איפה? אני צריכה מ12- 18/19 פבואר.אפילו באלעל יש בפחות מ500 דולר !
כולל מזוודה?
איפה? אני צריכה מ12- 18/19 פבואר.אפילו באלעל יש בפחות מ500 דולר !
איפה? אני צריכה מ12- 18/19 פבואר.
כולל מזוודה?
אפשר להתאמץ למצוא קונקשן בלרנקהאז מה עושים באמת עם טיסות ללונדון? אני צריכה בפבואר. מוצאת רק ב-700$ הזוי
ישר כחשמונה חברות תעופה זרות צפויות לחזור לפעילות חלקית בישראל בחודש הקרוב, כך לפי הודעת רשות שדות התעופה (רש"ת) היום (ב').
במהלך ינואר חברת טוס הקפריסאית, טראנסאוויה הצרפתית, לוט הפולנית ווואלינג הספרדית צפויות לחזור לפעילות חלקית בישראל. חברות אחרות הודיעו על חזרתן לקו פעילות ספציפי: בלו בירד את הקו לפראג ובולגריה-אייר לסופייה. בנוסף, מתחילת פברואר, אייר אירופה תפעיל את הקו למדריד.
החברות המתעתדות לחזור לישראל הודיעו על כך לרש"ת, אך ההחלטה הסופית תלויה בהיבטים ביטחוניים והתפתחוית הלחימה. אם המצב יחמיר, הן עלולות לחזור בהן מכוונתן.
שזה אומר שכנראה עוד חברות יצטרפו אליהם גם טיסות לאו קוסט?שמונה חברות תעופה זרות צפויות לחזור לפעילות חלקית בישראל בחודש הקרוב, כך לפי הודעת רשות שדות התעופה (רש"ת) היום (ב').
במהלך ינואר חברת טוס הקפריסאית, טראנסאוויה הצרפתית, לוט הפולנית ווואלינג הספרדית צפויות לחזור לפעילות חלקית בישראל. חברות אחרות הודיעו על חזרתן לקו פעילות ספציפי: בלו בירד את הקו לפראג ובולגריה-אייר לסופייה. בנוסף, מתחילת פברואר, אייר אירופה תפעיל את הקו למדריד.
החברות המתעתדות לחזור לישראל הודיעו על כך לרש"ת, אך ההחלטה הסופית תלויה בהיבטים ביטחוניים והתפתחוית הלחימה. אם המצב יחמיר, הן עלולות לחזור בהן מכוונתן.
נקווה שזה יהיה אפקט דומינושזה אומר שכנראה עוד חברות יצטרפו אליהם גם טיסות לאו קוסט?
אלו התאריכים שעד אז הם ביטלו
אני רואה שיש טסות לוויז בפברואר. האם את יודע את זה שביטלו ממקור מוסמך?רק לפני פחות משבוע וויז האריכה ביטולים עד 1.3, החברות האחרות יכולות לעשות בדיוק כך בשבועות הקרובים
איפוא יש טיסות של וויז?? בוטלו כל הטיסותאני רואה שיש טסות לוויז בפברואר. האם את יודע את זה שביטלו ממקור מוסמך?
מעניין על סמך מה הם אומרים את זה?
על סמך זה שבינתיים לא ביטלומעניין על סמך מה הם אומרים את זה?
בנוסףשמונה חברות תעופה זרות צפויות לחזור לפעילות חלקית בישראל בחודש הקרוב, כך לפי הודעת רשות שדות התעופה (רש"ת) היום (ב').
לי יש טיסה ל 5 פברואר. וקיבלתי מייל לעשות צ'קאין.אני רואה שיש טסות לוויז בפברואר. האם את יודע את זה שביטלו ממקור מוסמך?
יכול להיות שהמייל על הצק אין הוא אוטומטי ממי קיבלת את המייל?? קנית ישירות מוויז? או מסוכנות שלא עדכנה אותך שביטלו??לי יש טיסה ל 5 פברואר. וקיבלתי מייל לעשות צ'קאין.
לי יש טיסה ל 5 פברואר. וקיבלתי מייל לעשות צ'קאין.
זה איזיגט לא וויזאייר הם עדיין לא ביטלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: