וכן הגרלה 1871אני גם זכיתי שם ולא קיבלנו כזאת הודעה?? יש לך מושג למה?
שזה גם אותה כמות דירות ואותו סכום למ"ר
קיבלתי גם את ההודעה הנ"ל
וכן הגרלה 1871אני גם זכיתי שם ולא קיבלנו כזאת הודעה?? יש לך מושג למה?
דיברנו עם אהרוני ואמרו שכנראה יש להם באג שאנחנו לא מקבלים את ההודעות. לכן אמרו שמי שעדכן אותנו בעדכון האחרון לבקש ממנו שימשיך לעדכן כי זה חשוב מאוד אז בבקשה אני נורא אשמח.... ואם יש דרך לקבל ממך עידכונים יותר בצורה פרטית אשמח תודה רבההשאלה הנ"ל, בענין מידע אודות הציבור החרדי שזכה שם
מתחדדת והופכת להיות יותר מבוקשת, כי היום קיבלנו הודעה דלהלן:
הגרלה 1870
זוכים יקרים שלום רב,
אנו נרגשים ושמחים לבשר כי פרויקט "UP VIEW" בשכונת נופי בן שמן, קיבל היתר חפירה ודיפון.
בשבועות הקרובים חברתנו כבר תחל בעבודות חפירה, דיפון ובניית החניונים.
בנוסף במהלך השבועות הקרובים אנו ניצור עמכם קשר ונזמנכם לכנס מידע בו תקבלו פרטים מלאים על הפרויקט.
לאחר כנס המידע יתבצע כנס בחירת ודירה וחתימת הסכם.
כמובן שנעדכן בכל עת.
אנו נרגשים ומצפים לראותכם.
אגב, לכל השואלים, בדבר המגדלים והבנינים הגבוהים, הנה ציטוט מתוך THEMARKER אודות פרוייקט זה UP VIEW, של אהרוני בנופי בן שמן1:
נדב אהרוני, סמנכ"ל השיווק והמכירות בקבוצה, מסביר על התמהיל המגוון של הדירות שמוצע לרוכשים. לדבריו, בפרויקט Up View מתוכננות בסך הכל 712 יחידות דיור, שיתפרשו על עשרה בנייני מגורים – שני מגדלים של 29 קומות, מגדל נוסף של 22 קומות, ועוד שבעה בניינים של 10 קומות.
@עו"ד נתן רוזנבלטמי שזכה בפרוייקט הזה הרוויח מינימום מיליון שח לדעתי, יש כאלו שיותר, קשה לי לשמוע אנשים בוכים שהמרצדס שקיבלו במתנה היא מדגם פחות מתקדם ממה שחשבו. תגידו תודה ותדעו שיש הרבה הרבה אנשים (כמוני) שמאוד רצו לזכות כאן ולא הצליחו.
אתה מתכוון לכל השכונה בן שמן?חברים מי שזכה בפרויקט עשה אקזיט של לנעלה ממיליון ש"ח
יוכל לשכור ולהשכיר בכיף
ולאח"מ למכור ולקנות דירה באזור מרכזי מאוד בארץ
ועוד יש צפי לעליית מחירים שם בשכונה
תתחילו לחייך
כןאתה מתכוון לכל השכונה בן שמן?
גם בפרויקט שעדין אין התרים וזה צפי לעוד המון שנים?
אפי קפיטל הוא הפרוייקט הכי קרוב לאחיסמך?
מישהו מכיר שמע משהו?
נכון להיום לא התקבלה הודעה חדשהיש עידכונים מאהרוני ?
נו אולי תבדוק לנואתה יכול לבדוק דרך האתר של הועדה לתכנון ובניה איפה הם אוחזים מבחינת האישורים והוועדות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: