מתכון טעים!אבל טעים. שיוציא מפרגית את המירב
לסתם ארוחת צהריים שאני חייבת לגוון
תודה!
ממליצה מאודמתכון לפלאנצ'ה
שם על הפלאנ'צה נייר אפיה
למרוח מעט שמן על הניר אפיה
להניח הפרגית אחרי שמתחמם
לתבל עם
מלח גס
פלפל שחור גרוס
ומעט כמון
להפוך ולתבל צד שני
עד שנצרב ומקבל את הפנסים של הפלאנצ'ה.
מתכון לפלאנצ'ה
שם על הפלאנ'צה נייר אפיה
למרוח מעט שמן על הניר אפיה
להניח הפרגית אחרי שמתחמם
לתבל עם
מלח גס
פלפל שחור גרוס
ומעט כמון
להפוך ולתבל צד שני
עד שנצרב ומקבל את הפנסים של הפלאנצ'ה.
אין פלאנצ'הממליצה מאוד
הפרגית יוצאת ממש עסיסית וטעימה
כן,בקיצור להתנהג עם זה כמו חזה עוף?
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, פשוט וטעים!!מתכון טעים!
לטגן טבעות בצל עד להזהבה
להוסיף את הפרגיות כשהן מתובלות במלח ופלפל שחור (פפריקה וגבישי שום אם את אוהבת) ומעליהן לשפוך דבש בנדיבות. לעשות 2 צדדים
(את יכולה במקום הדבש רטבים אחרים כמו סויה, טריאקי או צ'ילי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: