. וגם אז לדאוג להעברה של הפריטים....
אולי כל תמונה תזכה בנקודות או בתמורה אחרת כמו בשיין...

ערונית

משתמש רשום
אז קחי. והיא לא רוצה.

תשתחררו מזה!!!!!!!

אני ממש אשמח לקבל בגדים ממותגים... בטח יהיה הרבה שיקפצו על המציאה

מגנום

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק חלקי
אם היה לך גמח שהיה משלם לך 5 שח עבור כל פריט במצב טוב, היית מביאה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה