זה לא אותו ברנש שטען השבוע בתוקף שלא היתה עליית מחירים בדירות שכורות, למעט 3 רחובות בת"א?הבעייה היא , שעם הממשלה הנוכחית, שבראשה הכלכלי עומד אדם שעל פי הודאתו, ילדיו הרוויחו עשרות מיליונים בגיל עשרים ומשהו כשכר עבור ייעוץ לטייקוני ענק, לא נתפלא אם הוא יאמץ גם את הייעוץ הזה שלהם.
הם אמרו 2 נתוניםברור שאם אתה מוכר 120,000 דירות בשנה אחת (מה שהממשלות "שלנו" לא עשתה מעולם) נכנס הרבה כסף, אבל הנתון האמיתי הוא שרוב הדירות הללו מיועדות
והריביות בהתאם כמובןאם מישהו דאג איך אנשים יקחו משכנתאות גבוהות כשהריביות עולות
כבר מתחיל להתפרסם על חברות שנותנות משכנתאות של 90% מימון לעד ארבעים שנה
כך שההחזר החודשי יוכל להישאר נמוך
אז כנראה הריביות כב ר לא יוכלו לגרום לירידת מחירים.
הדבר הזה מסוכן ביותר.אם מישהו דאג איך אנשים יקחו משכנתאות גבוהות כשהריביות עולות
כבר מתחיל להתפרסם על חברות שנותנות משכנתאות של 90% מימון לעד ארבעים שנה
כך שההחזר החודשי יוכל להישאר נמוך
אז כנראה הריביות כב ר לא יוכלו לגרום לירידת מחירים.
שפוי בהחלט.מימון לעד ארבעים שנה
זה בשביל לטשטש את העלויות הגבוהות.שפוי בהחלט.
לא?
מצטט מאשכול אחר :שפוי בהחלט.
לא?
30 שנה או 40 או 100 זה כמעט לא משמעותי ביחס להחזר החודשי וממילא רק הפסד לקונה.
הדבר הזה מסוכן ביותר.
מדובר בחברות חוץ בנקאיות על גבול השוק האפור, שלא כפופות כמעט לשום רגולטור ויכולות לקחת סיכונים מחושבים (על חשבון המשקיעים) ולגרוף רווחים מטורפים (על חשבון הלווים האומללים) - טריא היא רק דוגמא אחת , והם אפילו קיצוניים יותר.
הם יציפו לדעתי את השוק בפרסום, כי מרוויחים בזה המון, וגם כי הפרסומים משתיקים ביקורות.
היום קבלתי טלפון כזה, שאלתי את הפקיד כמה הריבית, הוא אמר שהוא ידבר על זה בסוף השיחה, אמרתי לו שיברר קודם את הריבית, כי אם זה מעל ריבית סבירה, יש לי מישהו בפרדס כץ שמוכן להלוות לי יותר מהר...
תפתחו מחשבון משכנתא ותעשו את החשבון לבד...לוקח לקח 5 מיליון 90% משכנתא ל30 שנה
4מיליון בפריים~5.65
1 מיליון~קבועה צמודה 4.49
אגב,
הכלכלנים של בנק פועלים היום בכנס ליועצי משכנתאות -
יש צפי לעליית הפריים ל4%-4.5% !!
אשמח להתווכח על הנתון הזה.הדבר הזה מסוכן ביותר.
מדובר בחברות חוץ בנקאיות על גבול השוק האפור, שלא כפופות כמעט לשום רגולטור ויכולות לקחת סיכונים מחושבים (על חשבון המשקיעים) ולגרוף רווחים מטורפים (על חשבון הלווים האומללים) - טריא היא רק דוגמא אחת , והם אפילו קיצוניים יותר.
הם יציפו לדעתי את השוק בפרסום, כי מרוויחים בזה המון, וגם כי הפרסומים משתיקים ביקורות.
היום קבלתי טלפון כזה, שאלתי את הפקיד כמה הריבית, הוא אמר שהוא ידבר על זה בסוף השיחה, אמרתי לו שיברר קודם את הריבית, כי אם זה מעל ריבית סבירה, יש לי מישהו בפרדס כץ שמוכן להלוות לי יותר מהר...
השלב הבא: החזר חודשי קבוע, כמו שיש היום בכרטיסי אשראי, ואת היתרה בקבר.זה בשביל לטשטש את העלויות הגבוהות.
יתד הולך להרוויח ים של כסף מהפרסומות על כך, והמזבח הולך להוריד ים של דמעות בהמשך.
פרס נובל לכלכלההשלב הבא: החזר חודשי קבוע, כמו שיש היום בכרטיסי אשראי, ואת היתרה בקבר.
ככה הבנק יחזיר לעצמו את הדירה אחרי מאה ועשרים, העיקר חיית כל החיים בדירה "שלך".
השלב הבא: החזר חודשי קבוע, כמו שיש היום בכרטיסי אשראי, ואת היתרה בקבר.
ככה הבנק יחזיר לעצמו את הדירה אחרי מאה ועשרים, העיקר חיית כל החיים בדירה "שלך".
לפיכך כתבתי על ג ב ו ל השוק האפור, דהיינו כקרום ביצה (למי שלמד נגעים)אשמח להתווכח על הנתון הזה.
ברגע שיש להם אישור מחברת הביטוח ומשוק ההון אז אם כבר כפופים לאיזה מקום שלא נכנס להגדרה שוק אפור.
עוד משהו שנודע לי על פרוג היום:אשמח להתווכח על הנתון הזה.
ברגע שיש להם אישור מחברת הביטוח ומשוק ההון אז אם כבר כפופים לאיזה מקום שלא נכנס להגדרה שוק אפור.
אני פוחד לכתוב מה יצא...אכן, מדובר למשל על פריים 5.65 וצ"מ 4 וחצי :
תפתחו מחשבון משכנתא ותעשו את החשבון לבד...
ניסיתי עכשיו בגוגל מחשבון שפיצר, המקסימום שהוא נותן לחשב זה 360 חודשים, מעניין למה...אני פוחד לכתוב מה יצא...
ניסיתי עכשיו בגוגל מחשבון שפיצר, המקסימום שהוא נותן לחשב זה 360 חודשים, מעניין למה.
כי הבנק נותן עד 30 שנהניסיתי עכשיו בגוגל מחשבון שפיצר, המקסימום שהוא נותן לחשב זה 360 חודשים, מעניין למה...
כאן יש לך 40ניסיתי עכשיו בגוגל מחשבון שפיצר, המקסימום שהוא נותן לחשב זה 360 חודשים, מעניין למה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: