לצערי, כשלת בנקודה זו.אני קמה בבקר וחושבת איך לעשות לנשים האלו יותר טוב ולא להפך.
כאן בדיוק הבעיה.התכוונתי לזלזל במושגים של כסף, בדיונים הארוכים עליו-
וברגש ההקטנה שהוא משרה על כל אחת מאיתנו
עד זמן מסוים לא זוכרת כמה אמור להיות עריכה בצד שמאל למעלה, עריכת נושא.אפשר להחכים אותי איך עורכים את הנושא?
מים קרים על נפש עייפה (מאד. משרה מלאה וזה)אני לא מאמין למראה עיני, יותר מ120 הודעות כתגובה להודעה אחת שגם הכותבת לא הבינה מה היא רוצה מעצמה.
לפני שמביאים גמרא ורמב"ם ומסילת ישרים כדאי לדעת דבר אחד:
כל אשה שיוצאת לעבוד כדי לפרנס את בעלה ומשפחתה מקיימת כמה מצוות דאורייתא בכל רגע, לא משנה באיזה עבודה ולא משנה כמה היא מרויחה, וזה גם כשהבעל עובד.
כשהבעל הוא אברך ויושב והוגה בתורה ברוב שעות היום, אז יש עוד כמה מצוות של החזקת תורה והחזקת ת"ח וכו', ועל כל רגע ורגע היא הולכת לקבל שכר עצום בשמים שאין כל מלאך ובריה יכולים לשער (גמ' ברכות).
וזה כלל לא משנה מה היא רוצה בחיים ומה הכסף עושה לה.
נכון, שיש לכל אחד ואחת עבודה עצמית כאן בעולם הזה לדעת מה העיקר ומה הטפל, אבל זה לא קשור כלום לעצם הזיעה הניגרת בדרך ובמהלך העבודה.
זו עבודה אישית של כל אחד ואחת כלפי בוראנו היקר שהביא אותנו לעולם כל כך טוב ומטיב שמותאם בדיוק לצרכים שלנו.
וזה בכלל לא קשור לעצם העובדה שבן אדם צריך להזיע כדי להביא טרף הביתה, זה גזירת הכתוב מלפני 5,783 שנה.
העבודה הזאת היא גם (ובעיקר) אחרי שמזיעים, שגם אז נדע מה העיקר ומה הטפל.
מי שלא מזיע (ולא רק זיעה פיזית) כדי לפרנס את משפחתו, אין לו שום הבנה בעבודה העצמית של אמונה ובטחון בבורא עולם.
נכון שיש אנשים שאצלם הפרנסה הולכת יותר קל מאחרים, אבל זה רק בגלל שתחום העבודה העצמית שלהם נמצא במקומות אחרים.
מי שלא מבין את ההבדל העצום והפשוט הזה, שלא ינסה להטיף לאף אחד על כסף ועל מה שזה דורש!!!
אשה שעובדת ראויה להערכה גדולה,כבר אמרתי,
בחרנו להשקיע באישה שמחה, כמו שכתוב בגמרא,
וכאן הקריאה לגברים- זה המניה הכי שווה, וכל אחד יודע איך לעשות את זה, בעלי למד מהרמבם (כך גילה לי)
ולנשים- פשוט לעורר בכם את רגשות השמחה, החוויה, ההנאה
התוצאות- בחשבון בנק
אני חושבת שפשוט תכתבי הודעה ברורה במילים פשוטותאז לאחר כל ההשמצות
וכל כינויי הגנאי
וכל הוצאת דברים מהקשרם
והפיכת ביתי לעני
והפיכת ביתי לעשיר
ומחמאות על אישיותי הקסומה
אני רוצה לסיים בזה:
שאם אישה אחת תיקח את הדברים ותדאג לאושר שלה,
והיה זה שכרי.
תודה רבה!!
רצוני לקבל האמת ממי שאומרה אבל תאמר ברוראגב עם או בלי קשר לפעמים במעקב קצר אחרי ניקים שונים ניתן לזהות את תחום העבודה ואפי' השתנות מתקופה לתקופה לפי מקום העבודה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: