עד כמה זמן לפני הטיסה חברת וויז אייר מודיעים שמבטליםאני קיבלתי זיכוי על טיסה לתחילת פברואר
עד כמה זמן לפני הטיסה חברת וויז אייר מודיעים שמבטליםאני קיבלתי זיכוי על טיסה לתחילת פברואר
מתי טיסתכם?עד כמה זמן לפני הטיסה חברת וויז אייר מודיעים שמבטלים
בישראייר לקפריסין 110 דולרמישהו יכול למצוא לי טיסה הלוך חזור מראשון עד חמישי בשבוע הבא הכי זול !
מישהו יכול למצוא לי טיסה הלוך חזור מראשון עד חמישי בשבוע הבא הכי זול !
חחחח שכחתי לכתוב שהיעד שלי זה בנסקומישהו יכול למצוא לי טיסה הלוך חזור מראשון עד חמישי בשבוע הבא הכי זול !
ישיר 1900 בערך עם עצירות 1150חחחח שכחתי לכתוב שהיעד שלי זה בנסקו
בלואו קוסט ולא מהרגע להרגעזה מחיר שאפשר לטוס איתו לירח פחות או יותר לא ?
בדכ"כ זה לא יותר מ 300 ש"ח האם אני טועה ?
תלוי כמה הטיסה מלאה ומה הביקוש יכול להיות שאם תנסה להזמין מוצ"ש יהיה יותר זול אבל יש מצב שיהיה גם יותר יקרברגע האחרון ממש לא מוזיל את המחיר ?
מתי טיסתכם?
הטיסה שלי זה בתחילת חודש מרץ עוד בסביבת החודש וחציעד כמה זמן לפני הטיסה חברת וויז אייר מודיעים שמבטלים
סקייסקנר או גוגל טיסות תבדוק בשניהם ולפעמים ברגע האחרון שווה גם לנסות אתרים ישראליםאיפה בדקת שאני אבדוק מוצ"ש?
לאיזה שדה תעופה צריך לחפשחחחח שכחתי לכתוב שהיעד שלי זה בנסקו
סופיה SOFלאיזה שדה תעופה צריך לחפש
שבוע שעבר הם הודיעו על פברואר שזה בערך חודש לפניהטיסה שלי זה בתחילת חודש מרץ עוד בסביבת החודש וחצי
ש"ח או דולרישיר 1900 בערך עם עצירות 1150
משני עד שישי יש ישיר אלעל ב1540
ש"ח, אפשר בסקייסקנר לשנות את המטבע לשקל אם זה יותר נוחבסקייסקנר יש ב566
ש"ח או דולר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: