מבצעי השבוע ב gm סט לקורג פי אי600 ב500 ש''ח בלבד פרטים במייל -g0544970773 @ gmail.com
ללא הרווח
ללא הרווח
דרך הevent etdit אם הסתבכת תתקשר אליי 035092653מישהו יודע אם יש אפשרות בבניית מקצבים בקורג להוריד בערוץ מסוים שבניתי אוקטבה שלימה?
(למשל בניתי ערוץ באס במקצב ועכשיו אני רוצה להוריד אותו אוקטבה שלימה בלי שזה יירד בכל הווריאציות אלא רק בפתיח שאותו אני בונה עכשיו)
ועוד משהו, איך מחלקים ערוצים לסטריאו ימין ושמאל, אבל בכל ווריאציה בנפרד?
אני יודע מה זה, אבל מה שאני יודע לעשות שם חוץ מלסדר על הביט, זה לשחק בזייפן, ובווליום...דרך הevent etdit אם הסתבכת תתקשר אליי 035092653
אפשרות לתשלומים באשראימבצעי השבוע ב gm סט לקורג פי אי600 ב500 ש''ח בלבד פרטים במייל -g0544970773 @ gmail.com
ללא הרווח
קצת מוזר לי כל האלה הבדויים שמחמיאים למתכנתים כמו שפיץ ושייע אתה יכול להיות שפיץ בעצמך??
חייזרים מיקום מקביל שבאו לפרוג
אני בכל אופן.
מה הבעיה, אני לקוח של שייע והוא לקוח של שפיץ לפי איך שאני מבין. תעלה דברים שלך כמו שאנחנו העלינו ואם זה יהיה טוב נפרגן לך ג"כ.קצת מוזר לי כל האלה הבדויים שמחמיאים למתכנתים כמו שפיץ ושייע אתה יכול להיות שפיץ בעצמך?
כשכולם פה יחשפו מה השם שלהם אני גם יחשוף.מה השם שלך?
אתה מתכוון לשיר המקורי שלהם?מה המקור של הטראקים האלו
מה השיר?אתה מתכוון לשיר המקורי שלהם?
הראשון זה שיר לא חרדי...
השני אני לא יודע, אבל מאמין שלקוּּח מדיג'יי כלשהו מהעולם...
אשלח לך פרטימה השיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: