דרוש מתכון אשמח למתכון פשוט לפרגית

I) AM)

משתמש מקצוען
אבל טעים. שיוציא מפרגית את המירב
לסתם ארוחת צהריים שאני חייבת לגוון
תודה!
מתכון טעים!
לטגן טבעות בצל עד להזהבה
להוסיף את הפרגיות כשהן מתובלות במלח ופלפל שחור (פפריקה וגבישי שום אם את אוהבת) ומעליהן לשפוך דבש בנדיבות. לעשות 2 צדדים
(את יכולה במקום הדבש רטבים אחרים כמו סויה, טריאקי או צ'ילי)
 

קרעפט

משתמש מקצוען
מתכון לפלאנצ'ה
שם על הפלאנ'צה נייר אפיה
למרוח מעט שמן על הניר אפיה
להניח הפרגית אחרי שמתחמם
לתבל עם
מלח גס
פלפל שחור גרוס
ומעט כמון
להפוך ולתבל צד שני
עד שנצרב ומקבל את הפנסים של הפלאנצ'ה.
 

mentos

משתמש פעיל
מתכון לפלאנצ'ה
שם על הפלאנ'צה נייר אפיה
למרוח מעט שמן על הניר אפיה
להניח הפרגית אחרי שמתחמם
לתבל עם
מלח גס
פלפל שחור גרוס
ומעט כמון
להפוך ולתבל צד שני
עד שנצרב ומקבל את הפנסים של הפלאנצ'ה.
ממליצה מאוד
הפרגית יוצאת ממש עסיסית וטעימה
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
מתכון לפלאנצ'ה
שם על הפלאנ'צה נייר אפיה
למרוח מעט שמן על הניר אפיה
להניח הפרגית אחרי שמתחמם
לתבל עם
מלח גס
פלפל שחור גרוס
ומעט כמון
להפוך ולתבל צד שני
עד שנצרב ומקבל את הפנסים של הפלאנצ'ה.

ממליצה מאוד
הפרגית יוצאת ממש עסיסית וטעימה
אין פלאנצ'ה
חלק ייאפה בנינג'ה
וחלק בתנור רגיל

בקיצור להתנהג עם זה כמו חזה עוף?
 

נחמה של אמא

משתמש צעיר
חצי כוס שמן זית
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות רוטב צילי
2 שיני שום כתושות
מערבבת הכל בקערה
מכניסה פרגיות ומערבבת טוב טוב עד שכל הפרגיות מצופות היטב
אני מטגנת בד"כ על פלאנצה אפשר לאפות מכוסה בתנור ואח"כ כמה דקות בגריל או לטגן במחבת רגילה
 

120161

משתמש מקצוען
אני משרה בתערובת שמן מעט דבש ושום טבעי כתוש
מעבירה לתבנית לא גדולה עם ניר איפיה (לשמור על העסיסיות)
מפזרת תבלינים (יש תבלין לשווארמה) לפי הטעם (לאוהבי חריף - קצת צ'ילי גרוס)
ממליצה לפזר "תבלין מונטריאול" נותן מראה וטעם של על האש (מעט כי זה מכיל מלח גס)
לכסות בניר אלומיניום למחצית הזמן.
170 מעלות בערך 3/4 שעה
 

עורכת קליפים

משתמש פעיל
מתכון טעים!
לטגן טבעות בצל עד להזהבה
להוסיף את הפרגיות כשהן מתובלות במלח ופלפל שחור (פפריקה וגבישי שום אם את אוהבת) ומעליהן לשפוך דבש בנדיבות. לעשות 2 צדדים
(את יכולה במקום הדבש רטבים אחרים כמו סויה, טריאקי או צ'ילי)
זה בדיוק מה שרציתי לכתוב, פשוט וטעים!!
רק שאני מכינה עם סילאן, לדעתי בבישול זה יותר טעים ומתוק מדבש.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  84  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה