גםאצלינ בייחוד אצל נשים יש מלא בגדים במצב מעולה
אני למשל הבנתי שנה אחרי החתונה של אחזור למידות בגדי ה7 ברכות שנלבשו הערך 3 פעמים לשמלה- כי אין באמת מתי ללבוש אותם אחרי הארוע המרגש
ו- לא היה לי למי להעביר.
לא חבל?
שלא לדבר על זה שכאן כן זה בגדים יחסית יקרים (אצלי) כ300 שח לשמלה זה אל הסטנדרט שלי..
או תופעה קיימת של נשים שארחי החתונה מחליפות סגנון לבוש בגלל הבעל (נושא בפני עצמו) ,אישית קבלתי קופלקציה כזו מחברה, הרב עוד כלל תויות. ומחירים. שהדהימו אותי...
ונשים שהרות ויולדות ואז מניקות ועוד.... והבגדים החדשים המכובדים והטובים
מחכים בארון ליום יבוא... כשהמוודה תשתנה לגמרי כי חבל.
אז אם יכולנו למכו ראת הבגדים הללו יד2זה לא היה חבל
ומישהי אחרת היתה נהנית מהן
ולנו היה בארון מקום לבגדים המתאימים למידתינו.
שוב, לא בגדי ילדים- כן בגדי נשים
אצל גברים פחות מכירה את המצב (רק לי נדמה ששליש מהגברים תוך שנה גג עוברים מידה, והחליפה היקרה של החתונה מתפוצצת??)
(אולי גם ניו בורן, שזה גודל שלובשים בערך חודש ולא מתלכלך. ועד שיהיה שוב בן/בת באותה עונה... ישמחו כבר לחדש)
אני למשל הבנתי שנה אחרי החתונה של אחזור למידות בגדי ה7 ברכות שנלבשו הערך 3 פעמים לשמלה- כי אין באמת מתי ללבוש אותם אחרי הארוע המרגש
ו- לא היה לי למי להעביר.
לא חבל?
שלא לדבר על זה שכאן כן זה בגדים יחסית יקרים (אצלי) כ300 שח לשמלה זה אל הסטנדרט שלי..
או תופעה קיימת של נשים שארחי החתונה מחליפות סגנון לבוש בגלל הבעל (נושא בפני עצמו) ,אישית קבלתי קופלקציה כזו מחברה, הרב עוד כלל תויות. ומחירים. שהדהימו אותי...
ונשים שהרות ויולדות ואז מניקות ועוד.... והבגדים החדשים המכובדים והטובים
מחכים בארון ליום יבוא... כשהמוודה תשתנה לגמרי כי חבל.
אז אם יכולנו למכו ראת הבגדים הללו יד2זה לא היה חבל
ומישהי אחרת היתה נהנית מהן
ולנו היה בארון מקום לבגדים המתאימים למידתינו.
שוב, לא בגדי ילדים- כן בגדי נשים
אצל גברים פחות מכירה את המצב (רק לי נדמה ששליש מהגברים תוך שנה גג עוברים מידה, והחליפה היקרה של החתונה מתפוצצת??)
(אולי גם ניו בורן, שזה גודל שלובשים בערך חודש ולא מתלכלך. ועד שיהיה שוב בן/בת באותה עונה... ישמחו כבר לחדש)