דרוש מידע ביגוד יד שניה, למה לא?

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
והשאלה הכי גדולה, האם הייתם נכנסים לחנות כזו? לא רוכשים או משהו? להציץ הייתם נכנסים? או שהייתם מדלגים עליה?
בירושלים יש מספר חנויות יד שניה שמיועדות למגזר שלנו,
כדאי לך להתייעץ איתם, כי הם יתנו לך את התשובה האמיתית, ואולי יסכימו אפילו לשת''פ

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
בירושלים יש מספר חנויות יד שניה שמיועדות למגזר שלנו,
כדאי לך להתייעץ איתם, כי הם יתנו לך את התשובה האמיתית, ואולי יסכימו אפילו לשת''פ
אדרבה, יש לך פרטים על החנויות האלו?
אני לא מכיר.

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
אדרבה, יש לך פרטים על החנויות האלו?
אני לא מכיר.
יש חנות בשערי העיר [מיד בכניסה לירושלים]
קומה מינוס 5 - לא יודע שעות פתיחה, אבל נראה לי מ11 עד 5 פתוח שם,
ויש עוד כמה וכמה בשכונות, אבל לא מכיר כתובות.

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
אני יכולה לומר לך שאני מקבלת מלאאא בגדים יד שניה במצב מעולה/ חדש.
בגדים מהעונה האחרונה במצב ממש ממש טוב (הבת שלי נראית מיליון דולר וכשאני אומרת להם לא קניתי לה כלום למעט תחתונים וגרבים מתקשים להאמין לי)
יש לה אולי 12 זוגות נעלים של החברות הכי הכי הכי ....!!!! פאפאיה / אדידאס/ מלא חברות אמריקאיות שאין לי שמץ מה השם שלהם.
בגדים הכי מעלפים של המותגים הכי ואוווווו מלאנג, קרטרס, טומי, נואטיקה.
איזה 6-7 מעילים שפשוט למותתת כמה הם יפים
בקיצור באמת נראית מיליון דולר כל יום ולא שילמתי כלום....
מרוב שיש לי הרבה בגדים אני מנסה להעביר חלק לאחרים ואנשים מתפנקים ולא רוצים.
זה גדול יתאים לילדה שלי רק לשנה הבאה... אין לי כח לשמור ועוד כל מיני טיעונים מוזרים.
הכי הזוי שגיסתי הגיע אלי לחג סוכות והלבישה את הילדים שלה בבגדים שקנתה לחג במלאנג ואני קיבלתי אותם בול.
אמרתי לה לא קניתי אותם קיבלתי...
אחרי שבוע אני מביאה לה שקית ענקית מלאת בגדים והיא עושה לי פרצוף.
על מה הפרצות יפסיכייית לפני שניה השתגעת מהבגדים שלה.
אז קחי. והיא לא רוצה.

עכשיו זרוק לי על הספה עוד שקית מלאה של בגדים ממש מתוקים שלה ואין דורש....
ניסתי לאתר בגינה הורים לילדים באותה גיל ולתת להם אבל אני מתביישת לגשת אליהם.

בקיצור אנשים לא רוצים יד שניה.
מעדיפים להלביש כל העונה 4 בגדים מסרחים שקנו בקיווי ונהיו עם ציפים בגלל שזה סט ולא לקבל יד שניה.
תשתחררו מזה!!!!!!!

אם תפתחו את הראש לא תאמינו איזה סחורה מתגלגלת בשוק. ועוד פעם גם לא שילמתי על פריט אפילו 5 שקל.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען
אני מחובבות היד שניה
כיף לי לנבור בערימות
כיף לי ללבוש ולהלביש בגדים מחנויות ומותגים רחוקים ולא מוכרים(זארה לא מדבר אלי)
אבל
אם המחירים לא מאוד זולים אז אין קצ'. אני אחכה לסופעןנה או מקסימום אזמין משיין או נקסט.
יש במרכז כלל חנות יד שניה מאוד יפה ומאורגנת. כנ"ל יש ברמות א. בשניהם המחירים לא מצדיקים את עצמם ובשניהם אין מספיק בגדי ילדים שלדעתי הם ה" לוסט לידר" של השוק הזה

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
אני מחובבות היד שניה
כיף לי לנבור בערימות
כיף לי ללבוש ולהלביש בגדים מחנויות ומותגים רחוקים ולא מוכרים(זארה לא מדבר אלי)
אבל
אם המחירים לא מאוד זולים אז אין קצ'. אני אחכה לסופעןנה או מקסימום אזמין משיין או נקסט.
יש במרכז כלל חנות יד שניה מאוד יפה ומאורגנת. כנ"ל יש ברמות א. בשניהם המחירים לא מצדיקים את עצמם ובשניהם אין מספיק בגדי ילדים שלדעתי הם ה" לוסט לידר" של השוק הזה
יאוו כמה אני מסכימה איתך.
אין כמו לקבל בגדים ובסוף עונה לעשות להם העברה הלאה ...

לא שומרים כלום

דובשניה

משתמש מקצוען
אני יכולה לומר לך שאני מקבלת מלאאא בגדים יד שניה במצב מעולה/ חדש.
בגדים מהעונה האחרונה במצב ממש ממש טוב (הבת שלי נראית מיליון דולר וכשאני אומרת להם לא קניתי לה כלום למעט תחתונים וגרבים מתקשים להאמין לי)
יש לה אולי 12 זוגות נעלים של החברות הכי הכי הכי ....!!!! פאפאיה / אדידאס/ מלא חברות אמריקאיות שאין לי שמץ מה השם שלהם.
בגדים הכי מעלפים של המותגים הכי ואוווווו מלאנג, קרטרס, טומי, נואטיקה.
איזה 6-7 מעילים שפשוט למותתת כמה הם יפים
בקיצור באמת נראית מיליון דולר כל יום ולא שילמתי כלום....
מרוב שיש לי הרבה בגדים אני מנסה להעביר חלק לאחרים ואנשים מתפנקים ולא רוצים.
זה גדול יתאים לילדה שלי רק לשנה הבאה... אין לי כח לשמור ועוד כל מיני טיעונים מוזרים.
הכי הזוי שגיסתי הגיע אלי לחג סוכות והלבישה את הילדים שלה בבגדים שקנתה לחג במלאנג ואני קיבלתי אותם בול.
אמרתי לה לא קניתי אותם קיבלתי...
אחרי שבוע אני מביאה לה שקית ענקית מלאת בגדים והיא עושה לי פרצוף.
על מה הפרצות יפסיכייית לפני שניה השתגעת מהבגדים שלה.
אז קחי. והיא לא רוצה.

עכשיו זרוק לי על הספה עוד שקית מלאה של בגדים ממש מתוקים שלה ואין דורש....
ניסתי לאתר בגינה הורים לילדים באותה גיל ולתת להם אבל אני מתביישת לגשת אליהם.

בקיצור אנשים לא רוצים יד שניה.
מעדיפים להלביש כל העונה 4 בגדים מסרחים שקנו בקיווי ונהיו עם ציפים בגלל שזה סט ולא לקבל יד שניה.
תשתחררו מזה!!!!!!!

אם תפתחו את הראש לא תאמינו איזה סחורה מתגלגלת בשוק. ועוד פעם גם לא שילמתי על פריט אפילו 5 שקל.
מאיפה את מקבלת בגדים במצב חדש?

ותפרטי באיזה מידה/ות הבגדים שיש לך, אולי מישהי מכאן תרצה

יעל זלמנוביץ

משתמש מקצוען
יש את האתר הזה לבגדי ילדים
הם מוכרים מותגים וחברות מוכרות- לפעמים יש ממש קולקצייה חדשה שעדיין בחנוית, הרוב שם במצב חדש עם טיקט
דוגמא לנעליים של זארה
המחירים ממש לא זולים

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
מהיכן את? ואילו מידות?
אולי יהיה רלוונטי לי
הבת שלי בת כמעט 4 . אבל היא רזה מאוד.
את כל הבגדים שלה כבר העפתי...
פתאום גיליתי שקית של בגדים בנות ממש חמודים של עד שנה.... (אבל ממש עכשיו חברה רשמה שאולי תבוא לקחת- אעדכן אם לא)

מאיפה מקבלים זה סיפור ארוךךךךך.... אחיות/גיסות/ בנות דודות / חברות של אחיות שלי(חלקם עשירות מאוד)
אנחנו משפחה ענקית שמגלגלת בגדים...
בתחילת עונה הבית שלי נראה חנות יד שניה קטנה... ממיינת, מכבסת (למרות שקיבלתי מאחותי ואני סומכת עליה ואני מאחסנת לקיץ הבא/ חורף הבא). שימי לב שהאחסון שלי הוא רק לעתיד. מה שנלבש ועבר הגיל לא נשמר ככה יש לי מקום.

אין כמו לנבור בערמות האלו...
תחילת שנה לבת שלי היה איזה 4 תיקי גן אחת יותר מעלף מהשני ו3 מתוחם בחינם

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
יש במרכז כלל חנות יד שניה מאוד יפה ומאורגנת.
זו רשת גדולה של חנויות יד שניה, ואכן במרכז כלל הם ממש לא זולים,
מי שלא חוששת ללכת גם באזורים שלא כל הבגדים יתאימו למגזר שלנו, אז יש עשרות חנויות, חלקן עם מותגים יקרים להחריד, במחירים זולים מאד.

Nomi10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אם הייתי מכירה חנות יפה ומכובדת, הייתי שמחה לחפש שם מציאות לבן שלי.
כל זמן שבציבור שלנו אין מקומות כאלה נורמליים (בכל אופן לא משהו שאני מכירה...)
אלא רק מקומות מוזנחים שבאמת בושות להיכנס לשם ובלי סיבה משמעותית אף אחד לא יחפש לעצמו בגדים במקומות כאלה - זה פשוט לא יקרה, וחבל.

קוראים לי #C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
טוב.
העליתי את האשכול הזה לפני בערך שנה, וכשלו ידי, טענתם פה טענות נכונות, העליתם ספקות באשר להצלחה של חנות כזו, נגעתם בנקודות הכואבות, וכצפוי שכחתי מהענין והתקדמתי הלאה בחיים.
אבל
כעת כשברור לכולנו שהמחיה הולכת להתייקר בעקבות המלחמה, כשהמיתון בפתח, כשהממשלה על סף הורדת תקציבים לאברכים ולמורות, וככל שהלחימה מתארכת לה זה רק הולך ונהיה ברור יותר, חשבתי שוב על הרעיון, והחלטתי לשקול אותו בשנית, מתוך הנחה שאנשים יחפשו איפה לחסוך בשנה הקרובה.
ואני כאן עם מספר שאלות שיעזרו לילהבין אם להכנס לסיפור הזה וזקוק לעזרתכם.
האם לפרסם מוקדי איסוף לביגוד? לשלם כסף לאנשים שיביאו לי מוצרים יד שניה? כמה כסף?
לבצע את האיסוף ואת המכירה בערים שונות?
האם ישנם עמותות שמתעסקות במיחזור ואקלים שיתנו סיוע להקמת פרויקט שכזה?
והשאלה הכי גדולה, האם הייתם נכנסים לחנות כזו? לא רוכשים או משהו? להציץ הייתם נכנסים? או שהייתם מדלגים עליה?
אולי נבנה אתר לציבור שלנו של בגדי יד 2
אבל לא נושיב בנות שיכבסו יגהצו וכו אלא יותר בפלטפורמה של יד 2 כל אחד יכול להעלות את הבגדים שלו ולסווג אותם תחת הכותרת המתאימה
ככה מהבית תהיה אופציה לנו כציבור להתנהל עם בגדי יד שניה
המחיר ייקבע לפי ראות עיניו של המוכר

צריך לזה השקעה כספית וכנראה גם לגבות מחיר סמלי מהלקוחות אבל חושבת שזה יותר ילך מאשר לפתוח חנות- שהחלק העיקרי שאנשים מהציבור שלנו לא ייכנסו לחנות כזו זה הפדיחות(לצערי)

chaia

משתמש מקצוען
הבת שלי בת כמעט 4 . אבל היא רזה מאוד.
את כל הבגדים שלה כבר העפתי...
פתאום גיליתי שקית של בגדים בנות ממש חמודים של עד שנה.... (אבל ממש עכשיו חברה רשמה שאולי תבוא לקחת- אעדכן אם לא)

מאיפה מקבלים זה סיפור ארוךךךךך.... אחיות/גיסות/ בנות דודות / חברות של אחיות שלי(חלקם עשירות מאוד)
אנחנו משפחה ענקית שמגלגלת בגדים...
בתחילת עונה הבית שלי נראה חנות יד שניה קטנה... ממיינת, מכבסת (למרות שקיבלתי מאחותי ואני סומכת עליה ואני מאחסנת לקיץ הבא/ חורף הבא). שימי לב שהאחסון שלי הוא רק לעתיד. מה שנלבש ועבר הגיל לא נשמר ככה יש לי מקום.

אין כמו לנבור בערמות האלו...
תחילת שנה לבת שלי היה איזה 4 תיקי גן אחת יותר מעלף מהשני ו3 מתוחם בחינם
אם החברה שלך לא תהיה מעוניינת- אני אשמח לדעת באיזה מידות מדובר

12HAVA

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אבל לא נושיב בנות שיכבסו יגהצו וכו אלא יותר בפלטפורמה של יד 2 כל אחד יכול להעלות את הבגדים שלו ולסווג אותם תחת הכותרת המתאימה

צריך לזה השקעה כספית וכנראה גם לגבות מחיר סמלי מהלקוחות אבל חושבת שזה יותר ילך מאשר לפתוח חנות- שהחלק העיקרי שאנשים מהציבור שלנו לא ייכנסו לחנות כזו זה הפדיחות(לצערי)
רעיון טוב
באמת למי שמכיר יש אתר בחו"ל שסופר מצליח ונקרא VINTED
וככה בדיוק הוא עובד
השאלה היא גם איך יתנהל המשלוח ?

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית

אפשר להשתמש
בפלטפורמה קיימת

אם יכניסו שם בגדים משלנו (אולי לבקש חיתוכים נוספים) זה יכול להיות מצוין...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה