עשית לי תיאבון על הבוקר, קמתי, הכנתי
נגמר עוד רגע
לא חוקיייייייייי
אמאלה השלמות
תייגי אותי במתכונים הבאים!!!!
נגמר עוד רגע
לא חוקיייייייייי
אמאלה השלמות
תייגי אותי במתכונים הבאים!!!!
הבטטה כאן היא הרעיון כדי להחליף את הפירורים או הקמח ולהשאיר את הקציצה מיוצבת, טובה ובריאהתודה ! נראה שווה !!!
קל. פרקטי וקולע ...
מה אפשר במקום בטטה אם רוצים להוריד פחממות ?
דרך אגב לי אמרו שמותר טונה עד 3 פעמים בשבוע
תודה רבה על המתכון !!
שמחת אותי !עשית לי תיאבון על הבוקר, קמתי, הכנתי
נגמר עוד רגע
לא חוקיייייייייי
אמאלה השלמות
תייגי אותי במתכונים הבאים!!!!
? @שפעל'ה - קייטרינגכמה זמן בערך?
היה מוצלחבס"ד
שבוע שעבר פנתה אלי אישה נואשת שעובדת בעבודה של יותר מ- 10 שעות רצופות , וחייבת משהו לאכול שיהיה איתה בתיק...
התנאים היו :
שיהיה בריא אבל טעים מאוד- חבל כל כך שאנשים בטוחים שבריאות חייבת לבוא על חשבון הטעם
שיהיה עם הרבה חלבון ומשביע
ובשום אופן ללא גלוטן !!
הצעתי לה את הקציצות האלופות הללו שאני מכינה להרבה אנשים לארוחות צהריים והן קלילות ונוחות לקחת לעבודה ואפילו לא מחייבות חימום לפני האוכל והיא כבר בקשה ב"ה להזמין שוב אך בכמות גדולה יותר כי זה נהפך לחטיף של הילדים ----
אז הנה לכם המתכון ( כ-10-12 קציצות בינוניות)
(מומלץ להכפיל כמויות לפחות פעמיים)
תמונה בס"ד מחר !
קציצות טונה מיוחדות:
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן /מהמים
2 בצלים גדולים(ניתן לאדות את הבצל להשבחה כפולה של הטעם כמובן לא חובה!!)
2 בטטה בינונית או 1 גדולה
2 שיני שום (אפשר להמיר לא. שום )
3 ביצים L
1 כף גדושה רסק עגבניות/קטשופ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף ללא גלוטן- לבחירה(אם אתם שמים תורידו ל1/4 כפית מלח)
הוראות הכנה:
מסננים את הטונה
במעבד מזון(אפשר במגרדת כמובן ) טוחנים בצל בטטה ושום
מערבבים את כל החומרים יחד
משמנים נייר אפייה ומניחים עיגולים חמודים
אופים על 180 מעלות עד להזהבה נאה ולהתייצבות
ובתאבון ולבריאות!
נשמר מעולה בהקפאה!
ספרו איך יצא ....
אני השתמשתי בסכין ויצא נדיר שאין דברים כאלה
סכין
שאלהבס"ד
שבוע שעבר פנתה אלי אישה נואשת שעובדת בעבודה של יותר מ- 10 שעות רצופות , וחייבת משהו לאכול שיהיה איתה בתיק...
התנאים היו :
שיהיה בריא אבל טעים מאוד- חבל כל כך שאנשים בטוחים שבריאות חייבת לבוא על חשבון הטעם
שיהיה עם הרבה חלבון ומשביע
ובשום אופן ללא גלוטן !!
הצעתי לה את הקציצות האלופות הללו שאני מכינה להרבה אנשים לארוחות צהריים והן קלילות ונוחות לקחת לעבודה ואפילו לא מחייבות חימום לפני האוכל והיא כבר בקשה ב"ה להזמין שוב אך בכמות גדולה יותר כי זה נהפך לחטיף של הילדים ----
אז הנה לכם המתכון ( כ-10-12 קציצות בינוניות)
(מומלץ להכפיל כמויות לפחות פעמיים)
תמונה בס"ד מחר !
קציצות טונה מיוחדות:
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן /מהמים
2 בצלים גדולים(ניתן לאדות את הבצל להשבחה כפולה של הטעם כמובן לא חובה!!)
2 בטטה בינונית או 1 גדולה
2 שיני שום (אפשר להמיר לא. שום )
3 ביצים L
1 כף גדושה רסק עגבניות/קטשופ
1/2 כפית מלח
מעט פלפל
1 כפית אבקת מרק עוף ללא גלוטן- לבחירה(אם אתם שמים תורידו ל1/4 כפית מלח)
הוראות הכנה:
מסננים את הטונה
במעבד מזון(אפשר במגרדת כמובן ) טוחנים בצל בטטה ושום
מערבבים את כל החומרים יחד
משמנים נייר אפייה ומניחים עיגולים חמודים
אופים על 180 מעלות עד להזהבה נאה ולהתייצבות
ובתאבון ולבריאות!
נשמר מעולה בהקפאה!
ספרו איך יצא ....
מהביצים והטונה הם יכולים להפריש מים אבל מתקשים באפייה סביבי הקציצהשאלה
למה הקציצות הפרישו לי הרבה נוזלים באפיה??
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
עברנו לזום!
הרצאת פתיחה חגיגית בזום לקורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
הרצאה מרתקת עם מנדי נאבול, מנכ"ל "פיפול דיגיטל" ואיש פרסום ויח"צ.
היום!!!
26.09
כ"ג אלול
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת מסלול
חדשנות AI ובינה מלאכותית
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת מסלול
פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת מסלול
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
קהילת פרוג מודה לקב"ה יחד עם כלל ישראל על חיסולו של רב המרצחים מלבנון
בְּמוֹצָאֵי מְנוּחָה ... תַּרְאֵם נִסֶּיךָ עוֹשֶׂה גְדוֹלוֹת ... לִשְׁמֹעַ אֶל הָרִנָּה וְאֶל הַתְּפִלָּה
א מִזְמוֹר לְתוֹדָה הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ:ב עִבְדוּ אֶת יי בְּשִׂמְחָה בֹּאוּ לְפָנָיו בִּרְנָנָה:ג דְּעוּ כִּי יי הוּא אֱלֹהִים הוּא עָשָׂנוּ (ולא) וְלוֹ אֲנַחְנוּ עַמּוֹ וְצֹאן מַרְעִיתוֹ:ד בֹּאוּ שְׁעָרָיו בְּתוֹדָה חֲצֵרֹתָיו בִּתְהִלָּה הוֹדוּ לוֹ בָּרְכוּ שְׁמוֹ:ה כִּי טוֹב יְהוָֹה לְעוֹלָם חַסְדּוֹ וְעַד דֹּר וָדֹר אֱמוּנָתוֹ: