תעשה טובה תשאיר את עבודת השם מחוץ לסיפור הזהמה אכפת לך המילים אם זה משחרר אותך ועוזר לך בעבודת השם?
תעשה טובה תשאיר את עבודת השם מחוץ לסיפור הזהמה אכפת לך המילים אם זה משחרר אותך ועוזר לך בעבודת השם?
אוי לו למי שכל ההצדקה שלו למעשיו זה שיש יותר גרוע ממנוכשהייתי צעיר, היית כמוך.. מאז גדלתי והבנתי שעבודת השם זה לא מה שכולם חושבים שזה עבודת השם, אלא זה משהו של חיבור פנימי ואמיתי של אדם עם אלוקיו ואם כשאדם קופץ בהתלהבות ומרגיש שבזה הוא משתחרר ומתקרב לאלוקים, מדבר איתו וחושב עליו, אני מעדיף ככה!!
עם בדקויות כמו גובה הכלי יש משמעות קל וחומר בדברים מהותיים כמו קצב סולם צליל וכו'כל הכבוד על הסדר בדברים, אני עדיין לא סגור על זה שסגנון של מוזיקה הוא ירוד, כן זה קשור ללב של מי שמבצע את זה ומה הוא מתכוון כשהוא שר.
(לו יצוייר שהיו קהילות יהודיות באפריקה, והיו שרים בשמחת תורה בסגנון אפריקאי, האם זה היה נקרא שירים טמאים??)
מורה למוזיקה (לא דתי) אמר לי פעם שככל שמחזיקים את הכלי יותר גבוה כך השירה יותר רוחנית, (כינור, חליל) ולכן הרוקיסטים הבהמיים מחזיקים נמוך מאד את הגיטרה.
אוי לו למי שכל ההצדקה שלו למעשיו זה שיש יותר גרוע ממנו
האמת מתבטאת בדקויות, במה שלא מכוון, במה שיוצא ממילאעם בדקויות כמו גובה הכלי יש משמעות קל וחומר בדברים מהותיים כמו קצב סולם צליל וכו'
סתם שאלה למה לא הגבתה כך לצד השייני?למה זה נהיה אשכול חינוך?
זאת אומרת שמי שבוחר לדוגמה לעשות חסד זו לא האמת? אני פשוט מנסה להבין את כבנתךהאמת מתבטאת בדקויות, במה שלא מכוון, במה שיוצא ממילא
לא בבחירה נתונה של קצב או סולם
והמבין יבין.
בין השורות אפשר לדעת אם זה אמיתי, יש מטחינו ברחיים וכ"ו.זאת אומרת שמי שבוחר לדוגמה לעשות חסד זו לא האמת
יתכן שכן ויתכן שלא, אבל היכן זה נרמז בדברי???אוי לו למי שכל ההצדקה שלו למעשיו זה שיש יותר גרוע ממנו
חידה.
להקת פומפדיתא הוציאה שיר ישתבח שמו (מה נסגר עם האמנים על המילים האלו בזמן האחרון)
הביצוע שלהם והשיר עצמו יושב אחד לאחד על שיר קיים משהו מדהים
באו נראה מי פה מזהה לאיזה שיר זה דומה????????????
יאאלה תנו ניחושים הפותר נכונה...............
לא..מזכיר לי איזה שיר של שוואקי מהדיסק המזרחי שלו...
במה מדובר?לא..
שיר של קרליבך
משהו קורע..
השיר מזמור לדוד.
תקשיב טוב כשהם שרים את הפיזמון זה בול המנגינה של מזמור לדוד בקטע השני
וגם הקטע הראשון דומה מאוד לעיבודים שעשו הרבה תזמורות למזמור לדוד
למשל גרשון פריישטט בגמר הקול הבא עם המתודד הזוכה עמיחי סובר.
חבל שאין לי השירים לעשות עריכה והשוואה.
אני אחפש
זה לא ווקאלי?קצת גיטרות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: