יוסי יוספי
משתמש מקצוען
אני לא רב או אדמו"ר.אם אתה ממליץ
מי אנחנו שנחלוק עליך.
אני לא רב או אדמו"ר.אם אתה ממליץ
מי אנחנו שנחלוק עליך.
חבלאני לא רב או אדמו"ר.
ואנחנו לא לקויי ראייה.........אני לא רב או אדמו"ר.
אני אישית ממליץ על חיפה (אני מכיר כמה חברים שלי שיש להם דירה בחיפה באזור לא דתי)
יוסי יוספי (בטח אתה למשפחת היוסיפון ...)אם אתה רוצה אני מכיר מתווך (אברך חסידי) שגם מטפל בדירה במקומך.
לפרטים תשלח לי הודעה פרטית.
המקום הכי גרוע להשקעההשקעה בקרית גת.
ואיפה הכי טוב ?המקום הכי גרוע להשקעה
אולי תסביר למה אתה חושב כך?המקום הכי גרוע להשקעה
שאלת המליון דולרואיפה הכי טוב ?
כבר ענית בעצמךאולי תסביר למה אתה חושב כך?
כי אחרי עצירת מחירים של חמש שנים
כבר ענית בעצמך
לא יותר מכל מקום אחר בארץ
כבר ענית בעצמך
זה ממש לא נכון שכולם הולכים לשם.לא יודעת עד כמה המחירים בעיר עצמה יעלו, יש את שכונת הענק כרמי גת, וכולם הולכים לשם
בהחלט יש פינוי בינוי בעוד כמה מקומות בעיר, חלקם בהתחלה וחלקם כבר בתהליך שינוי תבעבעיר עצמה, לא ברובע בני ישראל, גם אמור להיות פינוי בינוי?
הפער במחיר השכירות הוא קטן וזה לרעת המשקיעיםהפער במחיר כ"כ גדול שלא כולם יכולים לקנות בכרמי גת
זה בהחלט נכון שהפער הוא לא גדול (בערך 500 ש"ח)הפער במחיר השכירות הוא קטן וזה לרעת המשקיעים
אנשים היום לא מוכנים לעבור לפריפריה אם הם לא מקבלים דירה חדשה וזה מה שתוקע את קריית מלאכי וקריית גת הישנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: