זה נכון. אני מתעסקת עם המון דירות של הציבור הכללי.לא נכון
חילוני מסתכל על שתי דברים
קומה גבוהה
ולפחות 4 חדרים
מאוד מאוד נדיר דירות 3 חדרים בבניה חדשה.
(כלומר, ברור שקיים במציאות. בפועל לא נפגשת איתם כמעט)
זה אומר המון.
זה נכון. אני מתעסקת עם המון דירות של הציבור הכללי.לא נכון
חילוני מסתכל על שתי דברים
קומה גבוהה
ולפחות 4 חדרים
זה נשמע כשטויות.אני גם מהזוכים בהגרלה בבן שמן,
דיברתי עם מתווכת דירות בלוד והיא טענה שבלוד
בשונה ממקומות אחרים...
אין לאוכלוסייה החילונית העדפה לקומה גבוהה
זה נכון?
גם לי היה נשמע קצת מופרך,זה נשמע כשטויות.
בכל הארץ יש עדיפות לקומות גבוהות, ואין שום סיבה בעולם שזה יהיה שונה בשכונת בן שמן החדשה.
כנראה שיש לה אינטרסים.גם לי היה נשמע קצת מופרך,
רק שמדובר במתווכת מקצועית שחיה בשטח.
מחיר למשתכן לא מחייב אולוסיה פשוטה.זה נכון שלאוכלוסייה מעורבת ופשוטה כמו לוד יש להרבה עדיפות לקומה נמוכה (דתיים אתיופים ומבוגרים), מה שמעלה את הביקוש בפרט בשכירות אך גם בקנייה, ואין כמו עצה ממתווכת מקומית שחיה את הנושא.
מצד שני השכונה המדוברת מנסה לשדר רמה אחרת ואם זה יצליח סביר להניח שהקומות הגבוהות יהיו מבוקשות יותר, בפרט לדירות מעל הפארק והאגם, אם כי תמיד יהיה שם גם אוכולסיה פשוטה שזכו במחיר למשתכן כמונו..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: