אם מישהו יכול להסביר לי למה המחירים נעצרים ב1.8?שמעתי שבנוה יעקב המחיר ל-3 חדרים 1.7-1.8
לפני שנה המחיר היה בסביבות 1.4 מ'
פשוט הזוי שמשלמים על 60 מ"ר כזה מחיר....
כי לקחו לשיפוצים וד"ל
שיעור המשכנתאות לרכישת דירות להשקעה - בשפל של 11 שנה
לפי נתוני בנק ישראל, היקף המשכנתאות שנלקחו לטובת רכישת דירות להשקעה הסתכם בכמיליארד שקל באפריל - 9.8% מכלל ההלוואות. היקף המשכנתא הממוצעת מתקרב למיליון שקל
לא הצלחתי להבין למה?הוא מסביר שבמצב הנתון מחירי השכירות יעלו
מאחר שהריבית עלתה
השכירות תעלה כי הריבית עלתה.לא הצלחתי להבין למה?
יש שם טענה אחת ויחידה על הזוכים שבינתיים שוכרים
נו ו...
גם עכשיו כולם שוכרים, זוכים ושאינם.
מדברים כאן על דירה שניהאם מישהו יכול להסביר לי למה המחירים נעצרים ב1.8?
גם בבית שמש ומודיעין עילית
מה מונע מהמחירים להמשיך לעלות?
כי לקחו לשיפוצים וד"ל
ב2018 המחירים ירדו. אמנם לא דרמטי אבל הם ירדומי שחושב שהמחירים יירדו חי על גבול ההזיה.
יש מספיק אנשים מבוססים שיכנסו להשקיע בנדלן במקום אנשים מהשורה שהמשכנתא תכביד עליהם.
אולי המחירים לא יעלו כמו שעלו בשנים האחרונות,
אבל וודאי שלא ירדו.
בשביל שיירדו צריכים להיות תהליכים קיצוניים מאוד.
שאף אחד לא ייתן להם לקרות.
יש שוק חופשי בשכירות אז אי אפשר להעלות את המחיר כי אני צריך יותר כסף אלא רק אם אתה צריך יותר את הדירה שליהשכירות תעלה כי הריבית עלתה.
המשכיר צריך לשלם עכשיו עוד כסף עבור הנכס - הנכס אמור לכסות את ההשקעה מתשלום השכירות.
אבל אם לא רק אחד מעלה, אלא כולם מעלים כי לכולם העלו את הריבית אז השכירות אוטומטית עולה...יש שוק חופשי בשכירות אז אי אפשר להעלות את המחיר כי אני צריך יותר כסף אלא רק אם אתה צריך יותר את הדירה שלי
(יש שם גם סתירה בדברים שלו כי גם אם מחירי השכירות יעלו לא ישתלם יותר להשקיע כי הסיבה שהם עלו זה בגלל שעלויטת המימון עלו)
בשכירות יש שוק חופשי אמיתי לא כמו סופרמרקטים שאפשר לתאם מחירים בין רשתות פה זה אלפי אנשים אז רק כשיש מחסור אמיתי כמו בתל אביב שעל כל דירה שיוצאת לשוק קופצים 100 מתעניינים אפשר להעלות מחירים בערים החרדיות שיש הצפה של דירות להשכרה אין שום סיכוי לתאם מחיריםאבל אם לא רק אחד מעלה, אלא כולם מעלים כי לכולם העלו את הריבית אז השכירות אוטומטית עולה...
בדיוקכולם מנסים מאז ותמיד למקסם את הרווחים שלהם ולבקש את השכירות הכי גבוהה,
מה שבפועל קובע את מחירי השכירות זה היצע וביקוש!
לא ריבית ולא שום דבר אחר
אולי גם המיסים על החד פעמי יגרמו לעליית מחירי השכירות כי למשכיר יש עכשיו פחות כסף?
בדיוק כךכל אחד גם היום משכיר את הדירה שלו במקסימום שהוא יכול לקבל
מי שמעלה יותר מדי מוצא את עצמו בלי שוכרים
הסיבה שמחירי השכירות יעלו זה אם יבנו פחות דירות מה שלא הולך לקרות כי התוכניות הם לשווק את רוב הדירות במחיר למשתכן
המחירים לא ירדו.ב2018 המחירים ירדו. אמנם לא דרמטי אבל הם ירדו
מה הקשר?כולם מנסים מאז ותמיד למקסם את הרווחים שלהם ולבקש את השכירות הכי גבוהה,
מה שבפועל קובע את מחירי השכירות זה היצע וביקוש!
לא ריבית ולא שום דבר אחר
אולי גם המיסים על החד פעמי יגרמו לעליית מחירי השכירות כי למשכיר יש יותר הוצאות עכשיו ומימילא פחות כסף?
קשור מאדמדברים כאן על דירה שניה
לא קשור לענין השיפוצים
בתור בודד שיעלה את התעריף את צודקת.משכיר שיעלה את התעריף
יישאר עם דירה ריקה
למה שהמאזן ישתנה?בתור בודד שיעלה את התעריף את צודקת.
אבל אם כולם מעלים אז הוא לא ישאר עם דירה ריקה
תמיד תשאל למה יש עליית מחירים בעולם בדיוק ברגע שמחירי הסחורה עוליםיש שוק חופשי בשכירות אז אי אפשר להעלות את המחיר כי אני צריך יותר כסף אלא רק אם אתה צריך יותר את הדירה שלי
(יש שם גם סתירה בדברים שלו כי גם אם מחירי השכירות יעלו לא ישתלם יותר להשקיע כי הסיבה שהם עלו זה בגלל שעלויטת המימון עלו)
איפה עוד יש הצפה חוץ מבית שמש ויח"ד בק"ס?בערים החרדיות שיש הצפה של דירות להשכרה אין שום סיכוי לתאם מחירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: