אשכול דיונים אבל רק כאן...!!!!

Mendis

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
בא לי כאן מנתחים מוזיקה בכיף - נורמלי.
לא נראה שיתגשם בקרוב....
אם תנתחו את זה בכיף זה יתנהל נורמלי,
אם תנתחו שם עוד הרבה דברים אחרים לפני שאתם מגיעים בדוחק לאיזה שיר שאתם מעונינים?! לנתח, אז זה יימחק עוד ועוד פעם עד שיחסמו

Mendis

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
אדרבה אם מנהל האתר מוכן לפתוח לנו את הפורום
ולמחוק במשך תקופה הודעות שסוטות מהנושא - יבורך!
לא נראה לי שהמנהל נמצא פה בתפקיד צנזורה, הוא נמצא בתפקיד של מנהל וככזה אחריותו היא שיהיה פה שיח נורמלי והוא לא צריך למחוק הודעות אחד אחרי השני

פרלמן משה

משתמש פעיל
איך זה מתקשר למוזיקה?
אני אכן דיברתי רק על המוזיקה, והודעתי לציבור שהשיר "באתי לגני" לא מצאתי היתר לשיר אותו, והבאתי מה שכתוב בגמרא "מביא רעה לעולם", וזכיתי בס"ד לתגובות חיוביות שהודו לי על שהזהרתי והצלתי אותם ממכשול.
שאר הדברים באו כתגובות על מה שכתבו משתמשים אחרים. וכמו שקורה בכל אשכול.
במקום להשמיע ביקורת על סטיות, רצוי להתמקד במטרה, לצערינו אין מושג של הכשר על שירים, ואין חותמת כשרות על דיסקים, לכן יש לפרסם כמה שאפשר לאלה שטרם יודעים, כי לא כל שיר שחיבר אותו זמר חרדי הוא כשר.

י. טל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה תורנית
המוזיקה הינה תאווה ככל התאוות, (לא שזה אסור) אבל הנגינה בכוחה לרומם את הנפש טפח מעל הקרקע (במובן הרוחני).
כל אחד יכול להרגיש את זה...

אחת מנשר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
המוזיקה הינה תאווה ככל התאוות, (לא שזה אסור) אבל הנגינה בכוחה לרומם את הנפש טפח מעל הקרקע (במובן הרוחני).
ההבדל הוא -מוזיקה(מזיק) מוסיקה- שזה מנגינות ושירים לנשמה

נערך לאחרונה ב:

שב נא הסופר

משתמש מקצוען
ההבדל הוא -מוזיקה(מזיק) מוסיקה- שזה מנגינות ושירים לנשמה
הרעיון הוא נחמד. אבל יש לזה מקור?
ממה שידוע לי, מוזיקה ונגינה היינו הך.
אם כבר.. אולי יש הבדל בין שיר [עם מילים], לניגון [בלי מילים]. וגם בזה ההבדל לפעמים הוא דק ביותר אם בכלל.
----

איש מעניין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אם שירים מסויימים גורמים לאנשים מסויימים להיות במצבים מסויימים בהרגש טוב יותר,
אזי נבכה על שעת הקימה של שאר האנשים שיש בהן הרבה צער השכינה...
והשכינה מצטערת על חברות ידועות מאוד בציבור החרדי העובדים בשבת...
וודאי שמי שאין לו תועלת או הרגש טוב יותר שיאזור כוחות להתרחק מן הליצנים הללו,
אבל אני שוב מזכיר שיש כזה מושג "ליצן רפואי"...
הנה פתרון הקסם לכל רעה חולה. יש עוד עבירות :mad: כמובן שזו תגובה לא עניינית ובאשר לטענה שזה גורם לאנשים מסוימים הרגש טוב יותר זה אולי גורם להם לדמיין אבל האמת היא שזה מעורר את הנמוכים שביצרים

איש מעניין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
טוב, גם אני יכול לתת כאן הרצאה שלימה על כמה שהמוזיקה הזו גרועה ומופרעת, וגם אני נזהר מאד ומתפלל על כך שהילדים שלי לא יחשפו אליה בכלל, אבל גם אני מאד נהנה לראות אותה בלילה כשאף אחד לא רואה... אני אוהב לראות את הדברים האלה בלילה ולקטר וללכלך עליהם ביום...
(אגב, רוב האנשים כשהם מתקיפים משהו שעצבן אותם... זה נובע מתוך חשק פנימי שלהם גם לראות אותו אבל הם לא יכולים להרשות לעצמם להודות בזה... אז לכן הם תוקפים...
ואני מתכוין לאלו שבאמת מתעצבנים מזה ולא לאלה שנותנים הרצאה או דרשה עניינית... תשאלו כל מישהו שמבין בכוחות הנפש איך זה עובד. בקיצור, זה לא הפורום המתאים לדיונים הללו, לדעתי)
אפשר גם אבחון פסיכולוגי לאילה שמתעקשים משום מה לצרוך את הזבל הזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה