החכמה צודקת
משתמש מקצוען
קיצור, התבלבלת
רצית לכתוב שכסף זה לא הכל בחיים
ובטעות כתבת שכסף זה כלום בחיים.
רצית לכתוב שכסף זה לא הכל בחיים
ובטעות כתבת שכסף זה כלום בחיים.
זה פשוט מידי,לגמרי, יצאת לא מובנת או שאנחנו לא מספיק חכמות כדי להבין דברים עמוקים כ'כ
לא התבלבלתיקיצור, התבלבלת
לא הבנתי,זה פשוט מידי,
וכולם חכמות יותר מידי
צריך עבודה שמוציאה את הכישורים שלי ומשמחת אותי
והפרדה בין ההשתדלות להכנסה
והבנה אחת: שאישה צריכה להיות מאושרת
רוצה להנות את כל נשות ישראל,אוצר בלום היקרה
ספרי לנו מה מציק לך. אם את יושבת בבית רגועה ושמחה, לא רודפת אחרי הכסף, בעלך משקיע בך, חיה חיי אמונה בטחון ודביקות בקב"ה,
מה מביא אותך להיכנס לאשכולות של אנשים פשוטים ונמוכים שרודפים אחריו?
מה מציק לך כל כך בלראות את זה - איפה זה נוגע בך?
זהו, שנמאס לי
שוכבים לי בבנק כמה ערמות של שטרות (מעל מיליון למי שמתעניין)
ופשוט נמאס לי מהם.
בעלי לא מוכן לקבל צדקה,
אומר שכתוב ברמב"ם שאסור להתפרנס מזה
קראתי שוב את המילים שלךרוצה להנות את כל נשות ישראל,
מגיע לכל אחת ואחת להיות מאושרת,
אוקי. זה שלךקראתי שוב את המילים שלך
ובכנות - לא שכנעת אותי. לדעתי את פשוט לא מודעת לעצמך ויש משהו שמציק לך.
[פיטרו אותך מהעבודה והפכת את זה לאידיאל / בחרת בזה אבל אין לכם כסף ובמקום להתמודד את מקדשת את זה / וכו' וכו' זה רק דוגמאות מתוך עשרות אופציות אפשריות]
מאשה הייתי מצפה שלא לכתוב על נשים שרצות לעבודה בבוקר ביטוי מחפיץ כמו "זיעת המייק אפ".כבר אמרתי,
בחרנו להשקיע באישה שמחה, כמו שכתוב בגמרא,
וכאן הקריאה לגברים- זה המניה הכי שווה, וכל אחד יודע איך לעשות את זה, בעלי למד מהרמבם (כך גילה לי)
ולנשים- פשוט לעורר בכם את רגשות השמחה, החוויה, ההנאה
התוצאות- בחשבון בנק
את מעלה פה נקודה חשובה. שקצת נאבדת בתוך כל ההודעה שלך שלא מספיק ברורהרואה כל בקר את נשות ישראל הצדקניות רצות לעבודתן ומגירות זיעה מהולה מייקאפ ורצות לעוד מרתון יומי
ואני פשוט שואלת :
האם זה מותר?
אותי למדו שאסור לעשות השתדלות לפרנסה שלא מתאימה לצרכי הגוף והנפש שלי (מסילת ישרים)
מצוין שאת ערנית ובודקת את צרכי הגוף והנפש שלך.אותי למדו שאסור לעשות השתדלות לפרנסה שלא מתאימה לצרכי הגוף והנפש שלי (מסילת ישרים)
זיעת המייק אפ".
סליחה ומחילה!!!משו בניסוח של ההודעה שלך הרגיש מאד מזלזל
אדרבה אם יש לך נוסחה תגידי אותהאני קמה בבקר וחושבת איך לעשות לנשים האלו יותר טוב ולא להפך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: