יש יותר מ1000 דירות של חרדים בנוף הגליל הותיקההבעיה בנוף הגליל הוותיקה שהקהילה עד כה לא הצליחה מספיק ויש שם ערבוב עם ערבים וממש לא סימפטי לגור שם.
דעתי בהשקעות כרגע זה לרכוש כל דירה שנמצא בבלוק (שיכונים) שמסביבות יש מקום לעוד 2 בלוקים כאלה וזה פחות משנה העיר כי יש את זה בכל העירם אלא תלוי יותר בתקציב - כי אפשרי למצוא אותם בירוחם -נוף הגליל - טבריה - בני ברק - ירושלים - בכל הערים שיש בהם שיכונים יעשו בסוף פינוי בינוי
איזה ראש העיר?על סמך מה?
נראה לי שראש העיר יודע מה הוא מדבר
זה היה בתגובה לזה שכתבת שבטבריה יהיה פינוי בינויאיזה ראש העיר?
העיר כי יש את זה בכל העירם אלא תלוי יותר בתקציב - כי אפשרי למצוא אותם בירוחם -נוף הגליל - טבריה - בני ברק - ירושלים - בכל הערים שיש בהם שיכונים יעשו בסוף פינוי בינוי
יש למישהו פרטים על הפרויקט של אפי קפיטל? זמן אכלוס, מחירים?אפי קפיטל 150 יחידות החל בנייה השבוע
אני דיברתי ביחס להשקעה.מסכים איתך. אני מכיר טוב את קרית שמונה עיר מאוד מסורתית שיכולה להתחרד בקלות . חבל שלא מתלבשים עליה . דירות זולות נוף מדהים לחרמון
כנראה שלכותב אין ניסיון רב של התחדשות עירוניתפינוי בינוי זה דבר מאד מורכב שגם אם יש שטח גדול מסביב לבנין זה לא אומר שאפשר לעשות פינוי בינוי.
כי הרי צריך לבנות לגובה, ויש עיריות שלא מוכנות שבאמצע העיר ירימו מגדלים של 15-20 קומות
כשהכל מסביב רק 4 קומות.
בשביל לעשות פינוי בינוי בטבריה צריך לבנות מכפיל של פי 10
הבעיה שאין ביקוש כ"כ גדול לדירות באזור הזה.
וגם שבחלק מהערים האלו לא חסר שטחים סמוכים לבנות עליהם.
לדוגמא, אם יש לך מתחם בירוחם של 200 דירות בשביל שזה יהיה כלכלי ליזם הוא צריך לבנות פי 10 לפחות
כלומר 2000 דירות, אין שום יזם שיכנס לזה כי פשוט אין מי שיקנה ממנו את ה-2000 דירות האלו.
כי אין ביקוש כזה גדול לגור שם. (אני לא מדבר מהשערה אני שמעתי את זה באזני מכמה יזמים)
בעיה נוספת, שברוב המקרים אין בשטח מספיק מקום לבנות פי 10
ואז צריך קרקע משלימה מרמ"י, וזה תהליך מורכב מאד בפני עצמו.
יש עוד כמה נקודות חשובות בענין אבל אין לי כרגע אפשרות להאריך עוד.
האכלוס באפי קפיטל עוד כ28 חודשיםיש למישהו פרטים על הפרויקט של אפי קפיטל? זמן אכלוס, מחירים?
יוקנעם יותר אטרקטיבית גם מבחינת שוכרים...למי שאין לו בעייה להשקיע בעיר חילונית (מבחינה הלכתית, כי יש בזה דיון)
הייתי ממליץ ללכת על קריית שמונה.
מחירי הדירות זולים בין 500-ל700 אל"ש.
ומחירי השכירות הם בין 2500-ל3500. מה שאומר בין 4ל5 אחוז רווח לשנה, בלי פיצולים ודברים לא חוקיים.
ויש ביקוש ענק של סטודנטים, כי יש את מכללת תל-חי (זו המכללה הגדולה בצפון אחרי האונביברסיטאות בחיפה - עם 5000 סטודנטים).
באיזה עיר?האכלוס באפי קפיטל עוד כ28 חודשים
המחירים יקרים 13,500 ש"ח למ"ר
אפי קפיטל הוא רמת בניה מעל ומעבר לחברות אחרות
נוף הגליל שכונת הר יונהבאיזה עיר?
יש לך מידע ספציפי על יקנעם?יוקנעם יותר אטרקטיבית גם מבחינת שוכרים...
והיות שהיה ויש תנופה של בניה חדשה
המחירים שם רק יעלו.
כמה משלמים באזורים הישנים שכירות?הר יונה השקעה בטוחה. נוף הגליל הותיקה עם דירות ב400 אלף . קהילה ליטאית מטעם ועדת הדיור ברכישות בעיר לקראת הקמת קהילה מפוארת בעיר שתצטרף ל3 קהילות קימות.
2200 ל3 חדריםכמה משלמים באזורים הישנים שכירות?
אני כתבתי על קריית שמונה מתוך היכרות קרובה.יוקנעם יותר אטרקטיבית גם מבחינת שוכרים...
והיות שהיה ויש תנופה של בניה חדשה
המחירים שם רק יעלו.
בטוח?2200 ל3 חדרים
מנין הנתון הזה?להיות העיר הרביעית בגודלה בארץ!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: