עו"ד נתן רוזנבלט
משתמש מקצוען
אין שמחה כקבלת תודה, זה נותן דלק להמשך. שיהיו רק שמחות בבית שלכם.אנחנו נודענו למחיר למשתכן בזכותכם,
וב"ה זכינו בדירה מצוינת בבית שמש
מכירים לכם טובה גדולה!
אין שמחה כקבלת תודה, זה נותן דלק להמשך. שיהיו רק שמחות בבית שלכם.אנחנו נודענו למחיר למשתכן בזכותכם,
וב"ה זכינו בדירה מצוינת בבית שמש
מכירים לכם טובה גדולה!
כמה דירות יש שם ומה המחיר?אתגר מעניין בשיתופכם:
אתמול הייתי בנתיבות, ביחד עם חברי וועד הדיור ועוד. ביקרנו בשכונה החדשה שאנחנו מנסים להפוך לחרדית, ואצל רבני העיר.
אנחנו משקיעים שם הרבה, כבר הבוקר הבאתי לשם ספסלים והשגנו דירה ששם ייפתח כוילל כבר השבוע.
מאוד מעניין אותי, כקבוצת מיקוד לצורך הפרסום, מה אנשים חושבים על נתיבות, מה הבעיות ולמה לא באים לשם מספיק?
כי אני ראיתי שם אתמול רק יתרונות:
1)המקום הכי קרוב בפריפריה (קרית מלאכי וחריש כבר מחירים של מרכז).
2) קהילה גדולה ומבוססת.
3) כל צרכי הציבור החרדי.
4) עיר מסורתית.
5) דירות פאר והדר שאין כמוהו אצלינו.
באמת למה לא?
לפי התשובות כאן, נדע מה צריך לתקן ולהדגיש.
אשמח לתגובות. תודה מראש
270כמה דירות יש שם ומה המחיר?
זוהתה סטיגמה חדשה.האם נתיבות היא א"י?
האם נתיבות היא א"י? כתוב מאשקלון לדרום וכך נפסק ברמב"ם. גם אם באר שבע היא א"י, הקו בין באר שבע לאשקלון משאיר את נתיבות בחוץ. אם נתיבות היא חלק מפלישתים שלא נכבשו בכניסה לארץ אז היא לא חלק מא"י לעניין ישוב א"י. דיברתי על כך עם הרב טשזנר מאופקים ולא היה לו מה לענות.
היינו אצל הראש ישיבה אתמול. הבעייה היא שרובם הולכים אחרי מגורי האשה. יש לנו אכן כמה בוגרים שהתחתנו בפנים אבל זה בודדים ממש.אולי להתמקד בבוגרי שכר שכיר?
יישר כוחכם. לא מובן מאליו כלל.עשיתי אז ככל יכולתי להחדיר את המודעות לתכנית, כולל כנסים ופרסומים על חשבוני הפרטי. עד שנפל לי האסימון שבמקום להשקות עם דלי ועוד דלי שאני שואב מהבאר בקושי בכוחותיי הדלים, צריך לגרום שיירד גשם.
עתרתי לבג"ץ על כך שאין פרסום בעיתונות החרדית.
העתירה לבג"ץ עזרה מיד תוך שבוע: משרד השיכון השקיע בבת אחת כמה מיליונים בפרסום מודעות, כדי שיוכלו לחזור לבג"ץ "ולהוכיח" כי הם כן מפרסמים אצל החרדים (שופטי הבג"ץ דווקא האמינו לי ולכן לא חייבו אותי הוצאות, רק אמרו שהעתירה התייתרה כי הושגה מטרתה) ואז נרשמו בו זמנית עשרות אלפי (!) חרדים בתוך חודשיים.
כך, במחיר של אגרת בג"ץ (1760 ש"ח) ששילמתי מכיסי גרמתי לפרסומים בשווי מיליונים, ולאלפים לזכות בדירה, ולשכונות שלימות להתחרד או לפחות להקמת קהילות.
זכרה לי זאת אלוקיי לטובה.
כל זה ידוע. שאלתי לעניין הזמן. קיבלתי תשובה. תודהאני יודע שזה נשמע לא אמין, דירות כאן נושקות לשני מיליון, וזה נשמע כאילו אנחנו במרכז בני ברק.
אבל לא, אנחנו ביו"ש, השכנים המתוקים שלנו הם בילעין ממזרח (בשעה הזאת של יום שישי אפשר לראות את העשן מההפגנה הקבועה שלהם על הגדר, חצי דקה הליכה מרחוב אביעזרי) דיר קדיס מצפון, ונעלין ממערב.
רק מדרום אנחנו גובלים במתתיהו (שזה התנחלות שהתחרדה) ועוד כמה התנחלויות של חילונים עשירים.
אם שני הצדדים לוקחים את אותו עורך דין, זה מקטין את העלויות ויש הנחה של 500 שח
אנחנו עכשיו בעניין דירה.אתגר מעניין בשיתופכם:
אתמול הייתי בנתיבות, ביחד עם חברי וועד הדיור ועוד. ביקרנו בשכונה החדשה שאנחנו מנסים להפוך לחרדית, ואצל רבני העיר.
אנחנו משקיעים שם הרבה, כבר הבוקר הבאתי לשם ספסלים והשגנו דירה ששם ייפתח כוילל כבר השבוע.
מאוד מעניין אותי, כקבוצת מיקוד לצורך הפרסום, מה אנשים חושבים על נתיבות, מה הבעיות ולמה לא באים לשם מספיק?
כי אני ראיתי שם אתמול רק יתרונות:
1)המקום הכי קרוב בפריפריה (קרית מלאכי וחריש כבר מחירים של מרכז).
2) קהילה גדולה ומבוססת.
3) כל צרכי הציבור החרדי.
4) עיר מסורתית.
5) דירות פאר והדר שאין כמוהו אצלינו.
באמת למה לא?
לפי התשובות כאן, נדע מה צריך לתקן ולהדגיש.
אשמח לתגובות. תודה מראש
באמת?ג. בצפת המוסדות יותר מפותחים
זהסטיגמה
חם ולח כן, אבל עדיין לא חנוק כמו בני שסגורה עם תל אביב ורמת גן.א. מזג האוויר. (גם בני ברק נוראה. מסכימה).
נכון.ב. אין את הנוף של הצפון. הנובע מזה - השכרת דירה בשבתות וחופשות (בצפת, למשל, זה יכול להיות חתיכת משכורת...)
לא נכון.ג. בצפת המוסדות יותר מפותחים
פעם היה, אולי. אבל לא רלוונטי אליכם. אתם זוג חרדי קלאסי שמתלבט בין צפת לנתיבות, למה לא תחליטו לפי המנטליות? כי היום זה אותם בוגרי ישיבות/סמינרים שהולכים גם לכאן וגם לכאן. ולא נראה לי שאתם מתעניינים אם דור המייסדים כבודו במקומו מונח הגיע מקזבלנקה או מבוקרשט.ד. הסגנון הצפוני שונה מהדרומי, בעיקר מבחינה מנטלית
נכון.ה. יותר קרוב לטילים (גם אשדוד ואשקלון ירדו בגלל זה
עיין סעיף ג.סטיגמה
ה. יותר קרוב לטילים (גם אשדוד ואשקלון ירדו בגלל זה)
ו. - סטיגמה
לא שמעתי שירד המחיר(גם אשדוד ואשקלון ירדו בגלל זה
אם כבר הולכים לדרום הולכים לאופקים הקהילה הרבה יותר מבוססת וטובה!!!!באמת למה לא?
רמת הגולן זה ודאי חו"ל. על עכו כתוב במפורש מנשק כיפי דעכו ולא יצאו מעבר לחצי עכו שא"י (דווקא המחיר למשתכן האחרון נראה לי בסדר כי הוא מעבר לכביש 4). ירוחם כתוב בחוט שני שזה ספק חו"ל.כשרציתי לעשות משהו ברמת הגולן - אמרו לי חשש חו"ל.
כשדיברנו על הקמת קהילה בעכו - קפצו שזה לא ארץ ישראל.
ירוחם ודימונה - טענו שזה לא טוב לפי השיטות שהערבה זה חו"ל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: