מקצב אשכול מקצבים

אולפני sound plus

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
זה פשלה.!!! פשוט הדוגמאות זה לקוחות עשו ושהם קנו ממני הם שמו דגימות של עדי על הסט שלי ולכן ולגבי שייע אין שם אפילו לא מקצב אחד שלו ויכול להיות שהפתיחים דומים[

aaabbb

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכון אבל אני לא מכיר את החומר שלו וגם לא מכיר אף אחד שמנגן עליו.
יש המון. לדוגמה אני... [אמנם לא מוכר]. ועוד כמה חברים שלי בישיבה קנו ממנו, לייבלה ליפסקר, אשר גבאי, יוסף חיים, רפי שטיין [משלב מכמה], לוי לסין, ליפא בראך, יוחנן אורי [בקורג בתזמורת שלו], [גם הרבה קטנים כמו יוספוביץ, הרשקוביץ וכו']. ועוד.

אולפני sound plus

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
יש המון. לדוגמה אני... [אמנם לא מוכר]. ועוד כמה חברים שלי בישיבה קנו ממנו, לייבלה ליפסקר, אשר גבאי, יוסף חיים, רפי שטיין [משלב מכמה], לוי לסין, ליפא בראך, יוחנן אורי [בקורג בתזמורת שלו], [גם הרבה קטנים כמו יוספוביץ, הרשקוביץ וכו']. ועוד.
אני שלחתי אליו גם כמה,

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה

לייבלה מנגן על הסט שלו??

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
סתם שאלה אולי טיפשית...
אין הפרת זכויות יוצרים בלדגום את אלסיס, קטרון, מוטיף וכו'?

דוד מרדכי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
לכל יוצרי המקצבים באשר הם, וכן לכל לכל מי שקנה ממישהו בתשלום מלא והתחייב לא להעביר:
אם אתם שולחים את האורגן לתיקון - תמחקו ממנו הכל!!!
משכירים, משאילים - כנ"ל.

חנויות המוזיקה מתחרות ביניהן מי יתן סט יותר טוב למי שיקנה דווקא אצלו. זה הסיבה שסטים שבעבר נמכרו - יש אותם לכל העולם.
עוד דבר, אנשים שאתם נותנים להם בחינם דברים שקניתם והם מבטיחים בהן צדק שלא יתנו לאף אחד, נוטים הרבה פעמים שלא לקיים את ההבטחה. ההסבר: הרי אתה בעצמך הפרת הבטחה כשנתת לו, אז נתת לו דוגמא אישית למה זה לא חטא כזה גדול...

MOM

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אדייק בכוונתי
אני רק שאלה-
אם אתה מפר זכויות יוצרים בזה שאתה "דוגם" כלים מסחריים של חברות שונות שנמכרים בכסף מלא- X0000 וצפונה (בהתאם לדגם האורגן)....
איך אתה יכול לדרוש שלא יעתיקו את ה"דגימות" שלך???
אני אישית חושב שחברת קטרון וכן ימאהה ואלסיס הפסידו המון מכל "תעשיית" הדגימות האלו כי למה לי לחפש קטרון מקורי או תיבת מקצבים של אלסיס או גיטרה של גנוס וכו' וכו' אם יש לי הכל בקורג PA600 ה"פשוט" וה"טיפש" שלי....

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אדייק בכוונתי
אני רק שאלה-
אם אתה מפר זכויות יוצרים בזה שאתה "דוגם" כלים מסחריים של חברות שונות שנמכרים בכסף מלא- X0000 וצפונה (בהתאם לדגם האורגן)....
אני אישית חושב שחברת קטרון וכן ימאהה ואלסיס הפסידו המון מכל "תעשיית" הדגימות האלו כי למה לי לחפש קטרון מקורי או תיבת מקצבים של אלסיס או גיטרה של גנוס וכו' וכו' אם יש לי הכל בקורג PA600 ה"פשוט" וה"טיפש" שלי....

דבר ראשון בpa600 לא משנה איזה דגימה יהיה לך זה לא ישמע בחיים נורמלי
ודבר שני לא נראה לי רשום בשום אורגן שאין לדגום את הדברים שלו

Shalom

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אדייק בכוונתי
אני רק שאלה-
זה לא ממש מדוייק, כי גם אם תדגום במאה אחוז עדיין יש את הסאונד המיוחד של האורגן,
כך שמי שרוצה משהו איכותי שמתאים לאירועים רציניים, חייב לקנות את הכלים היקרים יותר.
דבר ראשון בpa600 לא משנה איזה דגימה יהיה לך זה לא ישמע בחיים נורמלי
ודבר שני לא נראה לי רשום בשום אורגן שאין לדגום את הדברים שלו
בדיוק. וחוץ מזה, אף אחד לא יקנה קטרון מאותה סיבה שהוא לא משוכלל כמו האורגנים היקרים יותר, אפילו אם תיאורטית הם לא יתנו לדגום, אנשים ימשיכו להשתמש טיירוס/ג'נוס/PA4.
(ואגב, הדגימות האלקטרוניות בדרך כלל לקוחות מחבילות של דגימות לדיג'יי שעולות כסף...)

אולפני sound plus

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
בדיוק. וחוץ מזה, אף אחד לא יקנה קטרון מאותה סיבה שהוא לא משוכלל כמו האורגנים היקרים יותר, אפילו אם תיאורטית הם לא יתנו לדגום, אנשים ימשיכו להשתמש טיירוס/ג'נוס/PA4.
(ואגב, הדגימות האלקטרוניות בדרך כלל לקוחות מחבילות של דגימות לדיג'יי שעולות כסף...)
אני מכיר כמה אבל מחפש עוד מי שיוכל לתת לי שמות של אתרים שמוכרים אשמח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה