יש לי גם 710, תוכל אולי לעזור לי גם?ב710 שלך יהודה ספרנוביץ אין דגימות אבל אני יוכל לעזור לך אול י במשהו תתקשר אליי ל035092653
יש לי גם 710, תוכל אולי לעזור לי גם?ב710 שלך יהודה ספרנוביץ אין דגימות אבל אני יוכל לעזור לך אול י במשהו תתקשר אליי ל035092653
אתה יכול לקחת סט תופים קיים ולהחליף לו את הדגימות שיש בו - בדגימות שלךאני רוצה לדגום לעצמי תופים לאורגנית,(קורג PA700).
איפה אני יכול למצוא הסבר איך בדיוק לסדר אותם לפי סוגים? (למשל דגמתי קיק, סנר,טם טם וכו', באיזה סדר לשים אותם על המקלדת?
תודה רבה, לדגום בדיוק ולהכניס את הדגימות אני יודע, מה ששאלתי זה בדיוק כל סוג של תוף איפה להכניס והאמת שזה רעיון מעולה. תודה רבה!!אתה יכול לקחת סט תופים קיים ולהחליף לו את הדגימות שיש בו - בדגימות שלך
לוחצים על כפתור sound, מעתיקים סט תופים קיים למקום ריק בuser ונכנסים למפה שלו דרך menu (או דרך record לא זוכר..) ושם רואים את הקלידים על המסך וכל קליד שאתה לוחץ ושומע את התוף אתה יכול להחליף לו איזה תוף יהיה שם, אם מהתיקיית סאונדים של האורגן או מהדגימות שלך
יש סטים שיש בהם רק שכבה אחת של תוף במקום 5 שצריך לסדר ולשנות כל הזמן
Standart kit 5 הוא כזה, וזה אחלה סט בפני עצמו
בהצלחה...תודה רבה, לדגום בדיוק ולהכניס את הדגימות אני יודע, מה ששאלתי זה בדיוק כל סוג של תוף איפה להכניס והאמת שזה רעיון מעולה. תודה רבה!!
C0583252548כן תתקשר מחר ב3 בצהריים
שמחה שפיץאצל מי יוסי שטנדיג קנה את המקצבים?
אפשר את המספר שלו?שמחה שפיץ
יש את המקצב הזהיש מתנדב שמוכן להעלות מקצב איכותי לpa4 שמתאים לשיר נפשי, ויהיו זרעי וכד' . שמורכב גם מ4/4 וגם מ3/4 ?
תודה
בהחלט דברים מרשימים!וואו וואו תקשיבו חברים,
חבר שלח לי קישור לאתר חדש שפתחו עם מקצבים לכככככלללל סוגי האורגניות!
יש להם מבצעים מטורפים לשבועים הראשונים יש שם דוגמאות לסטים, וכו'
חבר שלי עצמו קנה לpa 600 במחיר מצחיק סט באמת מושלם, הוא השמיע לי אותו, יש שם הכל מא' עד ת'.
אם יהיה בזה תועלת למישהו והיה זה שכרי
זה הקישור:
בהחלט דברים מרשימים!
אבל אני מזהה שם המון דגימות של עדי נתנאלי כמו תופים גיטרה חשמלית וכו'
אני לא מסיק מסקנות אבל כדאי לברר אם זה באישור של עדי....
אני חושב שגם אני זיהיתי פתיח מוכר מאיזשהו סט שיש לי... אבל ייתכן שבנו אותו מחדש.וואו וואו תקשיבו חברים,
חבר שלח לי קישור לאתר חדש שפתחו עם מקצבים לכככככלללל סוגי האורגניות!
יש להם מבצעים מטורפים לשבועים הראשונים יש שם דוגמאות לסטים, וכו'
חבר שלי עצמו קנה לpa 600 במחיר מצחיק סט באמת מושלם, הוא השמיע לי אותו, יש שם הכל מא' עד ת'.
אם יהיה בזה תועלת למישהו והיה זה שכרי
זה הקישור:
אני חושב שגם אני זיהיתי פתיח מוכר מאיזשהו סט שיש לי... אבל ייתכן שבנו אותו מחדש.
יש גם יהודי בשם שייע פרידמן שעושה דברים מטורפיםהשאלה כמה אתה מוכן לשלם,
יש לך הרבה שמוכרים דברים שהם ''בסדר'' במחירים זולים יחסית,
אבל אם אתה רוצה להשקיע - אז אם אתה רוצה מקצועי ואמיתי אז לך על עדי נתאלי,
ואם אתה רוצה יותר בסגנון חסידי אז אני ממליץ על שפיץ.
הוי דן את כל האדם לכף זכות. לכל אחד קורה פשלות.הבן אדם הזה פושע וגנב. יש כאן סט תופים של עדי.
מקצבים (ישנים מאד אמנם) ופתיחים של שיע פרידמן ושל בלטי וקצת של עדי עצמו, ועוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: