גם על קרית א?בנוסף, על קרית ים אני מעדיף לא לכתוב בכלל, כשמשקיע בדירות לא הייתי ממליץ בכלל על המקום הזה, אבל זו דעתי בלבד שלא משקפת לאחרים כלום.
והרבה מאד בעלי אינטרסים למיניהם ושחיתויות, מצב שגורם לכך שטובת הדיירים לא בראש מעיינם אלא אך ורק הטובה הכלכלית שלהם על פני התושבים ואיכות המגורים, מה שמשפיע גם על העתיד של המקום, לדוגמא בפרויקט שציינת, הם הבטיחו בהתחלה 25 מטר תוספת ככל פרויקט פינוי בינוי, שזהו המינימום הנדרש, בפועל אחרי הכל הם הודיעו לדיירים שרווחיות הפרויקט יורדת משמעותית, ולכן כל דייר יקבל רק 12 מטר תוספת, אז אם לדוגמא היה לך דירה של 45-50 מטר בטאבו, תקבל 60 מטר, אין חולק שדירת 60 מטר בבניה החדשה היא דירה מאד מאד קטנה, אין שום סיבה הגיונית (הכל יכול להיות כמובן) שדירה 60 מטר בקרית ים תעלה 2.2
זה מדד קטן לאופי הפעילות שם והאינטרסים הקיימים שם
איפה אפור ???לא פירטתי על השטח האפור שם, ולא מעונין ליכנס לזה, אבל תברר בעצמך ותראה את הנושא הזה בפרט, ותבחן טוב את קרית ים בכלל
על בסיס איזה חישוב הגעת לתוצאה הזאת??2 מיליון ו 200 אלף
לנו יש הרבה סיפורים על באר שבע..אפשר לכתוב ספר..
אף קבלן לא רוצה להיכנס בקרית מוצקין בפינוי בינוי כי יש שם הרבה שטחים ריקים והדירות שם מאוד זולות
בקרית ים הדירות לא יותר יקרותוהדירות שם מאוד זולות
האם יש למישהו מידע על פינוי בינוי בקרית גת?
גם אני אשמח לשמועשלום, אנחנו שוקלים השקעה בקרית גת.
האם יש למישהו מידע על פינוי בינוי בקרית גת?
בקרית גת עצמה, באזור מתחרד.
מעניין אותי מאוד לגבי הביקושים במקום, ואם עלול להיות שנתקע עם דירה ללא שוכרים וללא קונים.
ומה לגבי תעסוקה באזור? האם נכון כי התחבורה למרכז נגישה?
כל מידע יעזור...
יש לי הרבה מידע בענין הפינוי בינוי בקרית גתגם אני אשמח לשמוע
תודה
אם אתה רוצה אני מכיר מתווך (אברך חסידי) שגם מטפל בדירה במקומך.אני אישית ממליץ על חיפה (אני מכיר כמה חברים שלי שיש להם דירה בחיפה באזור לא דתי)
אם אתה ממליץאני אישית ממליץ על חיפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: