הודיעו לי בתחילת ינוארעד כמה זמן לפני הטיסה חברת וויז אייר מודיעים שמבטלים
הטיסה היתה אמורה להיות ב08/02
הודיעו לי בתחילת ינוארעד כמה זמן לפני הטיסה חברת וויז אייר מודיעים שמבטלים
לדעתי סקייסקנרמה עדיף סקיסקנר או טרווליס ?
מאיזה בחינה ?לדעתי סקייסקנר
הרבה פעמים יש הבדל מחיר לטובת סקייסקנרמאיזה בחינה ?
קיבלתיהרבה פעמים יש הבדל מחיר לטובת סקייסקנר
והרבה פעמים ראיתי שבטרלווסט כשנכנסתי לסוכן המחיר היה יותר גבוה ממה שמופיע בטרלווסט עצמו מובן?
קורה בכל האתרים שלפעמים אחרי שאתה נכנס לסוכן המחיר קופץ זה קורה בגלל שהמנוע עדיין לא מעודכן במחיר החדש אכן יש אתרים שזה נראה מכוון להציג מחיר זול יותר בשביל למשוך אותך להיכנסהרבה פעמים יש הבדל מחיר לטובת סקייסקנר
והרבה פעמים ראיתי שבטרלווסט כשנכנסתי לסוכן המחיר היה יותר גבוה ממה שמופיע בטרלווסט עצמו מובן?
כמו בעליאקספרסקורה בכל האתרים שלפעמים אחרי שאתה נכנס לסוכן המחיר קופץ זה קורה בגלל שהמנוע עדיין לא מעודכן במחיר החדש אכן יש אתרים שזה נראה מכוון להציג מחיר זול יותר בשביל למשוך אותך להיכנס
זה מה שאני מתכוון שבטרלווסט זה קורה מדי הרבה יחסיתקורה בכל האתרים שלפעמים אחרי שאתה נכנס לסוכן המחיר קופץ זה קורה בגלל שהמנוע עדיין לא מעודכן במחיר החדש אכן יש אתרים שזה נראה מכוון להציג מחיר זול יותר בשביל למשוך אותך להיכנס
לכאורה יבטלו.כמה זמן לפני ריינאר מודעים על ביטול טיסה?
מטרת שאלתי היא (הגיוני ששאלו את זה לפני) האם הטיסות של ריינאר בתלחילת חודש פברואר יבוטלו?
אי אפשר לדעת אבל לכאורה עד לשבועות יהיה טיסות של עוד חברו עוד פעם אי אפשר לדעת מבחינת הצפוןשלום וברכה.
האם נראה לכם שעוד חודש ייפתחו עוד חברות תעופה לטיסה לניו יורק
ואי לכך יירדו המחירים באל על?
אני צריכה לטוס באזור שבועות,
ומצד שני לא רוצה שיעלו המחירים באל על.
מידע מוסמך?לכאורה יבטלו.
ברגיל יודיעו לכאורה שבועיים מראש, במקרי קיצון גם בו ביום זה אופציה.
חבל להרוס חלום של הרבה אנשים על סמך תחושות בטן אפילו אם יבטלו למה להרוס את החלום כבר מעכשיולכאורה יבטלו.
ברגיל יודיעו לכאורה שבועיים מראש, במקרי קיצון גם בו ביום זה אופציה.
מצד שני,חבל להרוס חלום של הרבה אנשים על סמך תחושות בטן אפילו אם יבטלו למה להרוס את החלום כבר מעכשיו
הם דחו עד ינואר, ואח''כ דחו שוב עד פברואר (ואולי היה גם עוד דחייה גם לפני ינואר).מישהו יודע אם ריינאיר מתי שהם דחו בתחילת המלחמה הם דחו עד פברואר או שהם דחו עד ינואר ואז דחו שוב?
לדעתי למרות שהעלתי את הנושא פהאם יש באמת מידע,
כדאי לדעת ולא להתארגן סתם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: