כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון זו"צית עובדת ואובדת (עצות) שלא מסתדרת

מחדשת

משתמש פעיל
תודה ששיתפת! איזה כיף!
הצלחת לעשות אותם דקים וקריספיים? הכיף במתכון הזה חוץ מזה שהוא טעים שגם מאד מהר זה מוכן.
כיף לי שאת שיתפת את המתכון,
תמיד הייתי שמה קמח ואח"כ רק ביצים ובסוף פירורית זהב עם שומשום
וכאן הביצים משודרגים
אני גם אוהבת מתכונים מדויקים
אחרי שהתחתנתי אמרו לי תזרקי תשפכי מלח פפריקה מים רסק....
לא הצליח לי בצורה הזאת
רק עם מתכון מדויק.
 

פוינט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני רואה שיש תקווה בעז"ה..................
ודאי שיש תקווה
כל הכבוד על הרצון והחיפוש אחר פיתרון.

ממליצה על ספר של אביגיל מייזליק
מיועד למתחילות, נראה לי שקוראים לו 'איתך במטבח'

מה שטוב אצל אביגיל גם בטור שלה בקטיפה
שהיא מסבירה מהיסוד
על חומרי הגלם, על אופן ההכנה
בגובה העיניים, ובשפה ברורה

אוכל דורש סבלנות, התייחסות והכנה מתאימה
גם חביתה פשוטה תצא טובה יותר עם נקדיש עוד קצת זמן ל'קשקש' אותה
ולפעמים זה מה שיוצר את ההבדל בין אוכל בסדר לאוכל טעים.

לגבי תיבול ןמלח
ממליצה לך להשתמש בכפית מסויימת, ולזכור כמה את שמה
כך תוכלי להסיק מסקנות האם צריך בפעם הבאה להוסיף או להחסיר

המון הצלחה וס"ד
ובתאבון!
 

saralulu

משתמש מקצוען
כיף לי שאת שיתפת את המתכון,
תמיד הייתי שמה קמח ואח"כ רק ביצים ובסוף פירורית זהב עם שומשום
וכאן הביצים משודרגים
אני גם אוהבת מתכונים מדויקים
אחרי שהתחתנתי אמרו לי תזרקי תשפכי מלח פפריקה מים רסק....
לא הצליח לי בצורה הזאת
רק עם מתכון מדויק.
יש באמת מאכלים שאין בהם דיוק אלא לפי העין כמו מרק עוף, טשולנט וכו׳.
במתכונים מדויקים את יודעת ששמת לפי המתכון וכך ההצלחה צפויה בעז״ה.
אני אישית משתמשת בתבלינים טריים ואיכותיים של גרעיני עפולה ברח׳ כהנמן בבני ברק ושמה תמיד פפריקה מתוקה בשמן או שלפעמים קוראים לה פפריקה מרוקאית, יש הבדל עצום בין פפריקה מתוקה לפפריקה מתוקה בשמן או מרוקאית, נסי ותראי את ההבדל!
לגבי המתכון שכחתי לציין שאני שמה פלפל שחור רגיל ולא גרוס, פחות אוהבת את הגרוס וגם לילדים זה פחות מתאים לדעתי.
ממליצה לך לבדוק איזה עוד מתכונים נראים לך מהאתר הנ״ל, אני מסתכלת על החומרים אם הם הגיונים וגם אם יש מתכון מדויק...
בהצלחה ובתאבון!
שמחתי לעזור :)
 

הודיה 482

משתמש מקצוען
יש הבדל עצום בין פפריקה מתוקה לפפריקה מתוקה בשמן או מרוקאית, נסי ותראי את ההבדל!
צודקת לגמרי
טוב שהדגשת את זה
בעצם זה התבלין במטבח שחשוב מאוד לקנות באכות מאוד גבוה
וכמובן ממליצה ומשתמשת רק פפריקה מתוקה - מרוקאית בשמן.

אחרי שהתחתנתי אמרו לי תזרקי תשפכי מלח פפריקה מים רסק....

שהתחתנתי אמא שלי לא ידעה לתת לי מתכונים מדויקים
היום אני לא מבינה איך אפשר להחליט
כמה פפריקה לשים במוקפץ או בדג?
לפי העין ;) קולטים את הרעיון מה שמים במה, רואים צבע, מרקם, מרגישים את האוכל
ואם יש הרגשה שחסר מלח או כל תבלין אחר מוסיפים
אל תפחדי לנסות
בהצלחההההה
 

במילים_אחרות

תרגום אנגלית-עברית עברית-אנגלית
מנוי פרימיום
אני זוצית צעירה התחתנתי די לאחרונה
עובדת כל יום ב"ה (רק) עד 14:30
מלאת חשה ומוטיבציה, אבל פשוט לא מכירה את המטבח.
לא מצליחה להכין אוכל בטעם שפוי (האמת שאני כבר לא כ"כ מנסה)
נמאס לי לקושש אוכל ועוגות מההורים
אשמח לכל מתכון ועצה מה אוכל לעשות (בוקר, צהריים, ערב, עוגות, לחמניות)
כל מי שיעזור (וגם מי שלא) תבוא עליו הברכה.
מדובר פה ממש בהצלת נפשות!!!!
תודה מראש
הכי חשוב - לא להתייאש, גם אני התחלתי לבשל אחרי החתונה. בהתחלה שאלתי כל דבר את אמא שלי, אח"כ התקדמתי, וגם היום אחרי הרבה שנים וב"ה בישול ואפיה מוצלחים, קורה שיוצא משהו בלי טעם, או סתם לא אהוב וכו' זה לגמרי נורמלי. וכמו שכבר כתבו פה, תיצמדי בהתחלה לדברים 'בטוחים', פירה נניח, זה לבשל תפוחי אדמה ולרסק ולתבל, ואם לא טעים אז מוסיפים תבלינים וזה לא הולך לאיבוד. עוד דבר שלמדתי, תיצמדי לדברים שקלים לך ויוצאים לך מוצלח, וזה לאו דוקא מה שלאחרות קל. שניצלים, למשל, אצל הרבה זה נתפס כמשהו קליל, אצלי זה עול כי צריך לעמוד ולטגן ולהשגיח ולהפוך בזמן... המון הצלחה, תדעי שיש לך את זה!
 

לא קוראים לי

משתמש צעיר
תקשיבי בתור אחת שגם התחתנה עכשיו ולא ידעה להפעיל מטבח אמא שלי לא הסכימה לי להכנס אליו אבלל התחתנתי ו .. תנחשי התחלתי ל א ל ת ר ! ! ! פשוט כן הכנתי עוף שמתי פפריקה גריל עוף שמן זית סיבוב לא הרבה! צילי כף סויה ותאמיני או לא שפכתי קצת יין יבש שהיה לי בבית כי זה היה נראה לי טוב באותו רגע ומים חמים (בסוף) תפןחי אדמה בתבנית שיני שום מפזרת לא כתוש שופכת את הבלילה על הכל מכניסה לתנור מכוסה בנייר כסף 200 מעלות ומעדןןןןןןןןןן

פשוט תאלתרי מה שבא לך מתאים מנסיון
 

saralulu

משתמש מקצוען
גם בהם אפשר לכתוב מתכון מדוייק בלי שום 'לפי העין'.
בתור אחת שמכינה מרקים וטשולנט וכו׳ כבר שנים אז באמת רוכשים את המיומנות כדי לדעת כמה מלח וכו׳ שמים בתבשיל, אני יכולה גם לדעת את הכמות וגם לדעת שלא יחסר מליחות, זה פשוט להרגיש את זה...
יש מרקים למשל שהמתכון מדויק כמו מרק אפונה מהספר של קרייזמן שאם את עושה בדיוק כמו שכתוב יוצא לך מוצלח! אבל מרק עוף למשל אין לי מתכון בשבילו, וטשולנט למשל יש לי מתכון אבל במלח פלפל ופפריקה לא כתוב לי כמה שמים זה תלוי בגודל הסיר ולפי רמת התיבול שאוהבים.
 

saralulu

משתמש מקצוען
צודקת לגמרי
טוב שהדגשת את זה
בעצם זה התבלין במטבח שחשוב מאוד לקנות באכות מאוד גבוה
וכמובן ממליצה ומשתמשת רק פפריקה מתוקה - מרוקאית בשמן.

אחרי שהתחתנתי אמרו לי תזרקי תשפכי מלח פפריקה מים רסק....

שהתחתנתי אמא שלי לא ידעה לתת לי מתכונים מדויקים
היום אני לא מבינה איך אפשר להחליט
כמה פפריקה לשים במוקפץ או בדג?
לפי העין ;) קולטים את הרעיון מה שמים במה, רואים צבע, מרקם, מרגישים את האוכל
ואם יש הרגשה שחסר מלח או כל תבלין אחר מוסיפים
אל תפחדי לנסות
בהצלחההההה
יש לי למשל מתכון של כדורי בשר ברוטב אדום, הוא באמת מוצלח כי שם זה לא הולך ששמים רסק ומים לפי הטעם, הכמויות מדויקות וברורות וכיף להכין מתכון כזה שאת יודעת שהוא מצליח בלי שאח״כ צריך לטעום אם חסר מים או רסק ואם יצא סמיך או נוזלי, שם לדוג׳ קצת שיניתי בתיבול כי אני אוהבת יותר מודגש.
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
בתור אחת שמכינה מרקים וטשולנט וכו׳ כבר שנים אז באמת רוכשים את המיומנות כדי לדעת כמה מלח וכו׳ שמים בתבשיל, אני יכולה גם לדעת את הכמות וגם לדעת שלא יחסר מליחות, זה פשוט להרגיש את זה...
יש מרקים למשל שהמתכון מדויק כמו מרק אפונה מהספר של קרייזמן שאם את עושה בדיוק כמו שכתוב יוצא לך מוצלח! אבל מרק עוף למשל אין לי מתכון בשבילו, וטשולנט למשל יש לי מתכון אבל במלח פלפל ופפריקה לא כתוב לי כמה שמים זה תלוי בגודל הסיר ולפי רמת התיבול שאוהבים.
מה המתכון של קרייזמן למרק אפונה?
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אבל מרק עוף למשל אין לי מתכון בשבילו, וטשולנט למשל יש לי מתכון אבל במלח פלפל ופפריקה לא כתוב לי כמה שמים זה תלוי בגודל הסיר ולפי רמת התיבול שאוהבים.
אין לך, ולרובנו אין, אבל אפשר לייצר ודי בקלות.
כמו שאפשר לכתוב מתכון מדוייק מדוייק לחביתה.



נ.ב. אישית גם מרק אפונה אני מאלתרת, לא רק מרק עוף, וגם פשטידות וממולאים ומאפים. עדיין, כל דבר אפשר גם לכתוב מדוייק ומפורט.
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
תקשיבי בתור אחת שגם התחתנה עכשיו ולא ידעה להפעיל מטבח אמא שלי לא הסכימה לי להכנס אליו אבלל התחתנתי ו .. תנחשי התחלתי ל א ל ת ר ! ! ! פשוט כן הכנתי עוף שמתי פפריקה גריל עוף שמן זית סיבוב לא הרבה! צילי כף סויה ותאמיני או לא שפכתי קצת יין יבש שהיה לי בבית כי זה היה נראה לי טוב באותו רגע ומים חמים (בסוף) תפןחי אדמה בתבנית שיני שום מפזרת לא כתוש שופכת את הבלילה על הכל מכניסה לתנור מכוסה בנייר כסף 200 מעלות ומעדןןןןןןןןןן

פשוט תאלתרי מה שבא לך מתאים מנסיון
זה כישרון. ברוך השם שניחנת בו (נשמע שבמנות גדושות :) ) זה לא מחייב שכל אחת יכולה להמציא.
אני מכירה מישהי בשלנית מעולה ממש, נשואה קרוב ל 25 שנים, ולא יודעת לאלתר כלום. כשהיא מבקשת ממני מתכונים אני ממציאה בשבילה את התשובות שבחיים לא חשבתי עליהן קודם. במה בדיוק בדיוק לתבל, כמה זמן לטגן את הבצל ועל איזה גובה אש, איזה סוג של יין, איזה סוג של פפריקה, כמה שמן ...
 

saralulu

משתמש מקצוען
אין לך, ולרובנו אין, אבל אפשר לייצר ודי בקלות.
כמו שאפשר לכתוב מתכון מדוייק מדוייק לחביתה.



נ.ב. אישית גם מרק אפונה אני מאלתרת, לא רק מרק עוף, וגם פשטידות וממולאים ומאפים. עדיין, כל דבר אפשר גם לכתוב מדוייק ומפורט.
ברור שאפשר לכתוב, כי אם מישהו יבקש ממני מתכון אני אנסה לשחזר ולדייק עד כמה שניתן כמה מלח בדיוק אני שמה וכו׳.
כמו שכתבתי אני אוהבת מתכונים מדויקים כי אז אני יודעת שבטוח יצא מוצלח בעז״ה, אבל יש כמו שכתבתי תבשילים שלמדתי לעשות לפי העין כמו מרק עוף וטשולנט, אני רואה את גודל הסיר ויודעת בדר״כ כמה תיבול לשים ובשביל זה אני גם טועמת אחרי כמה שעות בישול ומקסימום מוסיפה עוד קצת מכל דבר.
אם תרצי לחלוק איתי את המתכונים המדויקים שלך, אני ממש אשמח :)
יש לי משקל מזון צמוד...
 

saralulu

משתמש מקצוען
הכי חשוב - לא להתייאש, גם אני התחלתי לבשל אחרי החתונה. בהתחלה שאלתי כל דבר את אמא שלי, אח"כ התקדמתי, וגם היום אחרי הרבה שנים וב"ה בישול ואפיה מוצלחים, קורה שיוצא משהו בלי טעם, או סתם לא אהוב וכו' זה לגמרי נורמלי. וכמו שכבר כתבו פה, תיצמדי בהתחלה לדברים 'בטוחים', פירה נניח, זה לבשל תפוחי אדמה ולרסק ולתבל, ואם לא טעים אז מוסיפים תבלינים וזה לא הולך לאיבוד. עוד דבר שלמדתי, תיצמדי לדברים שקלים לך ויוצאים לך מוצלח, וזה לאו דוקא מה שלאחרות קל. שניצלים, למשל, אצל הרבה זה נתפס כמשהו קליל, אצלי זה עול כי צריך לעמוד ולטגן ולהשגיח ולהפוך בזמן... המון הצלחה, תדעי שיש לך את זה!
אני לפני החתונה בישלתי המון למשפחה שלי ושניצלים זה היה פחות התחום שלי וגם כי לא הכי אהבתי, אחרי החתונה בעלי אמר לי שזה האוכל האהוב עליו... בהתחלה ממש נלחצתי ואח״כ למדתי ממנו איך להכין שניצלים ממש בקלות והיום זה ממש בדיחה בשבילי לטגן שניצלים במיוחד שזה באמת לא כזה מסובך וגם כי חיפשתי עוד מתכונים וגיוונים כך שיש לי את המתכון הקל של בעלי או את המתכון הנ״ל או שמידי פעם אני מחפשת גיוונים.
 

דיתי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
דבר ראשון אל תיבהלי כשמתפשל לך תבשיל אפילו כמה פעמים.

כשאני התחתנתי ידעתי להכין רק חביתה! בעלי ידע לבשל יותר ממני.
מה שאת רוצה לדעת להכין זה לוקח כמה וכמה שנים של סירים שרופים ועוגות מלוחות...
היום אני מכינה אוכל מגוון ביותר, יעידו ילדיי ואפילו אימי השפית שלא אהבה שאנחנו הבנות מתערבות לה במטבח, משפשפת עינים כשאני שולחת לה אוכל ועוגות.

אף אחת לא מתחתנת כשהיא בשלנית על.(אני בכל אופן) חייבים להתנסות קודם ולהכשל קודם כדי לדעת לבשל, אבל לדעת לעשות את זה במיומנות ובמהירות ופרקטיקות לבישול מהיר (למשפחה של 11 נפשות) זה משהו של עוד שלב.

בהצלחה!
ואגב מה שתמיד אני אומרת לבת שלי שמתנסה במטבח ונורא מפחדת שיצא לה מפושל.
חייבים לפשל כדי לדעת!

אז אם לא יצא לך טוב המתכון שניסית לעשותו הכי מדוייק זה אומר שאת בדרך הנכונה!

מתכון לשניצלונים מהירים!

חותכים חזה עוף לקוביות או לרצועות בגודל 3 על 4 ס"מ בערך.

מכניסים לקופסא את הרצועות ומערבבים יחד עם ביצה ורבע כוס מרינדה שום ודבש (יש בכל מכולת)
,שלוש כפות רוטב צילי, אפשר לשים גם טיפה תבלין שווארמה.

מכינים צלחת עם פרורי לחם ושומשום(לא חובה)
מטבילים את החזה משתי צדדיו בצלחת
אם את ממש ממהרת אפשר לשים בקופסא פרורי לחם ולערבב את כל הרצועות ביחד בתוך הקופסא.

מכינים מחבת עם שמן בגובה חצי ס"מ אולי מעט יותר עושים על אש גבוהה בכדי שהשמן יתחמם מהר
לאחר מכן מורידים את האש למצב בינוני ושמים את הרצועות כשקצת משחים הופכים לצד שני.
אח"כ מוציאים לצלחת עם נייר סופג, בתיאבון...

אפשר לאכול את זה לארוח"צ עם פירה וגם עם
גזר גמדי -מוציאים מההקפאה שמים בסיר עם מים מוסיפים קצת סוכר ומלח אפשר גם טיפה פפריקה וצילי גרוס מבשלים כרבע שעה על אש גבוהה.

סלמי תפוחי אדמה עם נקניקיות סויה!
לוקחים תפוחי אדמה חותכים לקוביות שמים בסיר עם שמן , מלח ושלושת רבעי מים מבשלים כעשרים דקות עם 3 כפות פפריקה ואולי יותר. על אש בינונית.
כשהמים מתאדים מוסיפים כל פעם עוד טיפה שלא ישרף ואז מוסיפים את הנקניקיות חתוכות ל4 פרוסות מבשלים עוד 10 דקות ואוכלים! (אצלינו מכינים גם פתיתים או קוסקוס כתוספת נוספת.)

אם אתם אוהבים ירקות ניתן לקנות את כל סוגי ליקטי הירקות הקפואים ולבשל כתוספת לכל ארוחה. מוציאים שופכים לסיר עם מים מוסיפים תבלינים ומוכן.

בהמשך אולי אעלה עוד רעיונות

בהצלחה.
 

דסי2

משתמש צעיר
קודם כל, ממליצה מאד על האתר של ניקי ב https://nikib.co.il/main-course/43994/
יש לה מתכונים מאד קלים וברורים, עם תמונות
והיא עונה על שאלות בקשר למתכון, בתגובות
(אם יש לך שאלות, תבדקי קודם כל אם ענתה עליהם כבר
מניסיוני עוד אף פעם לא הייתה לי שאלה שלא הייתה לה כבר תשובה בתגובות
או שאני לא מספיק יצירתית)
עוד דבר:
יש לך תנור בשרי?
אם כן, את מוזמנת לזרוק לתבנית
כנפיים / שוקיים/ ירכיים
לשפוך עליהם שמן זית/שמן רגיל
(למרוח את השמן עליהם ככה שיכסה אותם מכל הכיוונים)
אחר כך את "מפזרת" מלמעלה את התיבול
(בצורה של פיזור/ בזיקה לא חיעב למרוח על הכל ממש)
נותנת לך כמה רעיונות
(אבל האמת שאפילו שמן זית ומלח בלבד יוצא טעים)
דבש/סילאן + תבלין גריל עוף (מעדן!)
רוטב צ'ילי
פפריקה/ פלפל שחור/ כמון / כרכום
דבש + שום כתוש
רוטב בטעם ברביקיו: (מניקי ב) ללקק את האצבעות!
2 כפות גדושות קטשופ
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפיות חומץ בלסמי (אני שמתי רגיל, יצא מעולה!)
2 כפות רוטב סויה
2 כפיות חרדל מעט פחות
2 כפות גדושות סילאן

עוד רוטב מעולה מניקי ב:
שליש כוס שמן זית
כף רוטב סויה
כף גדושה סילאן / דבש
כף שטוחה גריל עוף
3/4 כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
3/4 כפית מלח
חצי כף א. מרק עוף

שימי לב: כשמדובר ברוטב עם כמה מרכיבים
זה נקרא "מרינדה"
את מכינה את זה בצלחת מרקיה, מערבבת שם הכל
ואז שופכת על העוף מכל הכיוונים
או משרה את העוף בפנים ואז מפזרת בתבנית
אפשר גם להכין בלילה את העוף במרינדה בתוך סיר סגור במקרר (אחרת כל המקרר יריח מהמרינדה)
ובצהריים ישר לתבנית ומשם לתנור
זה אפילו משביח במידה מסויימת כי העוף סופח אליו את כל הטעמים.

קיצור, אחרי שהעוף מתובל
את מכניסה לתנור 200 מעלות
למשך זמן שבין 40 דקות (כנפיים) לשעה (ירכיים)
העוף אמור להיות שחום היטב
(תמיד את יכולה להוציא, לטעום אחד לראות אם יצא מספיק מוכן, ואם לא, להחזיר לתנור לעוד כמה דקות...)

את יכולה באותה תבנית לשים גם תפוחי אדמה חתוך כמו ציפס
ואז יש לך גם תוספת במכה אחת!
אם תוסיפי גם גזר/בטטה/קישוא/קולורבי חתוכים כמו ציפס
אז בכלללללל יש לך תוספת בליגה!

יש לך פה דוגמה לחזה עוף בלי (אפילו בלי ביצה ובלי פירורים, אקסטרה קל:) https://nikib.co.il/lunch/46777/
בהצלחה רבה!
ושיהיה בתיאבון ולבריאות!

בנימה אישית,
אני כל כך מזדהה איתך!
כשאני התחתנתי ידעתי רק להכין
חביתה, פסטה, פתיתים ופירה
והיום, בזכות ניקי ב, ובס"ד
יש פה אוכל טעים ומגוון.
התחלתי מהכי בסיסי
וככה קיבלתי ביטחון להתנסות עוד
היום אני מרכיבה סעודות שלימות, על כל מנותיהן
רק מהאתר שלה.
האורחים תמיד מבקשים עוד
וגם מתכונים, אם אפשר
ואז אני חולקת איתם את "שתי הסודות הגדולים והפשוטים" שלי:
1. תפילה קצרה להצלחה מבעל השל"ה הקדוש:
הֲרֵינִי רוֹצֶה לֵילֵךְ
(למקום פלוני. ויאמר את שם המקום אליו בכוונתו ללכת. פה אני אומרת: לאפות עוגה/ להכין מרק וכו')
בִּרְשׁוּת ה’ יִתְבָּרֵךְ וּלְמַעַן שְׁמוֹ.
רבונו שֶׁל עוֹלָם: בְּדִבְרֵי קָדְשְׁךָ כָּתוּב לֵאמֹר: הַבּוֹטֵחַ בַּהּ’ חֶסֶד יְסוֹבְבֶנוּ.
ה’ אֱלֹקִים אֱמֶת, תֵּן לִי בְּרָכָה וְהַצְלָחָה בְּכָל מַעֲשֶׂה יָדַי,
כִּי בָּטַחְתִּי בְּךָ שֶׁתִּשְׁלַח לִי בְּרָכָה,
וִיְקוּיַם בִּי מִקְרָא שֶׁכָּתוּב “הַשְׁלֵךְ עַל ה’ יְהָבְךָ וְהוּא יְכַלְכְּלֶךָ”, אָמֵן.
2. קישור לאתר של ניקי ב https://nikib.co.il/
וואו ממש מרגש
כל הכבוד לך, זה נקרא לחיות עם ד' על כל צעד ושעל!
אשרייך!
 

רחלה:))

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
לחמניות כוסמין שמצליחות בכל מצב
טעם ומרקם אששששששש
 

קבצים מצורפים

  • לחמניות כוסמין.pdf
    KB 330.2 · צפיות: 77

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה