ח''ולדעתי אחד גנב סטים ופשוט מוכר בזול דרך האינטרנט.
ואגב אני יעשה תדוגמאות מחדש רק עם שלי
ח''ולדעתי אחד גנב סטים ופשוט מוכר בזול דרך האינטרנט.
מחכה לתשובה שלכם
יש גם יהודי בשם שייע פרידמן שעושה דברים מטורפים
יש המון. לדוגמה אני... [אמנם לא מוכר]. ועוד כמה חברים שלי בישיבה קנו ממנו, לייבלה ליפסקר, אשר גבאי, יוסף חיים, רפי שטיין [משלב מכמה], לוי לסין, ליפא בראך, יוחנן אורי [בקורג בתזמורת שלו], [גם הרבה קטנים כמו יוספוביץ, הרשקוביץ וכו']. ועוד.נכון אבל אני לא מכיר את החומר שלו וגם לא מכיר אף אחד שמנגן עליו.
אני שלחתי אליו גם כמה,יש המון. לדוגמה אני... [אמנם לא מוכר]. ועוד כמה חברים שלי בישיבה קנו ממנו, לייבלה ליפסקר, אשר גבאי, יוסף חיים, רפי שטיין [משלב מכמה], לוי לסין, ליפא בראך, יוחנן אורי [בקורג בתזמורת שלו], [גם הרבה קטנים כמו יוספוביץ, הרשקוביץ וכו']. ועוד.
יש המון. לדוגמה אני... [אמנם לא מוכר]. ועוד כמה חברים שלי בישיבה קנו ממנו, לייבלה ליפסקר, אשר גבאי, יוסף חיים, רפי שטיין [משלב מכמה], לוי לסין, ליפא בראך, יוחנן אורי [בקורג בתזמורת שלו], [גם הרבה קטנים כמו יוספוביץ, הרשקוביץ וכו']. ועוד.
כן, הוא גם מוסיף לעצמו ברוקים וכו'. הוא גם יודע לבנות קצת.לייבלה מנגן על הסט שלו??
כן, הוא גם מוסיף לעצמו ברוקים וכו'. הוא גם יודע לבנות קצת.
אני יודע שלייבלה פעם קנה מאשר גבאי דברים שגבאי עצמו בנהלייבלה מנגן על הסט שלו??
אולי זה היה לפני כמה שנים, כהיום שניהם אמרו לי [פעם שאלתי אותם] שיש להם חומר של פרידמן.אני יודע שלייבלה פעם קנה מאשר גבאי דברים שגבאי עצמו בנה
אדייק בכוונתי
אני רק שאלה-
אם אתה מפר זכויות יוצרים בזה שאתה "דוגם" כלים מסחריים של חברות שונות שנמכרים בכסף מלא- X0000 וצפונה (בהתאם לדגם האורגן)....
איך אתה יכול לדרוש שלא יעתיקו את ה"דגימות" שלך???
אני אישית חושב שחברת קטרון וכן ימאהה ואלסיס הפסידו המון מכל "תעשיית" הדגימות האלו כי למה לי לחפש קטרון מקורי או תיבת מקצבים של אלסיס או גיטרה של גנוס וכו' וכו' אם יש לי הכל בקורג PA600 ה"פשוט" וה"טיפש" שלי....
זה לא ממש מדוייק, כי גם אם תדגום במאה אחוז עדיין יש את הסאונד המיוחד של האורגן,אדייק בכוונתי
אני רק שאלה-
אם אתה מפר זכויות יוצרים בזה שאתה "דוגם" כלים מסחריים של חברות שונות שנמכרים בכסף מלא- X0000 וצפונה (בהתאם לדגם האורגן)....
איך אתה יכול לדרוש שלא יעתיקו את ה"דגימות" שלך???
אני אישית חושב שחברת קטרון וכן ימאהה ואלסיס הפסידו המון מכל "תעשיית" הדגימות האלו כי למה לי לחפש קטרון מקורי או תיבת מקצבים של אלסיס או גיטרה של גנוס וכו' וכו' אם יש לי הכל בקורג PA600 ה"פשוט" וה"טיפש" שלי....
בדיוק. וחוץ מזה, אף אחד לא יקנה קטרון מאותה סיבה שהוא לא משוכלל כמו האורגנים היקרים יותר, אפילו אם תיאורטית הם לא יתנו לדגום, אנשים ימשיכו להשתמש טיירוס/ג'נוס/PA4.דבר ראשון בpa600 לא משנה איזה דגימה יהיה לך זה לא ישמע בחיים נורמלי
ודבר שני לא נראה לי רשום בשום אורגן שאין לדגום את הדברים שלו
אני מכיר כמה אבל מחפש עוד מי שיוכל לתת לי שמות של אתרים שמוכרים אשמחבדיוק. וחוץ מזה, אף אחד לא יקנה קטרון מאותה סיבה שהוא לא משוכלל כמו האורגנים היקרים יותר, אפילו אם תיאורטית הם לא יתנו לדגום, אנשים ימשיכו להשתמש טיירוס/ג'נוס/PA4.
(ואגב, הדגימות האלקטרוניות בדרך כלל לקוחות מחבילות של דגימות לדיג'יי שעולות כסף...)
אתרים שמוכרים דגימות אלקטרוניות?אני מכיר כמה אבל מחפש עוד מי שיוכל לתת לי שמות של אתרים שמוכרים אשמח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: