מתי הם קמים?7:00 זה מאוחר? לא נראה לי.
לא נורמאלים.1/4 כדור מלטונין ולגדולים יותר 1/2 (כדור 1 מיליגרם)
עושה את העבודה יופי.. וללא שום סיכון
סגולה בדוקה..
יש לך לשלוח לי מנגינות.משהו לי אישית מאוד עוזר זה לשים מנגינות מרגיעות זה כמו קסם ממש
זה מרגיעה גם אותי שתביני זה פשוט פלא פלאים
נו נו..לא נורמאלים.
זה גרוע ביותר יכול לגרום לנזק עתידי ח"ו.
הנזק הכי גרוע בעיני זה שילד בן שלוש לא נרדם עד 10 וחצי בלילה כשאמא שלו כבר נראית כמו חושם, אחרי 2000 ניסיונות הרדמה בכל הוריאציות האפשריות!זה גרוע ביותר יכול לגרום לנזק עתידי ח"ו.
לי יש אבל זה קבצים קצת גדולים לכאן אם תרצה אשלח לך למייליש לך לשלוח לי מנגינות.
אמר הפרופסור הדגול...זה גרוע ביותר יכול לגרום לנזק עתידי ח"ו.
אגב אצלינו זה כל כך שימושי במשפחה וגם בשכונה, עד שמלווים אצלינו מלטונין בבניין כמו לחם וחלב...הנזק הכי גרוע בעיני זה שילד בן שלוש לא נרדם עד 10 וחצי בלילה כשאמא שלו כבר נראית כמו חושם, אחרי 2000 ניסיונות הרדמה בכל הוריאציות האפשריות!
אבל באמת ברצינות, שמעתם על איזה נזק רציני מזה?
כי אני קבלתי אישור לכך מנוירולוגית ילדים שאמרה שנותנים רבע מיליגרם זה כלום.
לרפואה שלימהאני משמיעה שירים של רבי אלתר
יש לך לשלוח לי מנגינות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: