גועל נפש[מה שבטוח שהעו"ד נתן רוזנבלט יושב רגועה בדירתו שלו]!
יש פה בן אדם היחיד שעושה משהו בשביל הדירות של הציבור
את כל חייו משקיע בשביל זה ללא מטרות רווח
וככה לזלזל בו
גועל נפש[מה שבטוח שהעו"ד נתן רוזנבלט יושב רגועה בדירתו שלו]!
חוצפה מצידךתמשיכו לחיות באשליות ואח"כ לרוץ ולבכות [מה שבטוח שהעו"ד נתן רוזנבלט יושב רגועה בדירתו שלו]!
לא התכוונתי ח"ו לזלזל בו אישית אבל לגבי מחירי הדירות הכי קל להגיד את מה שרוצים לשמוע ואז לקבל מחיאות כפיים אך לפעמים שווה להקשיב למה שפחות נעים ולא חסר זוגות שהפסידו מאות אל"ש בגלל שהקשיבו למה שנעים להם לשמוע! ולכן אנשים צריכים לדעת שאם הם חולמים שמחירי הדירות ירדו עדיף שישקיעו את כספם בקרנות בעלי סיכון גבוה [או שינסו את מזלם בלוטו גם שם יש סיכוי שיקרה הנס]!!גועל נפש
יש פה בן אדם היחיד שעושה משהו בשביל הדירות של הציבור
את כל חייו משקיע בשביל זה ללא מטרות רווח
וככה לזלזל בו
@עו"ד נתן רוזנבלטהכי קל להגיד את מה שרוצים לשמוע ואז לקבל מחיאות כפיים
איך אתה יודע מה אשליות ומה לאתמשיכו לחיות באשליות
אולי זו באמת עצה טובה! אני דיברתי על האלה שאומרים לא לקנות בכלל דירה כי המחירים ירדו [ולגבי העו"ד נתן רוזנבלט כבר הסברתי שלא התכונתי נגדו אישית ואני מבקש את סליחתו אם נפגע מדברי]איך אתה יודע מה אשליות ומה לא
ולמה אתה חושב שהעצה שלו להרשם במחיר למשתכן (במקומות שיש סיכוי) אינה טובה
מבלי לזלזל באינטליגנציה של אף אחדזאת הנוסחה לפתרון:
צפה בקובץ המצורף 1143350בשצפה בקובץ המצורף 1143349בשביל לפתור את זה צריך לעשות 100- הסכום שיצא כאן, כי אנחנו מדברים על מצב a או b
חסר לי לדעת כמה נרשמים וכמה דירות הוגרלו במקומות שסיכוי הזכיה בהם הכי גבוה
מענין כמה אנשים יכולים להסביר את זהזה שייך ללימודי תואר בתחום המדע
למה נראה לך שמישהו מסתמך על דעתו של עו"ד רוזנבלט בלבד?לא התכוונתי ח"ו לזלזל בו אישית אבל לגבי מחירי הדירות הכי קל להגיד את מה שרוצים לשמוע ואז לקבל מחיאות כפיים אך לפעמים שווה להקשיב למה שפחות נעים ולא חסר זוגות שהפסידו מאות אל"ש בגלל שהקשיבו למה שנעים להם לשמוע!
לפני שתוקפים פשוט להסתכל על מה שכתבתי [לא כתבתי שהפתרונות האחרים אינם טובים אני אישית חושב שלקנות בפריפריה זה רעיון מצוין רק כתבתי שאין מה לשבת על הגדר ולחכות שיקרה הנס- שמחירי הדירות ירדו ]למה נראה לך שמישהו מסתמך על דעתו של עו"ד רוזנבלט בלבד?
כל מי שמנסה עכשיו לקנות דירה אוטומטית עושה אחורה פנה בגלל המחירים ההזויים בשוק
אנשים עם דירה חריבה חושבים לעשות אקזיט ומוכרים את דירתם במאות אלפי שקלים מעל השווי שלה
למה לעודד אנשים לקנות במחיר הזה?זה פשע לקנות עכשיו דירה במחיר מופרז!!!
קחו דוגמא למי שמכיר את בני ברק:
בני ברק, מזרח, רמת אלחנן, כהנמן , חדרים: 6, קומה: 4 מחיר: 3,500,000 ש"ח
כ- 121 מ"ר, ממוזגת, מרפסת, מעלית,
זה נראה לכם מחיר הגיוני?זה מחיר שחיטה לא פחות ולא יותר
ויש לי עוד הרבה דוגמאות כאלו
מה נראה לאנשים?זה בסוף יחזור אליהם כמו בומרנג
אז מגיע עו"ד רוזנבלט ואומר לאנשים:על מחיר למשתכן תרוצו,על פריפריה תרוצו, כמובן עם שיקול דעת ,אבל תפסיקו לקנות כמו עדר במרכז הארץ עם מחירי שחיטה
ומגיע אחד ובלי שום הוכחות ובמחי מקלדת הורס את כל המאמצים של עו"ד רוזנבלט להציל אנשים מלקנות במחירי שחיתות...
ימים יגידו מי צודקלפני שתוקפים פשוט להסתכל על מה שכתבתי [לא כתבתי שהפתרונות האחרים אינם טובים אני אישית חושב שלקנות בפריפריה זה רעיון מצוין רק כתבתי שאין מה לשבת על הגדר ולחכות שיקרה הנס- שמחירי הדירות ירדו ]
באמת נרגעתי..."המצב השתפר"
איווט ליברמן לחוץ: "אין מקום למחאה; מחירי הדירות יירדו"
שר האוצר ליברמן התייחס לדו"ח לפיו ישנן 69,000 דירות בבנייה, והבטיח שהמחירים יתחילו לרדת • "לא יהיו שיקולים פוליטיים בעניינים כספיים", הבטיח; ומה השיב כשנשאל שוב על החרדים? (פוליטי)
זה שליברצן אומר זה לא הופך את זה לנכוןבאמת נרגעתי...
לא צריך להתרגש מהמחירים האלה, תמיד יש את המוכרים שמנסים את מזלם.בני ברק, מזרח, רמת אלחנן, כהנמן , חדרים: 6, קומה: 4 מחיר: 3,500,000 ש"ח
כ- 121 מ"ר, ממוזגת, מרפסת, מעלית,
זה נראה לכם מחיר הגיוני?זה מחיר שחיטה לא פחות ולא יותר
ויש לי עוד הרבה דוגמאות כאלו
מה נראה לאנשים?זה בסוף יחזור אליהם כמו בומרנג
אל נשכח שרוב אנשי בני ברק גרים שם מזה עידן ועידנים והם דלפונים כמו כולםלמה מי שמתגורר במרכז זכאי להטבות, אם היה לו כסף לקנות שם דירה, אז הוא לא באמת זקוק להנחה בארנונה וגם לא ללונה פארק מסובסד בקיץ.
לעומת זאת הקרובים והחברים שלי שגרים בפריפריה לא זכאים לכך רק אנחנו ההיטקיסטים העשירים שיודעים לקמבן.
לעומת זאת הקרובים והחברים שלי שגרים בפריפריה לא זכאים לכך רק אנחנו ההיטקיסטים העשירים שיודעים לקמבן.
ביתר ומודיעין עילית אשדוד קיימים כבר עשרות שנים.אל נשכח שרוב אנשי בני ברק גרים שם מזה עידן ועידנים והם דלפונים כמו כולם
ועובדי ההיי טק [אלה שבאמת מכניסים יפה]אכן לא מקבלים הנחות בארנונה לא במעונות וכו'
המשמעות היא שהעסקנים שלנו תקועים אי שם בשנות המ' ולא מבינים שדברים השתנו וצריך להפנות את כל המשאבים לפריפריה.אני דווקא בעד כל שקל שיוצא מהעיריות העשירות לאזרחים - אם זה בפארק מסובסד ואם זו הנחה בארנונה אבל מה המשמעות של המשפט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: