עם הנצח תמיד מנצח
משתמש רשום
אני אפילו נרדמת מזה
להרדים קודם את הגדולה...ומה עושים לשני ילדות אחת בת 7 והשניה בת 4.5 שמדברות ומשחקות בחדר במקום ללכת לישון
ואם תגידו להשכיב קודם את הקטנה ואחרי זה הגדולה, אז הקטנה בוכה שהגדולה לא הולכת לישון ושהיא לא רוצה לישון לבד, ולא מוכנה לשכב לישון ?
רעיון גאוני! זה באמת עובד?להרדים קודם את הגדולה...
פשוט להסביר לה שהיא הולכת לישון מוקדם כי היא כבר גדולה, ואחותה יכולה לשחק עוד קצת כי היא עדיין ילדה קטנה, זה בדרך כלל עובד כשמסבירים לה שללכת לישון בזמן זה משהו של גדולים...
ויש סיכוי גבוה מאוד הילדה הקטנה יותר תלך לישון גם כן באותו זמן כי הרי גם היא גדולה....
בול!!וואו
גם לי לאחרונה נהיה סיפור שלם
עשיתי שינוי, ועכשיו המיטות שלהם (שנתיים ושלוש וחצי) צמודות בר'.
כל לילה ולפעמים גם בבוקר - חגיגות שלמות, כולל למלא את המיטת תינוק בבימבות ועגלות ומשחקים ולהעיף את כל המצעים החוצה
היום היה שקט, ואחרי איזה חצי שעה גיליתי שהם משחקים ביחד במגנטים בתוך המיטת תינוק....
אני לא מכירה את זה, עד עכשיו הם היו רחוקים אחד משני והלכול לישון כמו תמלאך
זה אחרי שבדקו כל אופציה אחרת? אם רופא אומר שלילד ספציפי זה חסר, אוקי. אבל להתחיל להשכיב ילדים עם כדור שינה באופן סדיר?? שיהיה טבעי עד מחר!הנזק הכי גרוע בעיני זה שילד בן שלוש לא נרדם עד 10 וחצי בלילה כשאמא שלו כבר נראית כמו חושם, אחרי 2000 ניסיונות הרדמה בכל הוריאציות האפשריות!
אבל באמת ברצינות, שמעתם על איזה נזק רציני מזה?
כי אני קבלתי אישור לכך מנוירולוגית ילדים שאמרה שנותנים רבע מיליגרם זה כלום.
לי יש בערך בגילאים האלה.ילד בן ארבע וחצי מתי אתן משכיבות?
וילדה בת כמעט שנתיים אבל ישנה במעון מתי אתן חושבות שכדאי להרדים אותם?
בערך 8 בערבילד בן ארבע וחצי מתי אתן משכיבות?
כל הכבוד שאתם מצליחים לגרום להם להרדם כ"כ טוב.זה אחרי שבדקו כל אופציה אחרת? אם רופא אומר שלילד ספציפי זה חסר, אוקי. אבל להתחיל להשכיב ילדים עם כדור שינה באופן סדיר?? שיהיה טבעי עד מחר!
ילד אמור להתעייף ולהירדם בשעה שמתאימה לו עם הרגלי שינה מסודרים רגועים ונכונים.
את מדברת אולי על מלטונין רפואי,מקרים רבים הפרשת המלטונין אצל מבוגרים אינה תקינה, ולכן התרופה מיועדת לבני 55 ויותר.
לא מיועד לילדים נקודה...........
אצל הבנות הגדולות זה עובד (גילאי שנתיים שלוש וארבע).רעיון גאוני! זה באמת עובד?
כי אני די משער שאצל ילדיי התגובה תהיה כזו (בערך)
אז למה אתה לא יושן? (אגב השעה 2 בלילה.. )
דבר שיכול לעזור להם לשכב ולהיות רגועים זה מוזיקה נעימה עם קולות טבע משהו ברעיון,זה עושה מאוד טוב גם לילדים קטנים ותינוקות
משהו לי אישית מאוד עוזר זה לשים מנגינות מרגיעות זה כמו קסם ממש
זה מרגיעה גם אותי שתביני זה פשוט פלא פלאים
לי יש אבל זה קבצים קצת גדולים לכאן אם תרצה אשלח לך למייל
אפשר לעלות לכאן כקובץ מצורף?שניאור גלר
חובה בכל בית מרגיעה בטירוףניגוני חב''ד לתינוקות 3 - שעה ברצף / 3 Chabad melodies for babies / שניאור לרר - Shneor Lerer
הירשמו לערוץ: https://did.li/y5RfTהניגונים בחנויות המוזיקה: https://bit.ly/2Pg7Mthלהצטרפות למועדון החברים של הערוץ: https://www.youtube.com/channel/UCvBnKvYl...youtu.be
כמו קסם מבטיחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: