אני רואה פה את הרעיון שאתם מגלגלים פה על בניית אתר, הוא לא מתאים לרעיון שלי משום בחינה, יהיה קשה לייצר בו תחושה יוקרתית שתחפה על היד שניה, אין דרך לבקר את הבגדים שהם אכן שמישים מי שיפול פעם אחת לא ירכוש שם יותר, ישנם עלויות של פרסום ואחזקה שאני לא מבין מאיפה אמורים להיות ממונים, ובמקום מסוים, זה בעיקר גודע את התרבות החיובית שקיימת חלקית אצלינו של העברה של בגדים בחינם מהאחד לשני, והופכת את העודפים לענין כלכלי, וכל זה כשעוד לא דיברנו על הסיבוך עם המשלוחים, התשלום, אמינות של מוכרים ועוד המון בלגן שיכול להיווצר.
אין לי בעיה להשקיע כסף בחנות כזו, מה גם שאני מאמין בה בהרבה מעל פני אתר אינטרנטי, אבל אני עדיין בספק ורוצה לוודא ריווחיות לפני שאני משקיע בו.
אישית הייתי מעדיפה אתר ואסביר למה
אבל קודם אחדד איזה סוג אתר:
אנשים מביאים לך בגדים במצב חדש מכובסים לנקודת איסוף, אתה בודק אם מוכן לקחת ומשלם 5 שקלים לכל פריט
שהחלטת שהוא מספיק איכותי/במצב טוב/ילך/יוקרתי (לצורך הענין תקבל סרבל גינס מצב חדש של זארה, ולא תקבל גופיות משומשות מנקסט)
תחזיק מישהו שיודע לצלם מקצועית, שיצלם כל פריט ואתה מעלה אותו לאתר.
האתר קל לשימוש, נח מבחינת מיון לפי: מחיר, קטגוריה, עונה, מין, גיל, אין מצב כי הכל מצב מעולה.
המחירים חייבים להיות משמעותית יותר זולים מהשוק- נניח חצי מחיר ממחיר ממוצע.
המחיר צריך לכסות את העלויות של אחזקת האתר+משלוחים+ פרסום+ מיתוג יוקרתי באנגלית לחנות לוגו וכו'.
משלמים על משלוח אלא אם כן אתה יכול לעשות משלוח חינם מ100 שח ומעלה (כמו נקסט).
תתחיל בקטנה באיסוף ומשלוחים בעיר שאתה גר בה, ואם זה יעוף תוכל להתרחב.
אה ורק בגדי ילדים. בגדי נשים לדעתי לא ילך.
היתרונות של אתר על פני חנות פיזית:
אתר יותר נגיש מחנות לרוב האנשים שקונים אונליין.
אין את מימד ה'בושה'
מצד הלקוח חוסך את ההרגשה של 'לנבור' בבגדי יד שניה
פי 1000 עדיף לדעתי, וזה יכול לעוףףף!
אבל זה חייב להשמר בקונספט של אתר בגדים בסטייל במחירים נמוכים.
אם האיזון הזה ישמר זה יכול להצליח בענק.
הלואי שהייתי יכולה להקים כזה דבר.