מעניין לעניין באותו עניין...
איך זה מתקשר למוזיקה?
אז אם הזכרנו מוזיקה, בוא נדון על מוזיקה...
מעניין לעניין באותו עניין...
איך זה מתקשר למוזיקה?
תלוי..איך זה מתקשר למוזיקה?
למה לא לדון לכף זכות..
מציע לך.. תקרא לאשכול הזה כך:בכל אופן אני פותח עכשיו שוב אשכול "כאן מנתחים מוזיקה בכיף 2"
תחת זה שננעל.
מציע לך.. תקרא לאשכול הזה כך:
כאן/מנתחים/מוזיקה/בכיף2
ככה שאיכשהו.. משהו יצא ממנו.. לא משנה מה.
אם תנתחו את זה בכיף זה יתנהל נורמלי,בא לי כאן מנתחים מוזיקה בכיף - נורמלי.
לא נראה שיתגשם בקרוב....
לא נראה לי שהמנהל נמצא פה בתפקיד צנזורה, הוא נמצא בתפקיד של מנהל וככזה אחריותו היא שיהיה פה שיח נורמלי והוא לא צריך למחוק הודעות אחד אחרי השניאדרבה אם מנהל האתר מוכן לפתוח לנו את הפורום
ולמחוק במשך תקופה הודעות שסוטות מהנושא - יבורך!
אני אכן דיברתי רק על המוזיקה, והודעתי לציבור שהשיר "באתי לגני" לא מצאתי היתר לשיר אותו, והבאתי מה שכתוב בגמרא "מביא רעה לעולם", וזכיתי בס"ד לתגובות חיוביות שהודו לי על שהזהרתי והצלתי אותם ממכשול.איך זה מתקשר למוזיקה?
...פסק ולא פירש...זכור...
ההבדל בין מוזיקה לעולם הנגינה הוא עצום...
ההבדל הוא -מוזיקה(מזיק) מוסיקה- שזה מנגינות ושירים לנשמההמוזיקה הינה תאווה ככל התאוות, (לא שזה אסור) אבל הנגינה בכוחה לרומם את הנפש טפח מעל הקרקע (במובן הרוחני).
כל אחד יכול להרגיש את זה...
המוזיקה הינה תאווה ככל התאוות, (לא שזה אסור) אבל הנגינה בכוחה לרומם את הנפש טפח מעל הקרקע (במובן הרוחני).
כל אחד יכול להרגיש את זה...
הרעיון הוא נחמד. אבל יש לזה מקור?ההבדל הוא -מוזיקה(מזיק) מוסיקה- שזה מנגינות ושירים לנשמה
??????????????????????????????מספיק ה"אין אדם נוקף" עם התנועות מהכנסייה
לזה אתה קורה הולם???????????????במחילה מכבודך אבל אני חושב שצריך שהיה לנו תחליף הולם למוזיקה לועזית של היום
הנה פתרון הקסם לכל רעה חולה. יש עוד עבירות כמובן שזו תגובה לא עניינית ובאשר לטענה שזה גורם לאנשים מסוימים הרגש טוב יותר זה אולי גורם להם לדמיין אבל האמת היא שזה מעורר את הנמוכים שביצריםאם שירים מסויימים גורמים לאנשים מסויימים להיות במצבים מסויימים בהרגש טוב יותר,
אזי נבכה על שעת הקימה של שאר האנשים שיש בהן הרבה צער השכינה...
והשכינה מצטערת על חברות ידועות מאוד בציבור החרדי העובדים בשבת...
וודאי שמי שאין לו תועלת או הרגש טוב יותר שיאזור כוחות להתרחק מן הליצנים הללו,
אבל אני שוב מזכיר שיש כזה מושג "ליצן רפואי"...
אפשר גם אבחון פסיכולוגי לאילה שמתעקשים משום מה לצרוך את הזבל הזה?טוב, גם אני יכול לתת כאן הרצאה שלימה על כמה שהמוזיקה הזו גרועה ומופרעת, וגם אני נזהר מאד ומתפלל על כך שהילדים שלי לא יחשפו אליה בכלל, אבל גם אני מאד נהנה לראות אותה בלילה כשאף אחד לא רואה... אני אוהב לראות את הדברים האלה בלילה ולקטר וללכלך עליהם ביום...
(אגב, רוב האנשים כשהם מתקיפים משהו שעצבן אותם... זה נובע מתוך חשק פנימי שלהם גם לראות אותו אבל הם לא יכולים להרשות לעצמם להודות בזה... אז לכן הם תוקפים...
ואני מתכוין לאלו שבאמת מתעצבנים מזה ולא לאלה שנותנים הרצאה או דרשה עניינית... תשאלו כל מישהו שמבין בכוחות הנפש איך זה עובד. בקיצור, זה לא הפורום המתאים לדיונים הללו, לדעתי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: