זה אפקט ווקאלי של גיטרות.זה לא ווקאלי?
זה אפקט ווקאלי של גיטרות.זה לא ווקאלי?
אויש ריבונו של עולם לאיפה עוד נגיע עם המוזיקה הזאת....רק להניח את החרפה המצולמת הזו:
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-427#post-6816936
מי שיודע על שפל נמוך מזה שניתן לרדת - שיעדכן. אפשר גם באישי.
אולי סיים איתה..עכשיו באמת מעניין מי יכתוב כאן שבזכות השיר הזה הוא עשה ''סיום'' על בבא קמא/מציעא...
כן בדיוק אחת ההזיות, 'שפל המדרגה' זה בדיוק ההגדרהאויש ריבונו של עולם לאיפה עוד נגיע עם המוזיקה הזאת....
הזוי פשוט הזוי..
עכשיו באמת מעניין מי יכתוב כאן שבזכות השיר הזה הוא עשה ''סיום'' על בבא קמא/מציעא...
איזה הזיה הצמד הזה!
ועוד יותר עם הרקדנים האלו,
אף פעם לא הבנתי מה הטעם לדחוס רקדנים על הבמה אבל עכשיו לשיר הזה בכלל הגזימו
לקחו את המושג 'לימוד גמרא' והפכו אתת זה למשהו כ"כ זול ברמה של סלנג רחוב
ממש מבחיל!
בזיון של ממש.כן בדיוק אחת ההזיות, 'שפל המדרגה' זה בדיוק ההגדרה
ביקשת לעדכן, אז אני מעדכנת.רק להניח את החרפה המצולמת הזו:
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-הסינגלים-בקשות-ותגובות.387726/page-427#post-6816936
מי שיודע על שפל נמוך מזה שניתן לרדת - שיעדכן. אפשר גם באישי.
אני לא הראשונה שאומרת שכל קליפ או שיר, שמנסים לחקות את החילונים, הוא לא יפה!
לא הזדעזעתי.. אבל בהחלט לא מתאים.איזה הזיה הצמד הזה!
ועוד יותר עם הרקדנים האלו,
אף פעם לא הבנתי מה הטעם לדחוס רקדנים על הבמה אבל עכשיו לשיר הזה בכלל הגזימו
לקחו את המושג 'לימוד גמרא' והפכו אתת זה למשהו כ"כ זול ברמה של סלנג רחוב
ממש מבחיל!
בני פרידמן מוציא דיסק חדש. מובן. לבריאות.
אבל כעת אני מקבל במייל [מרשימת תפוצה] את כל 13 רצועות האלבום שלו על מגש של כסף - חינם.
אז לא הבנתי. מה הקטע. הוא לא מתכוון למכור את הדיסק שלו? הזמרים של היום עברו לתפוצת גמ"ח/חלוקה? קטע של יח"צנות? או מה?
(וסליחה אם הערתי אתכם.. פשוט נדהמתי..)
גם.. אבל לא רק.היום הזמרים מוציאים דיסקים רשמית בשביל הפרסום,
גם.. אבל לא רק.
עשרות אלפי דולרים לא עפים ככה בשביל פרסום נטו
לך תראה איך הם בוכים על כל ההעתקות.. [ולא סתם פרוג חוסם מי שמפר זכויות..]
מוזר לי מאד
אוקי. ויקילקס-דוס. מעניין...אולי זה לא מידיעת הזמר.
אני לא הבנתי מה לא מובן הזמרים פשוט שלא מסכימים שיעבירו את הדיסק במייל והם כל הזמן בוכים על זה אבל יש כאלה שמעבירים את הדיסק לכולם ווודאי שהזמרים לא מסכימים לזה ולא עושים את זה ווודאי שהם רוצים שכולם יקנו את הדיסקבני פרידמן מוציא דיסק חדש. מובן. לבריאות.
אבל כעת אני מקבל במייל [מרשימת תפוצה] את כל 13 רצועות האלבום שלו על מגש של כסף - חינם.
אז לא הבנתי. מה הקטע. הוא לא מתכוון למכור את הדיסק שלו? הזמרים של היום עברו לתפוצת גמ"ח/חלוקה? קטע של יח"צנות? או מה?
(וסליחה אם הערתי אתכם.. פשוט נדהמתי..)
\
אם הייתם קונים את הדיסק אם לא הייתם מקבלים אותו למייל- אתם חייבים לקנות!אני לא הבנתי מה לא מובן הזמרים פשוט שלא מסכימים שיעבירו את הדיסק במייל והם כל הזמן בוכים על זה אבל יש כאלה שמעבירים את הדיסק לכולם ווודאי שהזמרים לא מסכימים לזה ולא עושים את זה ווודאי שהם רוצים שכולם יקנו את הדיסק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: