מי אמר שהחילונים להוטיםבשכונה החדשה בקצה בני ברק ליד רמת החיל איפה שפרויקט ארזי הנגב
זכו מאות חרדים במחיר למשתכן כך שאני לא מבין למה החילונים להוטים על השכונה הזאות
זכו גם חילונים.. והיא יותר קרובה לתל אביב מאשר לבני ברקמי אמר שהחילונים להוטים
הרוב המוחלט מוחלט כן,לא כולם צריכים משכנתא בבני ברק...
אתה יודע כמה חילונים זכו וכמה חרדים זכו,זכו גם חילונים.. והיא יותר קרובה לתל אביב מאשר לבני ברק
לכל מארגני הקבוצות ההרשמות וההלואות בפריפריות,
אם פתרון מצוקת הדיור באמת נמצאת בראש מעיניכם
טוב יותר מכל ההרשמות הנ״ל
תהיה יוזמה של חברה שתתמודד על מכרז בשיטת תכנן ובנה,
(לדוגמא יש עכשיו מכרז בקצרין עם למעל 1000 דירות),
קבלן חרדי שמתכנן ובונה את כל השכונה,
בניינים בגובה סביר, עם מרפסות סוכה, חנויות על הכביש, בתי כנסת וכל מה שצריכה שכונה חרדית אמיתית,
יכול להביא פיתרון טוב בהרבה מכל ההתארגנויות הקטנות בערים חילוניות שעתידם לוט בערפל
מה גם ששכונה הומוגנית בסדר גודל כזה מהוה פתח לשלב ב׳ וג׳ ולהתחרדות אמיתית של שכונות סמוכות.
יש מצב שעכשיו בגלל המיתוח בשוק הדיור שהקבלנים יחשבו פעמים לפני שמעלים את המחירים על מגרשים כי כרגע השוק פחות ברור לאן הוא הולך ולכן זה בהחלט יכול להיות רעיון גאוני
הלואי שמישהו יקח כזה דבר ברצינות
@עו"ד נתן רוזנבלט מה דעתך?אני מדבר על תוכנית רצינית ומאורגנת במחירים זולים באזור מרוחק,
עם חוזה מחייב,
כ״כ הרבה כסף מושקע בהבאת חרדים לפריפריות שוממות,
את הכסף הזה יכלו להשקיע בבניית עיר חרדית אמיתית עם רווח כלכלי יפה למשקיעים,
במכרז ממ״י שכבר שווק בלי המתנה של שנים לאישורים,
בניינים חדשים, מרפסות סוכה, בניה נמוכה, שכנים כשרים וכל מה שיש בעיר חרדית
הלואי ואתה צודק!אתה יודע כמה חילונים זכו וכמה חרדים זכו,
וזה שהיא יותר קרובה לת''א לא אומר כלום,כיון שיש ע''ז סטיגמה של ב''ב ועם מרפסות סוכה וכו'
נכוןאתה יודע כמה חילונים זכו וכמה חרדים זכו,
וזה שהיא יותר קרובה לת''א לא אומר כלום,כיון שיש ע''ז סטיגמה של ב''ב ועם מרפסות סוכה וכו'
למה שתתחיל זליגה לפ''כ וקרית הרצוג הרי זה נפרד לגמרי וקרוב לת''אץהלואי ואתה צודק!
כרגע לא מכירה חרדי שקנה שם, וכן מכירה 2 חילונים,
הלואי והלואי שזאת תיהיה שכונה חרדית, כי אם לא תתחיל זליגה של חילונים לכיוון של פרדס כץ וקרית הרצוג....
עבדתי פעם ברמת החייל עבדו איתי שם כמה ששכרו בפרדס כץ בגלל הקרבה לעבודהלמה שתתחיל זליגה לפ''כ וקרית הרצוג הרי זה נפרד לגמרי וקרוב לת''אץ
במקרה אני גר באיזור שם ולא נראה לי שהחילונים יבואו לשם.
ואם כל השכונה החדשה היתה חרדים הם לא היו גרים שם.עבדתי פעם ברמת החייל עבדו איתי שם כמה ששכרו בפרדס כץ בגלל הקרבה לעבודה
זאת בהנחה שהשכונה החדשה תיהיה חרדית... לא נראה שזה מה שהולך להיותואם כל השכונה החדשה היתה חרדים הם לא היו גרים שם.
הפרסום במגזר החרדי היה בגלל איום של העיריהמי שמכיר את בני ברק מבין שאם הוא היה משווק את הדירות לחרדים הוא היה מפסיד חד משמעית
אף חרדי ובטח אחד שמכיר את בני ברק לא היה הולך לגור שם
זה איזור ממש נפרד מבני ברק
מה גם שלא בטוח שחרדים היו רצים לגור שם
מה הוא עשה?החליט לשווק אותה כנספח לרמת החייל והצליח...
מה שמעניין זה שהוא מפרסם גם בעיתונות החרדית
אם הוא חרדי זה סיבה מספיקה כדי שיהיה איכפת לו,לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות נגד כוחות השוק
אם ברמת החייל המחירים גבוהים משמעותית בציבור החילוני הן לקניה והן לשכירות, ויהיה שם ביקוש
לא רואה שום סיבה שמי שזכה במחיר למשתכן לדוגמא בדירת 4 חדרים אם יוכל למכור אותה ולקנות באותו מחיר דירת 5 חדרים במרכז בני ברק, או דירת 4 חדרים ללא המשכנתא שלקח שלא ימכור.
אותו דבר במחירי השכירות
אני לא יודע מה טווח המחירים ברמת החייל, אך ככלל בתל אביב המחירים גבוהים כמעט פי 2 מבני ברק
יש אזורים שהמחירים הם מעל 50,000 ש"ח למ"ר לעומת 25,000 ש"ח בבני ברק
עברו כמעט חודשיים מפתיחת האשכול,אם ביום שני הבא הפריים יעלה ואפי בקצת
תראו את העצירה בגדול
עלועברו כמעט חודשיים מפתיחת האשכול,
מה המסקנא? המחירים ירדו או נעצרו?
טוב זה ברור לכלום,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: