אז להבא ראוי לחשוב פעמיים לפני שכותבים-לא ידעתי
לא נורמאלים.
אז להבא ראוי לחשוב פעמיים לפני שכותבים-לא ידעתי
לא נורמאלים.
אני גם קוראת עכשיו את הרעיון של המלטונין כאן. מזועזעת.אז במקום לייצר להם סביבה שתאפשר הפרשת מלטונין טבעית - כמו שהרבה הציעו כאן. מלעיטים אותם בכדורים שלא יאפשרו להם לתמיד ללמד את עצמם להרדם לבד!!. אם זה נראה לכם פתרון הגיוני - בהצלחה!! מקווה שזה לא יתנקם בהם בבגרותם.. כי לא נחמד לא להצליח להרדם בגיל 20.. זה בעיות של גיל 80. ואם רוב ילדי העולם למרות כל ההפרעות הסביבתיות מצליחים להרדם כנראה שיש לבעיה הזאת פתרונות יותר הגיוניים! ונכון שהם דורשים מאמץ וחינוך של ההורים..
אז במקום לייצר להם סביבה שתאפשר הפרשת מלטונין טבעית - כמו שהרבה הציעו כאן. מלעיטים אותם בכדורים שלא יאפשרו להם לתמיד ללמד את עצמם להרדם לבד!!. אם זה נראה לכם פתרון הגיוני - בהצלחה!! מקווה שזה לא יתנקם בהם בבגרותם.. כי לא נחמד לא להצליח להרדם בגיל 20.. זה בעיות של גיל 80. ואם רוב ילדי העולם למרות כל ההפרעות הסביבתיות מצליחים להרדם כנראה שיש לבעיה הזאת פתרונות יותר הגיוניים! ונכון שהם דורשים מאמץ וחינוך של ההורים..
חבל למחזר. כבר כתבו על זה באשכול בעד/נגד וכל אחד הסביר את הצד שלואני גם קוראת עכשיו את הרעיון של המלטונין כאן. מזועזעת.
זה מיועד לילדים אחרי מחלה או כאובים שצריכים לתקופה מוגבלת עזרה בלהירדם.
לילדים רגילים?? שה"י!
דור האינסטנט שלנו עולה דרגה!
גם זה מחזור. כבר מישהו דאג לצטט את זה באשכול.אבל זה טבעי...סערת המלטונין בוויטמינים לילדים, שהביאה לשני מקרי מוות: "זה נראה ממתק טעים"
הרשת בארה"ב סוערת לאחר שהתגלו שני מקרי מוות בילדים שצרכו וויטמינים 'טבעיים' עם כמות מטורפת של הורמון...www.hidabroot.org
כל תוספת גם אם היא "טבעית" זה כבר לא טבעי. נקודה!חבל למחזר. כבר כתבו על זה באשכול בעד/נגד וכל אחד הסביר את הצד שלו
כולל הטעות הנפוצה לבלבל בין התרופה לתוסף
החלטה שרירותית (ולא מציאותית) בעלילכל תוספת גם אם היא "טבעית" זה כבר לא טבעי. נקודה!
זו הפרעה והתערבות לתהליך הטבעי לקרות באופן טבעי.
וברגע שניגע בזה זה יכול לדפוק את המערכת הטבעית שלנו..
אין לי צורך. אני מדברת מידיעה.החלטה שרירותית (ולא מצאיותית) בעליל
הוסבר מדוע זו לא התערבות חיצונית
פשוט לרפרף באשכול לפני שמגיבים בדרמטיות "זה יכול לדפוק את המערכת הטבעית שלנו"...
אלו אותם רופאים שאתם מבקרים (באופן קבוע) עם הילדים לצורך טיפול/יעוץ רפואי....אין לי צורך. אני מדברת מידיעה.
תמיד יהיה את אלה שירצו להשקיט את המצפון ולומר שזה הכי בסדר בעולם..
(כן גם הרופאים/רוקחים יכולים לדבר שטויות והבלים לפעמים)
א. מלטונין לא מביאים כל יום ב. ברור שמספרים להם ושרים להם וכו' ג. וממילא הם גם יקבלו הרבה מנות אהבה בנוסף למנת.. המלטונין הקטנטנה..לא נכנס לזה אם טבעי או לא האם מסוכן או לא.
מחר הורים יתחילו לתת לילדים תוספי תזונה במקום להכין ארוחות... מה יש לארוחת צהרים? כוס מים וכמה קפסולות...
אמא שלי ישבה לידי כל ערב שרה, סיפרה, ויש לי מספר דו ספרתי של אחים ואחיות, ולא כולם ישנו בחדר אחד.... כשהיתה מסימת אצלי עברה לחדר נוסף...
החדירה בי סיפורים של מידות טובות מוסר ותרבות, וסתם מנות אהבה וחום.
כמה כיף שלא ידעה על המלטונין...
אגב הרופאה שלנו ממש מתנגדת לנתינת "תוסף טבעי שכזה" אז אולי תחליפו רופא.אלו אותם רופאים שאתם מבקרים עם הילדים לצורך טיפול/יעוץ רפואי....
אני לוקח את הצעה שלכם צעד אחד קדימה, ומציע שנחליף בינינו את הרופאים (אני את שלכם וההיפך) והכל יבוא על מקומו בשלום...אגב הרופאה שלנו ממש מתנגדת לנתינת "תוסף טבעי שכזה" אז אולי תחליפו רופא.
הרבה בריאות. ושינה טובה ומתוקה!
לא. הרבה נותנים כדי שהילד ישן בזמן ויתפתח כמו שצריךהרבה נותנים מלטונין כי חייבים שהילד יישן כי צריך להספיק עוד קצת לעבוד או קצת שקט ומנוחה, בחלק גדול מהמקרים מדובר בילד שחזר ב4 מהצהרון וקיבל יחס מינימלי מההורים, וכעת בשעת השינה הוא מתחנן בשפה משלו לקורטוב תשומת לב רגע לפני שהוא יושן.
אבל להורה אין כח וסבלנות, והוא גם צריך זמן להגיב בפרוג... אז יאלה מלטונין שידאג לנו לשקט בזירה....
להלן כעשרים הצעות שכתבו באשכול (עכ"פ מה שאני זוכר)מה עושים עם ילדה בת 9, שבמקרה הטוב הולכת לישון בעשר, ובפחות טוב כשאבא שלה מגיע?!? (11:30)
יש עוד כמה מתחתיה, שעוזרים לה כמובן לא להירדם, ולהפך...
(עם ADD. אחד הרופאים אמר לי שילדים כאלה צריכים לפעמים פחות שעות שינה, אבל זה עדיין מוגזם השעות)
היא מחכה לאבא !מה עושים עם ילדה בת 9, שבמקרה הטוב הולכת לישון בעשר, ובפחות טוב כשאבא שלה מגיע?!? (11:30)
היא מחכה לאבא !
ענית בעצמך
תמצאי דרך להסביר מדוע מגיעה מאוחר / להעיר אותה כשהוא בא / לנסות להקדים את ההגעה לפעמים /שיחת וידאו לפני השנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: