תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
שבוע טוב
בקשה נפשית

ביררתי אצל מס סוכנים ולא נעניתי עדיין...

מחפשת בדחיפות טיסה לניו יורק (JFK או נוארק) בתאריכים -
כד כסליו (12\25)
עד ה טבת (1\5)

אפשר גם לטוס\לחזור יום לפני\אחרי
עם כמה עצירות

רק שיהיה אלעל

דחוף לי מאד מאד אשמח לעזרתכם!
יש לך מ 24.12 עד 6.1 עם אלעל + וירגין דרך לונדון (הלוך עם עצירה ארוכה) 1102 דולר

המתעניין 22

משתמש חדש
מאוד מעניין
בקנדי אפשר להזמין חזור לארץ בתריך הכי זול ולבוא לדלפק אחראי בקנדי ובסגירת הצק אין הוא מכניס ומשנה את התריך תמיד או כמעט תמיד בלי לבקש הפרש של שקל בהמשך ירחיב עוד
מאוד מעוניין שתפרטו יותר את האפשרות חזור מניו יורק לישראל, היכן בקנדי וכו' והאם גם ניוארק, כל מידע נוסף מאוד מעניין.
תודה

המתעניין 22

משתמש חדש
אני רוצה לגלות לכם כמה טריקים קטנים באל על קודם כל בנוגע לניו יורק בהמשך מקומות נוספים בנוגע למקום בטיסה באיזה טיסה שרוצים לטוס לא משנה באיזה יום מגיעים לשדה תעופה בדלפק מספר 77 דלפק אחראי הולכים אליו וגם אם זה נראה נורא עמוס ואובר בוק ומורידים אנשים כשסוגרים את הצק אין תמיד או כמעט תמיד יש מקום כי יוצאים בשעה 6/8 מטוסים וגם אם במטוס אחד היה מלא שהיו צריכים להוריד אנשים בשאר המקומות מלא בנוגע למחיר אם יש טיסה אחת בזול וטיסה אחריה מאוד יקר אפשר להזמין את הזול ולפספס ומשתבצים בטיסה הבאה בקנדי אפשר להזמין חזור לארץ בתריך הכי זול ולבוא לדלפק אחראי בקנדי ובסגירת הצק אין הוא מכניס ומשנה את התריך תמיד או כמעט תמיד בלי לבקש הפרש של שקל בהמשך ירחיב עוד

S10

משתמש חדש
מאוד מעניין
בקנדי אפשר להזמין חזור לארץ בתריך הכי זול ולבוא לדלפק אחראי בקנדי ובסגירת הצק אין הוא מכניס ומשנה את התריך תמיד או כמעט תמיד בלי לבקש הפרש של שקל בהמשך ירחיב עוד

מאוד מעוניין שתפרטו יותר את האפשרות חזור מניו יורק לישראל, היכן בקנדי וכו' והאם גם ניוארק, כל מידע נוסף מאוד מעניין.
תודה
אני כתבתי מהניסיון שלי בjfk לא גבו ממני עד היום מספר פעמים על השינוי פשוט הכניסו אותי על סמך אותו מחיר הזול בצק אין דלפק אחראי כמובן שדברתי על אל על ובנוארק חבר היה וניסה ובקשו ממנו תוספת על השינוי יתכן שאין בזה הכרח אני רק כתבתי מהניסיון ובלי אחריות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה