לא צריך אם נוסעים בלי מזוודה זה מומלץ בשביל לקצר את התור בנמלכמה שאלות על אל על:
1. צריך לעשות צ'ק' אין באתר?
2. קניתי כרטיס בונוס , לא הבנתי את עניין הכבודה
זה גם תיק גב וגם טרולי? באיזה משקלים?
תודה!
כל כרטיס באלעל כולל טרולי ותיק גב קטןכמה שאלות על אל על:
1. צריך לעשות צ'ק' אין באתר?
2. קניתי כרטיס בונוס , לא הבנתי את עניין הכבודה
זה גם תיק גב וגם טרולי? באיזה משקלים?
תודה!
תסביר לי פעם אחת איך עובד הבונוס כי ניסיתי לבדוק אחרי שבדקתי תאריכים עם זמינות לבונוסכרטיס בונוס כולל גם מזוודה עד 23 ק"ג, אפשר לשדרג במעמד הצ'ק אין
זה לא בונוס, אם היה בטיסות האלו בונוס, היתה צצה לה אופציה רביעית ליד ה''לייט'' - ''בונוס'' והתנאים של הבונוס הם כמו הקלאסיק למעט אולי תנאי ביטול, זאת אומרת שמקבלים טרולי ומזוודה גדולה והושבהתסביר לי פעם אחת איך עובד הבונוס כי ניסיתי לבדוק אחרי שבדקתי תאריכים עם זמינות לבונוס
דבר ראשון המחירים של הנקודות הרבה יותר גבוה מהמחיר שמופיע במחירון
דבר שני הוא נותן לי אופצייה לבחור בין סוגי כרטיסים גם בלי מזוודה וגם הזול ביותר הוא יותר יקר מהמחירוןצפה בקובץ המצורף 1543809צפה בקובץ המצורף 1543808צפה בקובץ המצורף 1543807
צפה בקובץ המצורף 1543806
ישנם שני שימושים עיקריים לנקודות באלעל:תסביר לי פעם אחת איך עובד הבונוס כי ניסיתי לבדוק אחרי שבדקתי תאריכים עם זמינות לבונוס
דבר שני הוא נותן לי אופצייה לבחור בין סוגי כרטיסים גם בלי מזוודה וגם הזול ביותר הוא יותר יקר מהמחירוןצפה בקובץ המצורף 1543809צפה בקובץ המצורף 1543808צפה בקובץ המצורף 1543807
צפה בקובץ המצורף 1543806
מה זה אומר שורה תחתונה?התכתבות עם נציג של איזי ג'ט לפני כמה דקות
צפה בקובץ המצורף 1544084
אני קיבלתי זיכוי על טיסה לתחילת פברוארמה עם חברת התעופה ווייז אייר הזמנתי כרטיס טיסה ללונדון בחודש מרץ עוד חודשיים מה הכיוון ועד מתי הם מבטלים והאם מקבלים כסף חזרה או רק זיכוי?????????
תרגום בבקשההתכתבות עם נציג של איזי ג'ט לפני כמה דקות
צפה בקובץ המצורף 1544084
תרגום בבקשה
תלמד אותי איך מתרגמים תמונהתעשה לבד בגוגל לנס אין לי כוח
פותחים גוגל תרגוםתלמד אותי איך מתרגמים תמונה
ממש תודה לא שמתי לב לזה אף פעם ותמיד התקשיתי בזהפותחים גוגל תרגום
בוחרים תרגום תמונה
גוררים את התמונה
וזה מתרגם...
אם אין לך בחשבונך מספיק נקודות אז זה מביא ככה, אפי' אם חסר 15 נקודות (או פחות) לכרטיס הבונוס.תסביר לי פעם אחת איך עובד הבונוס כי ניסיתי לבדוק אחרי שבדקתי תאריכים עם זמינות לבונוס
צפה בקובץ המצורף 1543806
בעיקרון הייתי אומר לך להזמין אלעל ישיר אבל זה יקרשאלה למבינים:
אני צריך לטוס לארהב עם כל המשפחה באזור פורים, חשוב לי מחיר כמה שיותר זול אבל חשוב לי יותר להגיע ולחזור בתאריך מדויק [פלוס מינוס יום אחד], לא אכפת לי להזמין טיסה שתבוטל אם הם מחויבים לסדר לי טיסה חילופית (פיצוי והחזר לא מעניין אותי)
מה הייתם ממליצים לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: