מקצב אשכול מקצבים

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לי קורג 1000 ואני מאד מתלבט אולי להחליף לימהה (אולי לPSR 900/970ׁ) מושך אותי יותר הימהה, (מה לעשות...)
האם יכול להתאים לנגן באירועים מכובדים בימהה הזה ? האם שווה ההחלפה?
כבר ראיתי בעבר את הנכתב בפורום בעניין זה ולא נראה לי שאתעסק עם בניית מקצבים אני פשוט צריך מקצבים טובים חסידים ולנגן בכל אירוע חוץ מחתונות ונראה לי שעם ימהה אסתדר מצוין בס"ד וגם מבחינת כספית אסתדר כך יותר.

הקורג pa1000 זה אורגן מצויין ולא הייתי מחליף אותו, מה שאתה צריך זה סט מקצבים איכותי ואתה מסודר.
ד''א - מאיר אדלר טוען שהpa1000 יש לו את הסאונד הכי דומה לקטרון מכל הכלים החדשים והוא משתמש איתו לכל מיני ארועים קטנים, בתי חולים וכאלה.

יוסף מ.

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הקורג pa1000 זה אורגן מצויין ולא הייתי מחליף אותו, מה שאתה צריך זה סט מקצבים איכותי ואתה מסודר.
ד''א - מאיר אדלר טוען שהpa1000 יש לו את הסאונד הכי דומה לקטרון מכל הכלים החדשים והוא משתמש איתו לכל מיני ארועים קטנים, בתי חולים וכאלה.
? תודה !! היכן ניתן למצוא כזה סט

הדוד סם

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
? תודה !! היכן ניתן למצוא כזה סט

השאלה כמה אתה מוכן לשלם,
יש לך הרבה שמוכרים דברים שהם ''בסדר'' במחירים זולים יחסית,
אבל אם אתה רוצה להשקיע - אז אם אתה רוצה מקצועי ואמיתי אז לך על עדי נתאלי,
ואם אתה רוצה יותר בסגנון חסידי אז אני ממליץ על שפיץ.

יהודה ספרא

משתמש צעיר
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מישהו יכול בקיצור לתת הסבר ברור וקצר בבקשה לאלו שלא מבינים כ''כ בעניין של הדגימות-
מה הכוונה דגימות? מה טכנית יש באורגן עם דגימות שאין באורגן ללא דגימות? האם אפשר לדגום מקיובייס או פרוטילופס?
בקיצור...מה זה דגימות בפועל?

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מישהו יכול בקיצור לתת הסבר ברור וקצר בבקשה לאלו שלא מבינים כ''כ בעניין של הדגימות-
מה הכוונה דגימות? מה טכנית יש באורגן עם דגימות שאין באורגן ללא דגימות? האם אפשר לדגום מקיובייס או פרוטילופס?
בקיצור...מה זה דגימות בפועל?
דגימה הכוונה לסאונד חיצוני.
אורגן ללא דגימות הוא אורגן שיש בו רק את הסאונדים הפנימיים של האורגן.

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
דגימה זה כמו דוגמית
לוקחים כלי כמו גיטרה ומקליטים 'דוגמה' של התו דו (דגימה אחת יכולה להיות של פירטה חזקה ואחרת יכולה להיות של חלשה) אחר כך מקליטים עוד תו ועוד תו וכו'
עד שיש מקבץ דגימות שמקיף חלק נרחב מהתווים, 'מרכיבים' את זה על המקלדת של האורגן, כל תו במקומו, וכן אם יש עוצמות לחיצה מגדירים שבעוצמה חלשה של לחיצה על הקליד - תושמע הדגימה של הלחיצה החלשה של הגיטרה, וכו'

זה דגימה בגדול.. כמובן שאפשר לדגום דגימות שקיימות בקיובייס ועוד תוכנות, אתה דוגם (מקליט) את הצלילים שקיימים שם ומכניס אותם לאורגן
או שאתה מייבא דגימות מוכנות לאורגן..

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
או שאתה מייבא דגימות מוכנות לאורגן..
בדגימות מוכנות גם צריך להרכיב על כל תו במקומו וכן חלש חזק וכו' או שברגע שהיא מוכנה, אני מעלה אותה באורגן והכל יושב על מקומו ?

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
בדגימות מוכנות גם צריך להרכיב על כל תו במקומו וכן חלש חזק וכו' או שברגע שהיא מוכנה, אני מעלה אותה באורגן והכל יושב על מקומו ?
הכל יושב במקומו, מי שבנה את הדגימה המוכנה עבד על זה ככה פחות או יותר

יהודה ספרא

משתמש צעיר
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
תודה רבה!!
אולי יש משהו שיכול לעלות סרטון איך הוא דוגם מקיובייס כלומר,שיצלם את המסך כל פעולה ופעולה שעושים כדי שזה יעלה על האורגן? ואיך בפועל מכניסים את זה לאורגן?

אולפני sound plus

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
המשתמש נחסם
תודה רבה!!
אולי יש משהו שיכול לעלות סרטון איך הוא דוגם מקיובייס כלומר,שיצלם את המסך כל פעולה ופעולה שעושים כדי שזה יעלה על האורגן? ואיך בפועל מכניסים את זה לאורגן?
ב710 שלך יהודה ספרנוביץ אין דגימות אבל אני יוכל לעזור לך אול י במשהו תתקשר אליי ל035092653

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
תודה רבה!!
יש באשכול הזה והזה 2 סרטוני הדרכה, מיועד בסוף לאורגני קורג

Shalom

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
אני רוצה לדגום לעצמי תופים לאורגנית,(קורג PA700).
איפה אני יכול למצוא הסבר איך בדיוק לסדר אותם לפי סוגים? (למשל דגמתי קיק, סנר,טם טם וכו', באיזה סדר לשים אותם על המקלדת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה